Vegetarian?
Jag har på senare år blivit mer känslig för kött och korv... Speciellt köttfärs, såna där kryddkorvar, falukorv ja i princip nästan all korv... Och vägrar stoppa i mig lamm, oxfilé och sånt...
Är hyperkänslig för senor, fettränder, konstiga bitar i eller att de ser skumt ut på nå vis(ej gammalt) de sista sitter väl i huvudet.. hehe..
Men så fort jag får in en senbit kräks jag, hulkar och kan sen inte fortsätta äta.
Köttfärs som jag alltid älskat förut tkr jag smakar lik i munnen (ursäkta men de gör de) oavsett hur jäkla mkt krydda jag har... *ryser* och NEJ de är inte gammalt...
Min mamma, hennes nästan alla kusiner och nån till är i princip alla vegetarianer eller veganer. Mamma blev de för kanske 6-7år sen.
Min fråga är kan de gå i "arv"? eller hur man ska säga de..
Och vad kan man äta istället för kött och sånt så man får i sig proteiner och där de INTE får finnas nån äcklig sena eller nåt sånt äckligt.
Tack på förhand.