• MammaTillEnStjärna

    Marsbebis 2013

    Hej,

    Här samlas vi från tråden www.familjeliv.se/Forum-2-113/m65586885.html men självklart är Du som ny välkommen också!

    Här delar vi med oss av vår underbara resa från plusset till beräknat förlossningsdatum (och kanske längre?).

    Startar även en ny BF-lista för oss som följs åt     
             

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-20 09:44
    BF-listan
    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m65849625.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-31 08:17
    Bildtråd
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m65981602.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-09-05 13:03
    Presentationstråd
    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m66526219.html

  • Svar på tråden Marsbebis 2013
  • Cantaton

    Åh, nu har mitt brudpar varit här och fikat, pratat och lyssnat på låtar. Blev ett toppenbra möte. Ser fram emot att få sjunga för dem i september Och min sockerkaka blev farligt god...! 

    Precis när de gått ringde också pappan till ett barn som ska döpas och pratade igenom sånger till dopet  

  • EnStoltMamma

    Leksakslådan: helt rätt att supparna va primperan... Men varken dom eller postafen hjälpte något alls:( och jag blev så himla pigg av lergigan så hoppades att det skulle hålla i sig.. Men nu kräks jag värre än någonsin känns det som! Dom hade tänkt sätta dropp i onsdags men ville att jag skulle testa lergigan först.. Och nu måste jag vänta ända tills på måndag med att ringa:(

  • Laliii
    Sanna83 skrev 2012-08-17 16:52:04 följande:
    Hej igen!

    Jag har jobbat om dagarna och sedan varit såå trött om kvällarna, har inte varit inne här på ett tag. Men nu känns det faktiskt lite bättre. Illamåendet har också minskat. Däremot har jag redan (är i 10+5) en liten mage! Det går i och för sig upp och ner det där, ibland är jag rejält svullen och ibland syns det kanske inte så mycket. Tur att jag har jobbkläder på jobbet som är väldigt förlåtande (och fula iofs), för annars skulle det inte kunna gå att dölja. Hur har ni andra det med magen, märks det nåt? När kommer ni att berätta för jobbet?/ Chefen??

    Vi var till bm för någon vecka sedan och fick faktiskt göra ul - det var häftigt. Overkligt. Konstigt. Vi har nu också bestämt oss för att göra NUPP/KUB-test - vilket jag vill, samtidigt som jag tycker det är "onödigt" eller ja, jag vet inte. Det är så himla svårt det där. Så det blir om några veckor, sen blir det inte rul förrän v. 21! Hur har ni andra det, kommer ni göra/har ni gjort något KUB/NUPP?

    Trevlig kväll på er!
    Vi är lika långt gångna :) Jag ska berätta på jobbet efter KUB:en som vi ska göra nu på måndag, då är vi i vecka 12 (11+1) Och japp, vi ska göra KUB, mest bara för att det är en UL som vi får göra utan kostnad innan RUL, jag skulle inte klara av att vänta till vecka 18 då det görs RUL i Stockholm (i alla fall i min MVC). Jag är 25 år så vi är inte i riskgruppen, men alla erbjuds!

    Trevlig kväll & helg :) 
    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Micro85

    Efter att jag varit på toaletten för ca 1 timme sen kom det blod på toapappret och även lite i toan. Fan...jag vet att man KAN blöda utan att det är missfall men fan va ledsen jag känner mig. Kom några droppar blod för en stund sen när jag satt mig på toa och det känns som mensvärk, det strålar ut i ljumskarna..fan!

  • leksakslådan

    En StoltMamma: Kan du inte åka in akut, finns det ingen kvinnoklinik på sjukhuset där du bor? Det är ju länge till måndag om du bara spyr. En sak med Lergigan Comp, tar du det i samband med måltid? Jag fick tipset på apoteket och om jag inte gör det så spyr jag upp den direkt, fast det hänger ju på att du kan äta. Konstigt att de är så restriktiva med dropp. Min läkare var  på mig igår för att jag skulle åka in igår för dropp (hade kräkts hela natten). Fast jag lyckades vända det och har fått i mig både vätska och mat nu så det känns inte aktuellt.

    Vi ska också göra KUB, om någraveckor. Ska vara i v 13+2 då. Hade gärna gjort det innan för jag är så nervös för det. Men det fanns inga tider tidigare.

  • Mumwannabe79
    EnStoltMamma skrev 2012-08-17 18:26:38 följande:
    Leksakslådan: helt rätt att supparna va primperan... Men varken dom eller postafen hjälpte något alls:( och jag blev så himla pigg av lergigan så hoppades att det skulle hålla i sig.. Men nu kräks jag värre än någonsin känns det som! Dom hade tänkt sätta dropp i onsdags men ville att jag skulle testa lergigan först.. Och nu måste jag vänta ända tills på måndag med att ringa:(
    Du kan väl söka kvinnokliniken akut i helgen?!
  • FruRundberg
    Laliii skrev 2012-08-17 18:41:17 följande:
    Hittade denna fantastiska sida i en annan tråd & tänkte dela med mig av den till er :) Kika på den & även bildspelet som visar hur magen växer. Makalösa bilder, wow, vad vår kropp går igenom!

    www.babyvarlden.se/Verktyg/Embryoets-utveckli.../
    www.babyvarlden.se/Verktyg/Se-barnet-vaxa-i-m.../

    Enjoy :) 
    Tack för tipset! Jättekul att se!

    Jag tycker fortfarande att det är overkligt att jag är gravid.. fattar det inte alls än.. Hoppas det sjunker in bättre efter Måndag. För då ska vi äntligen få se bönan! 
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • EnStoltMamma

    Vi har 10 mil till sjukhuset och dom gjorde inget sist vi åkte in akut:( då proverna inte visar att jag är undernärd så ger dom inte dropp.. Men får se om jag måste in under helgen ändå.. Kan ju inte hålla på såhär längre ju:( jag kan inte stå upp utan att det blir svart för ögonen så jag måste lägga mig ner på golvet.. Tagit lergigan tillsammans med mat men har inte hjälpt:(

  • Johlin

    Jag mår så jävla dåligt att jag överväger att avbryta graviditeten.
    Det borde vara olagligt att må så illa och kräkas så som vi gör. Hur fan kan det inte finnas botemedel?

    Om bara min man sa att det var okej att avbryta så hade jag gjort det nu. Jag känner ingenting för embryot och jag skulle inte ångra mig en sekund. Kan verka som världens kallaste och elakaste människa just nu men tyvärr så är det så här jag känner.

    Jag har dödsångest hela tiden. Är övertygad om att jag kommer att dö vid nästa kräkanfall.

Svar på tråden Marsbebis 2013