Gör carnitas, dock hinner du inte med detta ikväll eftersom det kräver ett gäng timmar i ugn.
Det man gör är tar en karré i bit ca900-1400g, kryddar in den rejält med någon rub.
1msk vatten i botten.
Sen in i ugnen med en gryta med lock eller liknande i 115-125grader.
Och detta tar 4-7h beroende på hur varmbiten är från början.
Den är klar när man trycker på den och den trillar isär.
Namnet på denna karrébit är pulled pork.
Sen river man isär hela biten med en gaffel och rensar bort oönskat ben, fett eller senor om det finns.
Sen kan man steka den ytterligare om man vill det, men funkar att skicka i den i bröd direkt.
Dock bör man ha lite flingsalt att strö över köttet, för brukar ofta vara rätt lite salt i de inre bitarna.
Tillbehör kan man ha taco variant, men BBQ sås och guacamole är 2 varianter som funkar bra.
Här har ni en enkel BBQ-sås som man gör själv.
www.bbqpitboys.com/barbecue_sauce_country_style.html
Om ni kollar under sektionen barbecue sauce, rub and marinades, så finns flera fina saker där.
Allra bäst blir det om man grillar sin pulled pork, då en stängd grill som gäller och rökspån eller trä som smakgivare.