• MammaTillEnStjärna

    Marsbebis 2013

    Hej,

    Här samlas vi från tråden www.familjeliv.se/Forum-2-113/m65586885.html men självklart är Du som ny välkommen också!

    Här delar vi med oss av vår underbara resa från plusset till beräknat förlossningsdatum (och kanske längre?).

    Startar även en ny BF-lista för oss som följs åt     
             

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-20 09:44
    BF-listan
    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m65849625.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-31 08:17
    Bildtråd
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m65981602.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-09-05 13:03
    Presentationstråd
    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m66526219.html

  • Svar på tråden Marsbebis 2013
  • FruRundberg

    Enstoltmamma: jag sover väldigt dåligt om
    Nätterna. Vaknar flera gånger och tycker ingen ställning är bekväm. Jag är så trött på dagarna så jag smäller av!! Vill bli pigg igen
    Och ha kraft och ork att göra massa grejer!

    På Måndag får vi äntligen se bönan!!! Åh va jag är nervös!!!

  • Erya

    Jag köpte en gravidkudde från jollyroom. Bästa köpet någonsin, jag slipper ha så ont i benen när jag sover ;)

  • EnStoltMamma

    Har kollat på en sån kudde och funderar på att köpa en! Dock tror jag inte att det blir bättre just nu;) är så otroligt pigg helt plötsligt! Klarar inte sova eller vila under dagen idag heller.. Började inatt så funderar på om det kan bero på att det är koffein(?) i L. comp? Jag har aldrig druckit något mer koffein i innan.. Aldrig nånsin.. Inte ens en skvätt cola;) så min kropp kanske fick en mindre chock av det... Men man kunde ju bli trött och dåsig av tabletterna, och visst, det är jag stundvis.. Men inte tillräckligt för att klara somna:( och jag vill verkligen sova! Mest för att jag ska börja läsa nästa vecka och vill var pigg då;)

  • saoura

    Jag skänker trötthet till alla som vill ha! Jag är såååå trött men kan ändå inte sova på nätterna. Kissandet stör eller inget alls ibland... Somnar flera gånger om dan och just nu har jag lagt i sängen efter halvsovit i soffan sen kl 18 :P

  • LinnV

    Jag har aldrig haft problem med bonprix, fått kläderna och de har sett ut som på bilderna!

    Jag tar tillbaka att jag inte känner av brösten. Shit vad ont de gör och på en vecka har alla bh blivit för små hade små innan så klagar inte. Haha.

    Sova har jag inga problem med på nätterna. Men vaknar jag av sonen måste jag springa till toa. Har jag vaknat på morgonen är det däremot omöjligt att somna om..

  • Alvii
    LurvensFrö skrev 2012-08-16 16:47:21 följande:

    Aj då la nu en beställing på kläder för 1000spänn. Får se hur det blir men vad det gäller att kläder ser annorlunda ut på bild så är det så på många företag på nätet. Tex Ellos bla. Och därför tar jag alltid på faktuta för att beställa hem och sen prova i lugn och ro och för att sen returnera det jag inte vill ha.
    Har fått mycket bra därifrån OCKSÅ så det måste ju inte bli kaos :D
  • Hute

    Jag tror att jag har börjat känna av foglossningen....redan...8+5...VILL INTE!!! sist kom det runt v15 och då fick jag gå hos sjukgymnast en gång i veckan, samt ha foglossningsbälte och TENSapparat påkopplad nästan dygnet runt....majoriteten av dagarna hoppade jag på kryckor för det kändes som om bäckenet skulle trilla i backen. Fick ändå inte sjukskrivning och senare inte heller HP beviljat, hade visserligen inte samma jobb som nu, men jag kunde ju knappt ta mig fram.
    Hur som så hoppas jag att det stannar vid ilningar i vänster skinka och ner i ena benet och INTE blir värre...för då vet jag inte hur jag ska klara mig.

    Och just ja. Som en skänk från ovan, utan att min chef vet ngt om min graviditet, så frågade han igår om jag ville ha ngn som hjälper mig om dagarna...JAAAAAAAAAAAAAAAAAA nu känns det verkligen som om jag kan vänta ett par veckor till innan jag berättar!! 


  • älskarlivet81
    Hute skrev 2012-08-17 05:29:51 följande:
    Jag tror att jag har börjat känna av foglossningen....redan...8+5...VILL INTE!!! sist kom det runt v15 och då fick jag gå hos sjukgymnast en gång i veckan, samt ha foglossningsbälte och TENSapparat påkopplad nästan dygnet runt....majoriteten av dagarna hoppade jag på kryckor för det kändes som om bäckenet skulle trilla i backen. Fick ändå inte sjukskrivning och senare inte heller HP beviljat, hade visserligen inte samma jobb som nu, men jag kunde ju knappt ta mig fram. Hur som så hoppas jag att det stannar vid ilningar i vänster skinka och ner i ena benet och INTE blir värre...för då vet jag inte hur jag ska klara mig. Och just ja. Som en skänk från ovan, utan att min chef vet ngt om min graviditet, så frågade han igår om jag ville ha ngn som hjälper mig om dagarna...JAAAAAAAAAAAAAAAAAA nu känns det verkligen som om jag kan vänta ett par veckor till innan jag berättar!! 

    Varför blev du inte sjukskriven? Jag blev halvtidssjukskriven vecka 20 och ända till bf. Fick det konstaterat i vecka 15. Nu är jag i 9+6 och har känt av ischias och,foglossning i 2-3 veckor. Ska ringa sjukgymnast.så fort som möjligt rådde min bm
  • Evsi

    Igår hade pojkvännen berättat för den blivande farmodern som blev jätte glad, åh va skönt!

    Usch va jag lider med er som redan har fått foglossning och andra besvär.. Hoppas ni mår bättre snart!

  • älskarlivet81
    Evsi skrev 2012-08-17 06:22:05 följande:
    Igår hade pojkvännen berättat för den blivande farmodern som blev jätte glad, åh va skönt!

    Usch va jag lider med er som redan har fått foglossning och andra besvär.. Hoppas ni mår bättre snart!
    Tack. Tyvärr tror jag inte det blir bättre för min del.. Men min chef vill inte rikitgt lyssna på det, men det är hennes problem. Jag tror inte jag kommer jobba heltid ända till slutet av februari som planerat..
Svar på tråden Marsbebis 2013