• pth

    Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!

    Nu får vi också vara med här! 120712 kom lillebror, 1,5 h på förlossningen, 2 krystvärkar och fångad av bm i sista sekund, nära att han hamnade i toaletten stackarn! 3510gr och 51cm och världens finaste lilla farbror!
    Men vad ska han heta? Elis, Elvis eller Love? Storasyster heter Malva och storebror Noah.
    Ps: Var på toa idag - en seger för mig!

  • pth

    Ont! Ont i höger sida, ryggslut, rumpa och ner i benet. Gör så jäkla ont att jag inte kan stödja på benet ibland. Är det foglossning eller typ ischias?
    Ont! Ont i bröstvårtorna. Såriga och med blåsor. Lillkillen snuttar och snuttar och det gör så jäkla ont. Tips ngn?
    Däremot helt opåverkad i underlivet, skulle nog tom kunna cykla och ha sex - galet!

  • pth

    Pprcorn: bröstvårtorna är bättre idag. Tror mjölken runnit till nu, så han snuttar inte lika länge eller intensivt. Osså är jag noggrannare med hur han tar bröstet nu.

    Erik: skönt att det inte var kolik. Låter körigt m allt kalasade, men visst är det skönt få allt avklarat på en gång.

    Hur gör ni andra med järntabletterna? Fortsätter ni knapra?

  • pth

    Älskar bärsjal! Hade det med Noah och gillade den jättemycket! Hoppas verkligen att lillebror oxå kommer gilla att vara i den, änsålänge har det gått bra iaf.

  • pth

    Vi fick gå på extra vägning då lillebror gått ner 7% av sin födselvikt vid 3 dagarskollen. Var på BVC igår, då hade han vänt uppåt igen, men var inte tillbaka på födelsevikt riktigt än. Men jag tror att jag kommit igång lite bättre med mjölken nu. Fast inte alls som med mina två tidigare, då har mjölken sprutar från dag ett och de har snarare fått för mycket, för snabbt.

  • pth

    Förresten har lillebror fått ett namn nu. Det blir Elis. Vi hade svårt att släppa Love eftersom det var ett namn som kom till oss med lillebror på bb, han ser/såg ut som en Love. På samma sätt som storebror såg ut som en Noah då han kom. Men vi tycker att Love och Noah är lite för lika, de grötar liksom ihop sig. Jag har ju dessutom lobbat för Elis länge, tycker det är ett jättefint namn. Malva, Noah och Elis - det blir bra!

  • pth

    Hur göra med bad? Jag blöder ju inte direkt längre, men det kommer lite brunt slem ibland. Hur noga är det med detta att inte bada? Hur länge bör man vänta? Det är ju så jäkla varmt och det är ju så skönt då att få doppa sig. Det är små sjöar med fint vatten och få badare.

  • pth

    Elis sover i vår säng. Nu på sommaren har vi 240cm och där har vi sovit alla fyra. Först var alla fyra jag, maken, 2 åringen och 10 åringen. 10 åringen åkte hem med sin pappa samma dag som Elis föddes, så nu är vi fyra i sängen igen. Elis sover hos mig, ammar och somnar och sover på sidan eller på rygg. Får se om 10 åringen flyttar ut ur sängen då hon kommer tillbaka.

  • pth

    Blöder igen! Slutade nästan helt efter knappt en vecka, det kom lite brunt slem ngn gång, typ varannan dag. Men så igår kom det plötsligt färskt rött blod igen. Kände att det kom en stöt, gick på toa och då rann det ut en del blod. Fortsatte sedan små blöda hela dagen. Får se hur det blir idag. Slutar det inte måste det kollas. Ngn annan som börjat om?

  • pth

    Varför får man svamp?
    Är det fler än jag som nojar över att allt inte är som det ska med den lilla? Jag tycker Elis knorrar och grimaserar så mycket då han är vaken. Han gråter eller skriker inte, men verkar liksom inte vara nöjd. Han ser även så himla sorgsen ut, plutten.

Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!