Inlägg från: Mamma Tintis |Visa alla inlägg
  • Mamma Tintis

    BF Februari 2013

    Hej tjejer! Får jag också joina er här? Jag har en dotter som är 20 mån och plussade imorse. BF 11/2. Men inte ens maken vet om det än, så det är väldigt nytt!

  • Mamma Tintis

    Jag har inga symptom alls än! Är visserligen väldigt glad så länge jag slipper illamåendet. Men samtidigt känner man sig ju inte gravid utan symptom... Går in i vecka fem idag!

  • Mamma Tintis

    Oj va jobbigt med 54h förlossning!! Min varade drygt 17h o det tyckte jag va länge!! men om man ska se det från den ljusa sidan så brukar ju nr 2 gå snabbare!

  • Mamma Tintis

    Jojanilsson: Då har vi samma bf! 11/2! Grattis till pluset! Jag har haft mycket molvärk i magen idag, men annars inga symptom alls. Njuter så länge det är så!

  • Mamma Tintis

    Fia1986: Vi har inte heller berättat för någon än. Är ju trots allt väldigt tidigt än. Eller jo, jag ringde min bästa vän direkt, så hon fick veta före maken! Vi väntar nog några veckor till. Sist tror jag att jag berättade för mina föräldrar redan i v6, så jag kommer nog inte vänta allt för länge. Känns skönt att ha dem som stöd om nåt skulle hända.

  • Mamma Tintis

    Knäpp som jag är så blir jag lite nojjig av att inte ha några gravsymptom! Sist började illamåendet samma dag som jag plussade, alltså v.4+0. Så jag tog ett nytt test imorse, men det är ju fortfarande positivt! Behövde nog bara få det bekräftat en gång till! Det var lite jobbigt att få i sig frukost imorse. Jag är inte direkt illamående, men nånting tar emot lite när jag ska äta. Jag som i vanliga fall älskar just frukost! Så symptomen kanske börjar komma lite smått nu!

  • Mamma Tintis

    Va roligt det är att läsa att det är fler som är lika nojjiga som jag! Jag är mest nojjig eftersom jag fick väldigt mycket starka symptom direkt jag plussade med dottern. Nu har det gått flera dar o jag känner ingenting. Förutom molande värk i magen ibland. Har dessutom fått ont i halsen, men eftersom dottern är febrig och förkyld så får jag vara hemma och vabba och bara slöa!

  • Mamma Tintis

    CRM: hur mycket folsyra är det i mitt val kvinna tabletterna? Det finns ju egentligen ingen anledning att ta tabletter med extra folsyra om de andra tabletterna redan innehåller den mängd som behövs. Man behöver som gravid äta 400 mikrogram per dag. Jag själv har idag köpt mivitotal och omega3 olja som jag ska äta dagligen.

Svar på tråden BF Februari 2013