• Anonym

    Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !

    Dumt att jag valde just röd, hade inte en enda klänning av 50 med en endaste röd pinal på , men tänkte att röd är en lite utstickande färg, och nu hade jag ju turen att få låna en

  • Anonym
    Mila78 skrev 2012-06-13 16:14:00 följande:
    Ja men du kan väl läsa hans tidigare meddelanden?? Hela den här tråden handlar ju om att han har bestämt date med en tjej som han tror är en annan. Du vet vad han har skrivit i sina meddelanden till dig. Är det ok? Då konfronterar man inte LITE. Hur gammal (ung) är du? Du skriver att ni varit ihop 2,5 år. Då konfronterar man inte LITE. Ja du ser nog min poäng. Ta ingen skit!
    Ja det vet jag, men jag vet ju inte om syftet är att träffa mig.
    Och jag kan inte dra till en stor scen på resturangen heller  
  • Anonym
    Supharat skrev 2012-06-13 16:17:09 följande:
    Men tanken på att ni beställde träff rätt fort och han har tom inte sett dig så borde en varningsklocka ringa rätt högt att han har gjort det här innan. Men Lycka till!
     
    Det här liknar lite mer programmet cheaters.
    åh, jag tänkte på det idag i bilen,  känns som att jag ska medverka i cheaters 
  • Anonym
    Beautifuldarkness skrev 2012-06-13 16:19:32 följande:
    Jag tycker du är imponerande TS! Det är svårt att hålla masken och klara av det du gör idag/ikväll. Hur det än blir så ska du vara stolt över hur starkt du vart ända in i det sista.

    Jag personligen skulle nog kräva en ordentlig ansträngning från mannens sida efter något sånt. Skulle inte räcka med en förklaring eller lite tid, han skulle få svettas och bevisa för mig att han ångrar sig. Han skulle få jaga mig ett tag, helt enkelt.
    Det är det han får göra, jag kommer att sova hos min väninna några nätter, första dygnen kommer jag inte att vara tillgänglig på mobilen, hoppas även på att få en ångerförklaring på resturangen
  • Anonym
    Beautifuldarkness skrev 2012-06-13 16:22:13 följande:
    Härligt!
    det kom jag dock på i efterhand så har inga kläder eller något, men min väninna sa att jag kunde låna lite, jag kan ju inte åka hem och packa kläder nu, han är nog hemma vid den här tiden...
  • Anonym
    Anonym (Nätdejt) skrev 2012-06-13 16:24:26 följande:
    Där kommer din sjuka bitterhet fram. Jag skulle garanterat tycka att en otrogen tjej var ett svin också. Och du bytte ämne igen. Antar att du byter ämne för att du inte kan försvara ditt groteska påstående.

    Trohet är normen när man flyttar ihop, och ett öppet förhållande är det man isåfall skulle behöva diskutera extra, om man vill ha ett sådant.
    otrohet är oacceptabelt vem som än gör det , om det inte är något man talat om innan .
    Kille som tjej, doesnt matter 
  • Anonym
    Mila78 skrev 2012-06-13 16:25:01 följande:
    Nä men om syftet från hans sida är att helt enkelt inte komma till er date då är han ju sjuk i huvudet. Att han helt enkelt hänger på datesidor på internet, skriver mail till andra tjejer, bestämmer att ses, dittan o dattan... Så fungerar ju inte en normalt funtad person. Ja men ser du inte hur löjlig hela denna situationen är? Du verkar vara alldeles för snäll för den här killen. Lycka till o låt honom inte vända situationen emot dig i kväll.
    Precis, det är det jag är, för snäll !

    Men då jag misstänker otrohet, som inte är acceptabelt så ska jag vara den som tar kommandot ikväll, om allt går enligt planerna, och lämna honom där
  • Anonym
    Anonym (Jessica) skrev 2012-06-13 16:37:52 följande:
    Frågade du honom någonsin vad han gjorde/tittade på när du satt och skrev med honom från soffan och han var några meter ifrån dig?
    Nää, brukar inte fråga och ville inte fråga då, vill ju inte avslöja mig
  • Anonym
    YummyMami skrev 2012-06-13 17:00:24 följande:
    Om jag inte kände mig stark nog för att möta honom på krogen så skulle jag 1 lämna en röd klänning på hallgolvet med utdrag från konversationen 2 tagit mitt pick o pack och dragit  

    Varför just en röd klänning?
Svar på tråden Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !