Inlägg från: Mamma Tintis |Visa alla inlägg
  • Mamma Tintis

    ViLyckliga: Åhh, vad jag håller med dig. Jag har känt mig jätte ensam den här veckan eftersom jag inte har nån att prata med om det här. Jag har en dotter på 20 mån så maken har inte direkt varit kul att prata med eftersom det är så himla lång tid kvar. Han kommer inte börja planera eller prata om det förrän runt vecka 30 skulle jag gissa!

    Jag har inte haft så mycket symptom än. En del "mensvärk" och lite smått illamående på kvällarna efter middagen. Har även känt av mitt låga blodtryck som har gjort mig smått svimfärdig redan nu, i förra graviditeten började inte det förrän runt v18.

  • Mamma Tintis

    Jag ska också ringa mvc på måndag. Skulle ha gjort det i fredags, men missade telefontiden med 5 min! Träffade mina föräldrar idag och var sugen på att berätta men valde att vänta lite. Sist berättade jag det i v.6 för dem. Mamma kommer bli så glad och jag kan behöva nån att dela glädjen med.

  • Mamma Tintis

    Jag är bara sjuk. Bihålorna värker, halsen gör ont, konstant svimfärdig, huvudet håller på att sprängas och snoret rinner... Är rätt glad att jag inte har så mycket gravsymptom också, känns som att det räcker som det är! Längtar till ikväll när jag får lägga mig o sova!!

  • Mamma Tintis

    Jessie88: Folsyra är bra att äta. Minst 400 mikrogram per dag. Själv äter jag även extra järn, eftersom jag brukar ha usla järnvärden, multivitamin för att få i mig alla andra vitaminer och även omega3.

  • Mamma Tintis

    Ställde mig på vågen imorse och såg att jag har gått ner 1kg på en vecka! Det beror troligtvis på att mitt sötsug har minskat. Jag har varit lite smått illamående på kvällarna efter middagen och har då ätit en banan sent på kvällen, istället för en massa onyttigt som det lätt blir annars! Idag ska jag försöka ringa bm. Förutsatt att jag inte glömmer telefontiden kl 11.

  • Mamma Tintis

    Evigkärlek: Jag har också lågt blodtryck, men har ingen bra lösning. Har hört att saltlakrits ska vara bra. Jag orkar inte stå upp en längre stund, och det svartnar för ögonen om jag ställer mig upp hastigt. Kollade blodtrycket hemma hos mamma i helgen, och då hade jag 103/66, vilket ändå inte är så extremt lågt. Förra graviditeten låg jag ett tag på 90/55. Men nu är jag ju inte ens i v.6 än!

  • Mamma Tintis

    Oj va ni skriver här inne! Man hinner ju inte med! Kanske skulle presentera mig själv också! Jag är 29, bor några mil utanför Örebro. Har en bonusdotter som är 11 och en dotter tillsammans med min man som är 1 år och 8 månader. Vi har varit gifta i tre år, och tillsammans i elva. Jag jobbar som controller (ekonom). BF 11/2!

Svar på tråden BF Februari 2013