Inlägg från: Anonym (Hjälp!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hjälp!)

    Jag tror jag älskar en annan kvinna än min fru

    För tre år sen träffade jag en tjej på mitt dåvarande jobb och vi blev kompisar och har varit det sen dess, men efter varje gång vi har träffats eller hörts av fylls jag av lycka och hjärtat slår fortare och jag har svårt att koncentrera mig på det hon säger för att hon är så otroligt vacker och varje gång vi skiljs åt får jag ont i magen och blir väldigt låg, det känns som om en del av mig sakta dör, det brukar ta 1-2 veckor innan jag kan koncentrera mig på annat än bara att tänka på henne. Jag har försökt förneka mina känslor men det går inte längre.
    Hon bröt sin förlovning i höstas med sin pojkvän (som för övrigt är min kolega och vän)
    och jag är gift och har två barn!

    Har ni erfarenheter av detta?
    Vad ska jag göra? hjälp snälla!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-25 10:48
    Jag älskar min fru, det är det som gör det så svårt, men vi går som på rutin och det är jobbigt att vakna och längta efter en annan kvinna. Är jag lycklig? När jag inte tänker på (vi kan kalla henne Lovisa) så är jag det. Jag har svårt att se ett liv utan min fru, men jag kan samtidigt se ett liv med Lovisa.
    Kan jag bara glömma Lovisa skulle allt bli mycket enklare. Om jag pratar med Lovisa om det jag känner så är det kanske lättare att komma över henne, vad tror ni?

  • Svar på tråden Jag tror jag älskar en annan kvinna än min fru
  • Anonym (Hjälp!)
    Anonym (nathalie) skrev 2012-07-25 13:18:27 följande:
    Trist... Att man inte kan släppa iväg sin man på jobbet ens utan att han ska börja kolla efter andra.. Jag tror att felet ligger hos dig.. Inte din fru..
    Din fru är inte "ny", rolig och spännande och därför tillåter du dig att kolla efter annat.. Trist!
    När du har lämnat din fru, blivit tillsammans med din kollega och hon inte är ny och intressant längre.. Lämnar du då henne för nästa?
    Samtidigt så förtjänar än att ha en man som kollar efter andra.... Tråkig sits!
    Jag letar inte (som det låter på dig) efter olika kvinnor att förbruka. Det dök oväntat upp en person i mitt liv som jag fick känslor för, jag har även andra vänner som jag inte har känslor för.
    Om jag varit som du beskriver så skulle jag och min fru inte ens varit gifta.
    Jag har inte sagt att min fru är felet, då hadde vi inte varit tillsammans idag, och som jag tidigare sagt så har jag försökt förtränga mina känslor, men dem kommer tillbaka när jag träffar henne eller om vi inte ses. Jag hadde hels sett att jag kände för henne som för mina andra vänner men efter tre år har dom inte fösvunnit, jag vet att jag själv måste bestämma mig men jag skriver här för att få råd, tips och kanske stöd till vad jag ska göra och inte för få en smäll i ansiktet.
  • Anonym (Hjälp!)

    Det är tyvärr ingen vanlig förälskelse, har haft sådana också men det här är en helt annan känsla. Skulle jag varit singel så skulle jag säga att Lovisa är mitt livs stora kärlek.

  • Anonym (Hjälp!)

    Ok, jag ska alltså inte prata med Lovisa utan min fru. Om jag skulle sätta mig ner å säga " jag måste prata med dig, jag älskar en annan kvinna å har gjort ddet i tre år, vi löser det tillsammans" nja... Om jag nu skulle ta avstånd från Lovisa som är min kompis, vad säger jag till henne utan att berätta vad jag känner, "jag kan/vill inte träffa dig längre." Om jag ska kunna glömma henne så vill jag prata med henne så hon förstår varför vi eventuellt inte kan ses, om hon inte har samma känslor för mig så är det (tror jag) lättare att komma över henne. Vill jag leva resten av mitt liv med min fru? Vet inte längre, älskar jag henne så som man ska älska sin livskamrat? Vet inte, kanske håller jag bara fast vid minnen av 15 år tillsammans varav nio som gifta, och tanken på att våra barn 1,5 och tre skulle få skilda föräldrar. Skulle jag inte vara självisk som skulle tvinga min fru att inte bli riktigt älskad om jag stannade bara därför? Familjeterapi säger ni nu, men det är därför jag vill prata med Lovisa, för att få reda på vad jag egentligen känner. Har hon inga känslor för mig kan jag på riktigt ta reda på om jag fortfarande älskar min fru på det sättet Psykolog, ja det skadar ju ingen att prata, därav den här tråden , jag börjar med Er!

  • Anonym (Hjälp!)

    Lovisa är singel sen snart ett år och har inga barn

Svar på tråden Jag tror jag älskar en annan kvinna än min fru