• Svar på tråden Bf- mars 2013
  • Miising
    Dahlén skrev 2012-08-28 11:12:54 följande:
    Hörde nyss min bebis hjärtljud med min doppler!! Sååå härligt!! Är i 12+4 idag!
    Åh vad mysigt!
    Gravid med första barnet, bf 27 mars
  • Emlak

    Jag vill oxå gå på riktig inskrivning, jag fick bara en tid i slutet på oktober hos bm, känns ju lite sent att träffas första gången.. Kanske borde ringa..
    Har KUB på torsdag ska bli spännande även om det inte är ett riktigt ultraljud..

  • Miising

    Emlak - du har bara varit på hälsosamtal eller? Låter konstigt, inskrivning ska man väl ha mellan v 8-10 oavsett om det är första eller flerbarnsmamma?
    Går i alla fall hos Charlotta i rotebro. Känns helt okay, även om hon inte verkar ha stenkoll på saker...


    Gravid med första barnet, bf 27 mars
  • Miising
    Rebeccas02 skrev 2012-08-28 21:32:40 följande:
    Miising: min mamma är ju som sagt barnmorska, frågade henne. Hon nämnde början på foglossning!!!
    vill inte riktigt acceptera det!
    Gravid med första barnet, bf 27 mars
  • Lyckokick

    Hej!

    Vi väntar en liten bebis till den 26 mars, så jag är i vecka 10+1 idag.
    Har mått extremt illa, varit trött som en gnu, gråter om man säger halv sju till mig och haft humörsvängningar utan dess like... Verkar i princip vara så gravid man kan vara rent symptommässigt, vilket jag inte ärvt konstigt nog... Ingen i släkten har mått illa eller varit trötta. Men men, ser en liten ljusning och jag är så otroligt lycklig över att jag ska bli mamma för första gången :) 

    Är från Upplands Väsby från början, bor på Lidingö nu men flyttar till Norrtäljetrakten i vinter. Någon som bor där i krokarna? :)

  • Miising
    Lyckokick skrev 2012-08-28 23:06:06 följande:
    Hej! Vi väntar en liten bebis till den 26 mars, så jag är i vecka 10+1 idag. Har mått extremt illa, varit trött som en gnu, gråter om man säger halv sju till mig och haft humörsvängningar utan dess like... Verkar i princip vara så gravid man kan vara rent symptommässigt, vilket jag inte ärvt konstigt nog... Ingen i släkten har mått illa eller varit trötta. Men men, ser en liten ljusning och jag är så otroligt lycklig över att jag ska bli mamma för första gången :)  Är från Upplands Väsby från början, bor på Lidingö nu men flyttar till Norrtäljetrakten i vinter. Någon som bor där i krokarna? :)

    Vad roligt! Grattis och välkommen hit! Jag har också MASSA symtom men men några veckor kvar sen så! Bor i rotebro och är i Norrtälje nån gång per månad
    Gravid med första barnet, bf 27 mars
  • Lyckokick
    Miising skrev 2012-08-29 09:53:19 följande:

    Vad roligt! Grattis och välkommen hit! Jag har också MASSA symtom men men några veckor kvar sen så! Bor i rotebro och är i Norrtälje nån gång per månad
    Tack! :) Har följt er ett tag men tänkte att det var dags för mig att göra entré. 
    Har bott i Rotebro, både som barn och under ett par år nu som vuxen. Kul att se lite tjejer här inne från mina hemtrakter. Hur kommer det sig att du är i Norrtälje då och då, har du släkt där? 
  • Cadencee

    Grattis Lyckokick!! :) måste fråga för blir fundersam :) jag är beräknad till den 25 mars och är i 10+1 idag och du skulle ha den 26 å va i 10+1 igår?? Finns de olika sätt att räkna? :)

  • Emlak

    Det verkar vara olika långt med vilken app man använder.. Med ena byter jag tisdagar och andra onsdagar..

Svar på tråden Bf- mars 2013