Inlägg från: LurvensFrö |Visa alla inlägg
  • LurvensFrö

    Marsbebis 2013

    Sunshine81 skrev 2012-07-25 15:52:40 följande:
    Lurvensfrö: Tack så mkt !!!

     Men jag gjorde inte vaginala på mvc utan ringde själv till city kliniken och fick den tiden. Pga jag var orolig för att jag blödde förra veckan.  Men kolla du upp det på din mödra så kanske dom kan fixa ett sånt till dig.  
    Okej! Ja jag vill göra det mest för att jag är nyfiken men jag vill inte ringa någon extra för att göra det då jag inte har något egentligen att vara orolig för. Men jag ska kolla då jag läöste det på deras sida och många privata mvc gör ett vul. Det skulle vara en otrolig lättnad men samtidigt vill jag då inte göra vul fören vid inskrivningen i slutet av måbade så jag iaf gått över 8+0 för jag har haft ett MA i just den veckan.
  • LurvensFrö
    Sunshine81 skrev 2012-07-25 16:07:14 följande:
    Ja men vänta då tills inskrivningen o hör. Ja blir en liten lättnad när man varit där.
    Ja lite lättnad men är det ändå inte så att man aldrig slutar oroa sig? :)
  • LurvensFrö
    FruRundberg skrev 2012-07-25 16:18:34 följande:
    Jag älskar värmen så personligen har jag inget problem med det. Tur att vi inte är höggravida mitt i sommaren då! Jag är lite orolig om min vinterjacka kommer att passa mig när det blir kallt Har ingen lust att köpa en jacka bara för att magen inte får plats.. 
    Ja det känns verkligen drygt! Man kanske ska leta snart efter en begagnad! ;) www.loppi.se har en massa bra!
  • LurvensFrö
    Fridzl skrev 2012-07-25 16:37:49 följande:
    Ja min pojkvän följde med på inskrivningen och kommer följa med på alla fortsatta möten, ultraljud osv.
    Han ska ju vara lika delaktig som jag i detta :)
    Min kille studerar så även om han vill vara delaktig så är det svårt och sonen är svår att fixa barnvakt till tyvärr. Menh han ska ju försöka någon gång men på varende hade han nog blivit tokig. :) Härligt att din kille vill vara så delaktig! :)

    Självklart kommer min kille på på alla UL och han var även med på något möte minns jag men med sonen var det lättare att fixa tid då mannen arbetade.
  • LurvensFrö
    Fridzl skrev 2012-07-25 17:08:09 följande:
    Jo klart det blir svårt då, men det är ju inget som han rå för i så fall :) Min pojkvän kommer också studera men hoppas på att saker och ting inte kommer krocka med varandra. Ja det känns himla bra att han är lika exalterad som jag. Men det är ju första barnet för oss båda så kanske inte så konstigt. Han har sett fram emot barn mer än jag :)

    Ah okej. Skönt det iaf!
    Men gud vad roligt! :;) Här var det jag som fick tjata på min man om barn ett bra tag! :) Men andra var lite lättare. ;)
    CinnamonMai skrev 2012-07-25 17:16:53 följande:
    Vaknade inatt med sjukt ont vid vänster äggstock. Ringde gynakuten och fick komma in direkt. Läkaren gjorde VUL och konstaterade att graviditeten sitter fint i livmodern, kunde bara se fostersäcken dock (5+4). Hon trodde att det kunde vara gulekroppen som orsakade besvären eftersom den sitter till vänster, alternativt växtvärk. Känner mig ju skitdum som tog upp deras tid för ingenting, men samtidigt så vet man ju aldrig.
    Inte ska du känna dig dum! Häromdagen blev jag skit rädd då jag fick ont i höger äggstock! :( Men sen släppte det men skumt att det gjorde ont i sidan. Händer det igen åker jag in för jag menar jag kan ju inte ha ÄL nu. :/
    Hute skrev 2012-07-25 17:23:45 följande:
    FAN!!
    I förmiddags åt jag salami på smörgåsen, inte färsk från sharken utan vacuumförpackad...och nu tog jag två små bitar ölkorv som sonen åt...givetvis googlar jag att man INTE ska äta detta för risken för toxoplasma och listeria är stor. Vad ska jag göra nu? jag kan ju inte göra det ogjort...
    Hur vanligt är det med dessa sjukdomar?? 

    Kom även på att jag var kattvakt två dagar innan samt samma dag som jag plussade...tvättade händerna efter, men tänk om jag har dragit på mig något????
    Googlar allt och blir toknervös och är helt inställd på att det här går åt skogen..

    TUR att jag ska till BM imorgon och hoppas att hon kan lugna mig.. 
    Det är ju bara ett försiktighetsåtgärde så tycker inte du behöver oroa dig men i fortsättningen så kan du frysa salami i 3 dygn och sen  tina och äta utan några problem! :)
  • LurvensFrö
    cwittra skrev 2012-07-25 18:48:14 följande:
    Någon av er som är gravid i V5??
    v5+6 här! :)
    leksakslådan skrev 2012-07-25 19:01:34 följande:
    Tack!

    Vi har funderat mycket på om vi skulle våga skaffa ett barn till med tanke på hur dålig jag var sist. Fast jag vet ju att det är värt det och jag vill så gärna ha fler barn.
    Mår man bra så är såklart hela resan mysig och jag tycker ju också att det blev lite lättare när man varit på ul, fick mage och kände sparkar. Det blev mer verkligt då. Nu håller jag bara tummarna för att denna graviditet ska bli lite lindrigare! Idag har jag faktiskt mått lite bättre och tagit mig ur sängen korta stunder.

    Kul att det är fler som bor i Malmö. Jag gick på MVC City sist och det var bra. Eftersom jag var så dålig var dock läkarkontakten viktig och jag tycker det var svårt att få tider. Fast när jag väl kom till var läkaren jättebra. Nu har jag skrivit in mig på Cura för jag har hört mycket bra om det. Fast nu blev deras läkare sjukskriven och de har ingen annan :(. Så det var ju dålig tajming.  
    VA! Fler som bor i Mlamö. Nu har jag missat. Vilka är från Malmö?? Jag är med från Malmö. :)

    Va fick du tid på Cura! Jag ringde häromdagen och då hade dem fullbokat men rekommenderade MamaMia så där bokade jag och dem verkade super goa med. :)
  • LurvensFrö
    LinnV skrev 2012-07-25 21:28:02 följande:
    Vi har faktiskt inte haft sex sen jag plussade, först hade jag ont och nu är jag så trött när barnen somnat vid 9 att jag somnar i soffan.. Haha
    Ha ha inte vi heller! Jag är så trött och känner inge lust och jag somnar alltid tidigt nu. Men läste någonstans att lusten brukar komma tillbaka till andra trimestern så det hoppas vi. :)
  • LurvensFrö
    Kenize skrev 2012-07-26 12:58:22 följande:
    Är också från Malmö. :) Vi verkar vara en del Malmöbor här i tråden. Har också funderat på MamaMia ifall det skulle vara för lång väntetid där jag vill gå.
    Ja jag fick redan tid 1 augusti för hälsosamtal och väl där skulle jag få en ny tid för inskrivning i slutet på månaden. :) Dem var jätte trevliga och grattulerade mig till graviditeten. :)

    Jag gick på Limhamn sundet med första barnet och jag är inte helt nöjd pga att jag fått byta BM hela tiden. Sen är det så jobbigt nu när dem tillhör barnmorskor direkt och man får stå i kö till någon annan som håller i bokningen inne på KK. Det gillar jag inte. MamaMia svarade direkt utan kö. Bra där! :)
  • LurvensFrö
    che71 skrev 2012-07-26 14:57:13 följande:
    Jag är med från Malmö, går på CURA sen tidigare innan förra missfallet.
    De har väldigt sen första barnmorsketräff, jag kommer vara i v 15+1 då!!
    Ja jag kunde få gå men dem hade tider först i september och det kändes lite långt fram. Så jag ringde som dem rekommenderade till MamaMia så jag kunde ju ringa tillbaka om jag ville verkar det som men efter att jag frågat om det.
    Dem sa att det var pga en som var sjukskriven och dem visste inte hur länge hon skulle vara borta.
  • LurvensFrö
    lovelyangel82 skrev 2012-07-26 17:12:47 följande:
    Nån som vet hur de funkar med ölkorv? Man kan ju slänga den i frysen i 3 dagar men kan man lägga den sen i skåpet igen och käka när andan faller på eller kan den bli dålig av att bli fryst och sen ligga?

    Tänkte att jag kunde slänga alla i frysen nu
    Så man har de gjort så att
    Säga
    Nä det är så man ska göra! :)
Svar på tråden Marsbebis 2013