• Gung Ho

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Tror att TS är en av de bittra männen från tråden 'Det ska fan vara att vara en modern man' som orerar fritt i en utopisk önskedröm

  • Gung Ho

    Haha TS, din historiebeskrivning är i alla fall dråplig att läsa... Den börjar tom helt fel. Läs på lite om jägare/samlare och vem som gjorde vad och tog hem mest mat tex..

  • Gung Ho

    Haha, lustigt att du nämner WT. Skulle man på ngt sätt kunna mäta WT skulle vi hitta ett positivt samband mellan WT-grad och sannolikheten att man hade en 'importerad' fru...

  • Gung Ho

    Hmmm, feminism definieras väl inte av 'genusmodellen'.. Man kan vara anti genus (tycker själv att teorin anammas för enkelriktat av många) utan att för den skull ha ngt mot feminism..

  • Gung Ho
    Anonym (POP) skrev 2012-06-20 21:26:03 följande:
    Jo det gör den i Sverige, politkerna trycker ned sin modell i halsen på folket som den enda sanningen.

    Hmm, tror du behöver läsa på lite om vad feminism är.

    Vilka politiker trycker genusmodellen i halsen på dig?  
  • Gung Ho
    Anonym (POP) skrev 2012-06-20 23:03:30 följande:
    tanjabergkvist.wordpress.com/

    Där tar hon upp otaliga exempel, bara att välja och vraka.

    Otroligt svårpeneterat sätt att argumentera. Kanske fil. dr i matematik, men nybörjare på retorik...

    Ser vad hon tycker, men kan inte avgöra om det är ngn som bara orerar eller om det är vettiga argument. Skrattande 
  • Gung Ho
    Anonym (POP) skrev 2012-06-20 23:52:47 följande:
    Bloggen är inte särskilt svårläst och hon börjar med att ange syftet med varje inlägg som i de flesta fall baseras på ett nytt lagförslag eller en ny policy gällande genusskiten.

    Vi kanske har krav på argumentation. Hon skriver ju i princip talspråk stora delar av bloggen. Det kanske är ok om man skriver om mode eller smink, men skall man föra ett politiskt/vetenskapligt argument bör man nog tänka efter lite innan man lägger upp det.

    Överlag håller jag dock med de flesta argumenten, även om jag inte riktigt ser vårt samhälles undergång iom genusfundamentalisternas framfart.

    Det skall heller inte göras ett = mellan genusteori och feminism. Det framgår ju av några av de videor som finns på bloggen. Genusteori är fn en framskjuten teori inom feministisk teori. Det har dock inte alltid varit så, och kommer inte alltid att vara så.    
Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall