• SaJo81

    Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!

    har ju undrat varför det varit så lugnt i tråden så har min amningshjärna inte uppfattat att det fanns en fortsättningstråd!!!

    Grattis till bröllopet mpta =) såååå kul! tyckte planeringen till bröllopet var ett helvete (speciellt sista veckorna med gästbeskrivningar och bordsplacering) men bröllopsdagen är fortfarande en av dom bästa dagarna i våra liv...borsett från barnens födelse då men det e ju på ett annat sätt =) vi gifte oss förra sommaren!

    har problem med mjölken =( har tydligen bara bröstmjölk i ena tutten, den andra har sinat (hur nu det gick till) tips mottages om hur jag kan få igång den igen! alla säger amma oftare, men lilleman vägrar ju ta den tutten nu helt....har nu ett enormt bröst och ett något mindre...kul!
     

  • SaJo81

    Vi körde och på budget till vårt bröllop för jag var mammaledig fram till ett halvår innan och hade dessutom studerat innan det så vi hade inga direkta depåer att plocka pengar ur :) det kan bli toppen ändå :)

    Jo nu varvar jag med pump och försöker lägga till lilleman, en stund ligger han nu i alla fall så jag hoppas mjölken e på väg tillbaka!

  • SaJo81

    Caspian har vi också haft högt upp på listen hela tiden, men det blev en Bastian istället :)

    I natt har jag haft världens snällaste pojk! Matade vid 22 sen sov lilleman till 5, åt och somnade om och sover fortfarande :)

  • SaJo81

    Mitt uppe i hemsketiden på dygnet....lilleman har skrikit i ungefär två timmar! Det brukar hålla i sig nån timme till innan sista målet för kvällen...vet inte hur det ska gå på lördag när jag är bjuden hem till en av mina bästa vänner som fyller år, det e egentligen "förfest" resten ska alltså ut och parta sen (jag är såååå sugen, önskar att jag inte ammade just nu) kommer ju iaf gå på "fest" med lilleman ska vara där 19.00 ungefär, mitt i värsta skrikperioden :p känns inte så trevligt för någon av oss.... Hoppas det ska ge med sig lite eller funderar på att pumpa och lämna lilleman hemma med pappa, tror ni att lilleman klarar nappflaska och sen gå tillbaka till tutte? Han e 5v gammal nu

  • SaJo81

    Har haft en toppennatt=) lilleman sov från 23-6.30 och ingen av mina stora grabbar var uppe och sprang heller =) ljuvligt!
    slänger in en bild på Bastian och en på Anakin, Tristan och Bastian Hjärta



  • SaJo81
    Tibell skrev 2012-08-29 10:12:38 följande:
    SaJo : Vilka fina killar du har =) väldigt lika med !

    Bjuder på lite bilder med =)
     Tack detsamma =9 vilka underbara flickor =) jättefina bilder!

    nu  har våra stora också börjat på dagis igen och vi är alla både lugnare och gladare, dom får leka av sig med alla kompisar som dom saknat och jag får lite lugn och ro och "egentid" med lillebror! dessutom är det mycket lättare att komma in i rutiner när allt är som det "ska" vara med en karl som jobbar och killar på dagis =)

    nu har vi bokat tid för dop för lilleman som vi också äntligen bestämt namn på: Bastian Nathaniel blir döpt den 17:e november med sin faster som gudmor/fadder

    På söndag är det dax för kalas med för dom andra två som fyller 3 på måndag, är sååå tacksam över svärmor som frågade om vi kunde ha kalaset på hennes restaurang så nu slipper jag städning, matlagning + att svärmor frågade om hon fick ta hand om tårtan med, så nu behöver vi bara komma dit i princip *lyx*
  • SaJo81

    Pth: vi tog kallvatten och blandade sen mikrade vi till dom andra två grabbarna, det ska gå bra att inte koka om man har kommunalt vatten, har man egen brunn kan man ta dit nån som kollar vattnet innan :)

Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!