• CAL

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Hej, jag måste be så HIMLA mycket om ursäkt! Jag fick ett meddelande från familjeliv.. Jag blev totalt chockad och förstod inte vad jag gjort med tanke på att jag fått ett inlägg bortplockat och det stod att det var VIKTIGT. 

    Såg mitt misstag. Jag hade råkat skriva att jag TRODDE att jag hade MÖRDAT min barndomsvän!!!! Det är absolut inte rätt! Herregud.. Om jag verkligen hade gjort något så fruktansvärt så hade jag helt klart VETAT om jag gjort det och jag hade ALDRIG skrivit det på familjeliv. 

    Nu känner jag mig väldigt ledsen över att jag inte upptäckte misstaget tidigare. Jag hoppas att det inte blir någon polisanmälan, eftersom jag absolut inte begått något brott, och som ni säkerligen förstår så hade det såklart blivit polisanmälan redan om min vän varit mördad.. Någon hade ju anmält honom försvunnen eller hittat honom.

    Så jag ber om ursäkt och jag hoppas att jag inte skrämt upp er nu! 
    Gud, nu sitter jag här och är orolig att någon ringt polisen pga mina klanterier.. Jag har inget att dölja, aldrig begått något brott. Går bara på gymnasiet och hela situationen känns väldigt konstig nu. 

    Jag har alltså INTE mördat någon!! 
    Det var helt enkelt ett misstag!! Ett simpelt skrivfel... Förlåt!
  • CAL

    Jag förstår inte hur jag kunde göra så fel, men jag hoppas att ni alla förstod att det hela var ett misstag.

  • CAL
    Anonym (Klara) skrev 2012-07-09 16:37:49 följande:
    Att vilja stycka upp ett människohjärta och att du lockas av att ha sex med barn, var det också ett "skrivfel"?
    Nej, jag vill inte stycka upp ett människohjärta eller ha sex med barn!!! DET skrev jag aldrig!

    Som jag skrev (men nu är inlägget borttaget) så är jag nyfiken på hur det är att skära i t.ex ett hjärta, ett öga eller en tunga. Behöver inte vara en människa! Jag är nyfiken på just organet. På skolan fick vi "operera" ett fisköga och jag tyckte det var väldigt fascinerande, och skulle därför inte neka att prova om skolan erbjöd att göra detsamma med t.ex ett älg-hjärta, men jag skulle ALDRIG döda djuret själv i något syfte förutom mat. Herregud. 

    Och som jag skrev, jag äcklas av tanken att vuxna kan ha sex med barn. Jag vill inte prova det själv då jag finner det väldigt äckligt och onormalt. Men jag är NYFIKEN på hur det fungerar. Alltså jag vill inte ha sex med ett barn, utan jag skulle vilja veta hur det fungerar i pedofilers huvud. Jag är inte nyfiken på det i ett positivt syfte där jag själv vill vara med om det. Utan ur ett negativt aspekt där jag endast vill veta varför och hur. Min största dröm är att hitta ett botemedel mot pedofili (vilket inte går), så varför skulle JAG vilja ha sex med ett barn?? Jag skrev noga att jag ALDRIG skulle göra det!
  • CAL
    Anonym (Klara) skrev 2012-07-09 16:42:26 följande:
    Personligen så tror jag att polisen kommer att kolla upp om du haft någon vän som dött och sedan tar det därifrån. Finns det ingen som dött så kan du vara lugn.
    OK, om någon mot all förmodan anmäler mig för ett jävla skrivfel så fine. Man undrar vad det finns för folk här i så fall om de anmäler trots att man förklarar sig och utan att höra sig för. Och om polisen mot all förmodan skulle bry sig om det så hoppas jag att de inte har viktigare för sig med tanke på att de kommer slösa sin tid. 

    Och om polisen mot all förmodan skulle kolla upp mig, så är det helt okej för mig. 
    Jag har ingen vän som dött (någonsin), och den enda som jag känner som dött de senaste 10 åren är min mormor. 
  • CAL
    Anonym (tjej) skrev 2012-07-09 16:58:50 följande:
    Vi fick faktiskt skära i bläckfiskar, grodor, vanlig fisk,  känna på ett grishjärta och grislungor hur dom kändes, även levern fick vi känna på, titta på osv och allt detta i högstadiet!
    Därav mina intressen för de jag ska plugga till! Att jobba på labb.  Och få analysera!
    Och då förstår du säkert vad jag menar med att jag vill skära i ett hjärta som jag tog som exempel! Det är just därför jag inte berättar det för någon eftersom personer som t.ex KLARA här i tråden tar det som att man vill mörda någon, plocka ut hjärtat och spika upp det på väggen. 

    Jag tycker det var kul att "skära" i fiskögat. Men jag hade aldrig dödat djuren själv, och absolut inte en människa. Jag vill skära i fler saker, till exempel en groda som du skriver. Att testa vara kirurg på en redan död groda. Och jag är nyfiken på om människans organ är likadana att skära i som djurs, men som jag skrev i mitt första inlägg är det inget jag vill eller tänker göra. Jag vill bara veta hur det ÄR, jag vill inte göra det på riktigt. Däremot vill jag testa att skära i fler saker på skolan. Och nej, jag förväntar mig inte att läraren ska mörda någon för att vi ska få labba.

    En fråga, vad gör man om man jobbar på labb? Jag trodde det var där man kolla DNA och sådant Typ försökte komma på nya botemedel.. Experimenterar man med djur på labb? Att skära i dom? Eller menar du att man håller på med djur för att komma på mer om hur de fungerar?
    mzmaa skrev 2012-07-09 16:59:36 följande:
    Alltså du låter rädd.. Du måste förklara dig hela tiden. Ja, det räcker nu! Kommer polisen så kommer dom. Du kan inte göra så mycket åt saken!
    Nja, jag är lite rädd, men mest är jag panikslagen. Inte pga att jag har något att dölja utan för att jag är rädd att någon ska hinna anmäla mig, för att denne inte hinner läsa mitt inlägg. Nej, jag kan inte göra något åt det, och kommer dom så får dom göra det men det hade inte varit kul varken för dem att slösa sin tid eller mig som kommer behöva förklara mig att jag råkade skriva fel och att det är enda anledningen till att dom inte kan vara och fånga in dom riktiga skurkarna
  • CAL
    Julietta skrev 2012-07-09 17:14:15 följande:
    CAL: det kommer inte gå vidare till polisen, självklart inte.
  • CAL
    Anonym (tjej) skrev 2012-07-09 17:26:43 följande:
    Jag ska läsa till Biomedicinsk analytiker nu och välja inrikting laboratoriemedicin och därefter förhoppningsvis få jobba med patologi och genetik som är mitt största intresse.
    Och patologi t.ex. så analyserar man celler, vävnader, organ och molekyler.

    Ett annat drömyrke hade varit obducent men de orkar jag inte studera till.. haha   
    Det låter väldigt intressant  
    Förutom obducent, det vill jag absolut inte bli!
  • CAL
    Fabella skrev 2012-07-09 17:36:43 följande:
    Jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba som obducent. Jag älskar att som är lite små vidrigt :-P
    Nej, usch! Jag vill inte jobba med kalla illaluktande lik Kräks HAHA
  • CAL
    Fabella skrev 2012-07-09 17:47:56 följande:
    Dom kanske luktar...men dom är knappast besvärliga och jobbiga att ha att göra med. Perfekt om man har vaknat på fel sida. haha
    Haha!!

    Nej, då står jag hellre ut med några bråkstakar.. Tänk om det blir strömavbrott och så står man där i ett rum fullt med avlidna människor.. Jag skulle bli livrädd! Men jag har sett för mycket skräckisar Äsch, nu går jag Off topic.
  • CAL
    trz skrev 2012-07-09 17:50:29 följande:
    Men vad ni tjatar! Gå bak en sida eller två så har CAL skrivit det där. Han skulle skriva att han TRODDE han mördat sin vän..
    Vad pratar du om? Förvånad
Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?