• Äldre 9 dec 01:57
  110798 visningar
  1140 svar
  1140
  110798

  Svenska tjejer - ett socialt förfall

  TS:
  Det vore en mardröm att ha en kille som dig så inbilla dig inte att det är nån slags förlust för svenska tjejer att bli av med dig på marknaden, tvärtom.
  Vilken intelligent människa som inte är helt desperat nöjer sig med att inte bli slagen eller att du inte går till prostituerade?
  Visst, rika västerlänningar kan skaffa sig partners utomlands som på ojämlik basis ställer up på mycket för att få bo i Sverige. Kvinnor kan skaffa män i Gambia tex.
  Kräks
  Så känner jag för det och allt du skriver i din ts som är så ruttet oattraktiv.
  Det roliga är att du verkar tro att svenska tjejer ska ångra sig när dom läser att du så att säga vänt dig utomlands, sanningen är att man drar en tacksamhetens suck för att man blivit av med en idiot.

  Dessutom, jag är en attraktiv och intelligent tjej som ofta får höra att jag kan få vem jag vill och vet du vad jag valt? Att inte ha nån kille. Jag drömmer inte heller om att skaffa nån snygg, vältränad, ung kille från Gambia bara för att jag ska kunna få saker jag inte kan få av nån som har säkerheten i att de är födda och etablerade i Sverige, som är tacksamma så länge jag inte misshandlar dom eller är otrogen Kräks

  Friheten i att inte ge ett fuck för vad puckon som du tycker och inte tycker. Du kan föredra blondiner, brunetter eller rödhåriga, det är totalt ointressant för mig.
  Du kan vilja att alla svenska tjejer ska bli som din flickvän, det är totalt ointressant.
  Så jävla skönt att vara en fri människa istället för nån som din flickvän, det byter jag aldrig i livet mot att få tvätta nåns äckliga kalsonger och ge upp mitt liv för.

 • Äldre 10 dec 01:00
  Bjoer skrev 2013-12-10 00:52:52 följande:
  För att vara så intelligent verkar du ha väldigt svårt att förstå att folk kan gilla olika saker och vilja leva sina liv på olika sätt...
  Jag har inte ett dugg svårt att förstå att det finns tjejer som TS beskriver eller hur TS är funtad.
  Det är TS som går ut med att det är fel på svenska tjejer bara för att nästan ingen vill vara hans slav.
 • Äldre 10 dec 04:37
  PGA skrev 2013-12-10 04:24:41 följande:
  Du har inskränkt. Annars hade du insett att TS slavar lika mycket för sin fru som vice versa. Svenska kvinnors leverne har med önskvärd tydlighet visat sig vara destruktiv. De klarar inte av att hålla ihop relationer, de klarar inte av sina arbeten utan sjukskriver sig och mår såväl fysiskt som psykiskt dåligt.

  Den som är intelligent inser att TS fru har ett drömliv i jämförelse med gemene svensk kvinna.
  Full? Gissar att du själv inte är svensk, du verkar inte riktigt bekväm med ord och hur man sätter ihop meningar på svenska.

  Möjligt att TS flickvän anser att hon lever ett drömliv. Du däremot ska inte prata om intelligens eftersom du inte ens inser att vad som är ett drömliv är individuellt och subjektivt.
  Som TS skriver så vill de flesta svenska tjejer inte vara ihop med honom. Och newsflash, jag har franska, tyska, ryska, engelska och amerikanska väninnor som är skitsnygga och välutbildade och de skulle inte heller vilja vara ihop med TS.
  Men som sagt, möjligt att TS flickvän anser att hon lever ett optimalt liv.

  Själv lever jag också ett drömliv ;) Bor i en mycket vacker stad nära havet i en fin lägenhet som jag själv köpt, har goda och nära vänner, en fin familj, ett bra jobb och tid för mina fritidsintressen.
  Inbillar du dig att jag hellre skulle vilja ha TS hemma som skitade ner och förväntade sig att jag skulle städa för 2?

 • Äldre 10 dec 14:04
  Bjoer skrev 2013-12-10 09:46:02 följande:
  Individuellt och subjektivt skriver du, samtidigt som du tycker att TS flickvän är hans slav, trots att det var HON som propsade på att de skulle ha det så. Hur var det nu igen med intelligens och ordförståelse? Sist jag kollade betydde 'slav' att man inte hade några rättigheter, att man var livegen. Tvärt emot hur det är för TS fru alltså. Ändå väljer du att beskriva deras förhållande så, bara för att det inte råkar passa hur DU vill leva.

  Hela det första inlägget jag citerade från dig osar förakt och är fullt av personangrepp. Varför då, om du nu kan förstå att folk gillar olika?
  Eller hur. Hon propsade på mot hans vilja. Ja hur var det nu med intelligensen. Är du med i Mensa?
  Om du haft läsförståelse hade du sett att det framgick att jag skrev att frun/flickvännen VALT att vara hans slav. Man använder sådana uttryck även inom BDSM, när folk valt det själva.
  Jag har redan skrivit att jag förstår att folk gillar olika. Det är ju TS som inte accepterar det utan skriver massa skit om halva Sveriges befolkning för att de inte drömmer om att vara underlägsen honom. Om du fortfarande inte förstår lägger jag inte mer energi på dig gubben.
 • Äldre 11 dec 01:35
  Bjoer skrev 2013-12-10 23:13:01 följande:
  Eh, nej, inte som svar till dig. Som svar till JagsomärPella. Läs inlägget vettja! Drömmer
  hahaha, är jag hatisk? Se dig själv i spegeln.
 • Äldre 12 dec 01:30
  PGA skrev 2013-12-11 19:07:54 följande:
  Skyhöga skilsmässotal, barn utan kunskap, ökad fysisk och psykisk ohälsa samt skenande våldtäktstal. Där har vi läget i Sverige. Ingen sund människa kan vara nöjd med det.
  Skenande våldtäktstal..? Kvinnoförtryck finns över hela världen och jag som kvinna känner mig säkrare här än i de flesta länder jag varit i.
  Du borde lämna din dataskärm och få lite livserfarenhet, sluta svartmåla Sverige som nån jävla Krösamaja.
Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall
Logga in
Bli medlem