Inlägg från: LurvensFrö |Visa alla inlägg
  • LurvensFrö

    Marsbebis 2013

    älskarlivet81 skrev 2012-08-16 15:51:31 följande:

    Bonprix varnar jag för! La en beställning, men fick aldrig.kläderna. Då påstod de att jag inte hade gjort beställning hos dem, men jag hade ju fått bekräftelse och pengarna på kontot var reserverade.. Dessutom tog de kreditupplysning, trots att jag inte betalade med faktura och det känns inte så seriöst heller!

    Oj då låter inte bra! :( Men jag har vänner som beställt utan problem och jag beställde som tur var på faktura nu! :)
  • LurvensFrö
    Alvii skrev 2012-08-16 16:00:49 följande:
    Själv har jag fått kläder därifrån som inte såg ut det minsta som på bilderna heller :/

    Aj då la nu en beställing på kläder för 1000spänn. Får se hur det blir men vad det gäller att kläder ser annorlunda ut på bild så är det så på många företag på nätet. Tex Ellos bla. Och därför tar jag alltid på faktuta för att beställa hem och sen prova i lugn och ro och för att sen returnera det jag inte vill ha.
  • LurvensFrö
    EnStoltMamma skrev 2012-08-16 20:37:31 följande:
    Någon mer som har extremt svårt att sova?? Jag hittar aldrig något skönt sätt att ligga på så ligger bara och vrider mig hela nätterna! Börjar bli lite smått galen över att inte få sova något:/

    Jag vaknar skit lätt hela tiden av minsta lilla. Vill bara få sova ut!
    Alvii skrev 2012-08-16 22:43:37 följande:
    Har fått mycket bra därifrån OCKSÅ så det måste ju inte bli kaos :D

    hihi då kan jag andas ut då kanske. ;) Men bra att varningar sätts ut så man är extra försiktig. :) Vi får se helt enkelt. Känns som jag beställde lite väl mycket, 6 toppar av olika slag. :P
    LinnV skrev 2012-08-16 22:41:55 följande:
    Jag har aldrig haft problem med bonprix, fått kläderna och de har sett ut som på bilderna!

    Jag tar tillbaka att jag inte känner av brösten. Shit vad ont de gör och på en vecka har alla bh blivit för små hade små innan så klagar inte. Haha.

    Sova har jag inga problem med på nätterna. Men vaknar jag av sonen måste jag springa till toa. Har jag vaknat på morgonen är det däremot omöjligt att somna om..

    Okej, skönt att höra något bra om dem. Finns ju alltid otu om man säger så och så länge det är mer undantag än något som sker hela tiden. :)

    Jag är också väldigt öm i brösten men jag känner mig väldigt ogravid i perioder då och då och då blir jag liskom orolig. Men idag är jag trööööött.
  • LurvensFrö
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-08-17 10:19:54 följande:

    Hej på er,


    Jag köpte två par mammaleggings igår. Min mage är inte speciellt svullen, men jag tycker att det är så himla skööönt att slippa trycket över magen! Har ganska höga jeans i vanliga fall… Jätte skönt, men dom hasar ner lite emellanåt – hoppas på mage snart så blir det nog bättre


     


    Helg igen. Vet inte om vi ska berätta för sambons föräldrar eller inte, ska ev. träffa dom i helgen. Vi träffas inte så ofta (som tur är) även om vi bor ett stenkast ifrån varandra. Det lär inte bli något glädjetjut utan bara stånk och stön och kommentarer som ”ska du befolka hela världen själv” osv. Det här blir min sambos 5:e barn. Inge fel med det tycker jag. Varför ska andra bry sig? Det är ju inte så att vi ber om barnvakt för det gör vi ALDRIG, kanske 1-2 ggr per år någon enstaka timme, som tex. nu när vi ska på ultraljud – då vill vi inte ta med dottern. Och vi har ALDRIG bett hans föräldrar att vara barnvakt till yngsta då jag inte vill ha deras hjälp. Aja… får se. Vi behöver ju inte berätta


     


    I övrigt så väntar jag bara… Vill kunna känna bebismagen! Men inte L Någon av er som känner livmodern när ni ligger på rygg och böjer knäna lite…? Man känner en ”skarp” kant, och livmoder är liksom hård… Jag längtar…



    Asså jag vet inte vad jag ska känna efter och jag minns att jag försökte hitta med sonen men hittar inte just kanten. :/
    älskarlivet81 skrev 2012-08-17 10:34:06 följande:
    Ajajajaj, mina höfter! Har sovit dåligt i natt p.g.a. att det gjort ont när jag vänt mig.. Blir mer och mer orolig över att jag inte kommer kunna jobba så länge jag vill, även om jag är inställd på att det kan bli så.. :(
    Men gud! :( Lider med dig! Jag har börjat känna lite lite så jag vet det kommer komma då jag hade med sonen och det redan känns nu men peppar att det dröjer här.


  • LurvensFrö
    cwittra skrev 2012-08-17 15:20:03 följande:
    Precis köpt postafen och tagit en tablett, hoppas den verkar illa kvickt annars vet jag inte vart jag ska ta vägen!! :( Och jag är för mesig för att ringa bm så jag hoppas postafen hjälper!

    Jag blir så trött när jag tar en hel postafen så om du blir det så är tipset att ta en halv. Jag tar en halv om dagen men har jag bara pytte lite illamående så tar jag en fjärdedel då jag lider av sjuk trötthet nu.

    Men glad att dem funkar för mig. Tycker så fruktansvärt synd om er som nästan ingenting funkar. :(
  • LurvensFrö
    cwittra skrev 2012-08-17 15:31:31 följande:



    Tack för tipset! Ska prova det om jag blir för trött. Hoppas innerligt att de funkar.

    Hoppas också det funkar för dig! Men bra att det verkar finnas fler mediciner för illamående om det inte funkar för med sonen så var det ingen som sa att det fanns något allternativ till postafen. Och jag måste mycket mer dåligt med honom.
  • LurvensFrö

    Sonen heter Isak och blir det en pojke har vi bestämt Elias men om det blir en flicka blir det plötsligt svårare. :) Alina funderar jag på då vi vill ha ett Svenskt namn som också finns på arabiska. :) Enda namnet vi båda verkar gilla än så länge men vi letar vidare. :)


  • LurvensFrö

    Försökte precis lyssnat men inget. Blir vi 10+0 någon gång denna vecka så väldigt tidigt än. Väntar en vecka till och provar igen. :)


Svar på tråden Marsbebis 2013