tjejhalmstad skrev 2012-04-16 20:54:16 följande:
Ah så typiskt att jag såg fel. Men vad är skillnaden? Då är det bäst att hälla ut det nu då. Det luktar verkligen inte gott. Blir det samma lukt på det när jag sen även gör rätt?
O sen i en del står det ju att man ska ha i äpple och i andra recept behöver man inte ha äpple i? Vad är det för skillnad här, alltså varför behövs äpplet?
Har ni något bra recept på grova frallor som blir luftiga som man har rågsurdeg i?
Jag har en hemsida om surdeg och bakning, om du vill kika och få lite tips.
Du kan INTE mata en surdeg med kross, det håller inte gasen.
Äpplet är sött, processen går fortare då, men du kan använda vad som helst sött.
Vill du ha lätta luftiga frallor kan du göra dagens recept på min blogg, tänk på att inte rulla dom till frallor utan bara skära bitar som du jäser och se sätter in i ugnen.
Lycka till!
www.frokenolsonsskafferi.se