Inlägg från: zahara |Visa alla inlägg
  • zahara

    Väger 100 kg och ska köpa häst! Går det?

    Alltså jag väger runt 95-97 kg när jag red med min varmblod sto.
    Jag väljer häst om det står eller att ägaren säger att hästen är viktbärande
    Så du kan rida om du vill jag väljer häst om det är viktbärande kanske det är något som skulle vara bra för dig

  • zahara

    Ni bråkar för ingenting.
    Detta är TS val och ingen annans och hon kan köpa häst ovasett det gjorde jag.
    Köpte min första häst någonsin och har aldrig ridit men när jag köpte mitt älskade sto så började jag bli bättre med tiden.
    TS köp om du vill det har ingen betydelse det är ditt val och man kan komma tillbaka till matchen även om man har egen häst., har själv inte ridit nu på ett bra tag men hoppas nu längre fram att kanske kunna köpa en ny häst :)
    Bara en kommentar kom i håg det alla!

  • zahara
    friper skrev 2012-08-22 23:17:48 följande:
    Oj då, inte ska ni bråka över det jag förstår er bägge två. Nog vet jag att en viktbärande häst som nordsvensk, fjording etc passar mig. Dock undrar jag om de verkligen klarar en på 100+, så det var därför jag ville veta mer ingående.
    Tänkte lite först också på att kanske börja med att vara medryttare eller ha foderhäst till en början för att känna in mig lite först. Bli varm i kläderna och senare köpa häst. Men ivern till att äga sin alldeles egna häst( likt en liten hästtokig tjej) tog helt över! Hihihi!
    Tacksam för era svar och att det inte ser helt mörkt ut för att kunna rida igen!
    Ett varmlodsto viktvärande klarade mig utmärkt utan problem så jag tror nog inte det blir några större problem om du väljer kallblod.
  • zahara

    Till lägger att du kan gå in på www.hastnet.se och titta, brukar vara där inne bara för skojskull och titta vad priserna står på, hittade en jättesnygg tinker,viktbärande som kostade 24.000:-

Svar på tråden Väger 100 kg och ska köpa häst! Går det?