• Anonym (äcklad)

    Stånd

    Min sambo får ofta stånd när barnen leker på honom, alltså texnär spädbarnet ligger på hans mage och försöker krypa så kommer småfötterna ofta i kontakt med sambons skrev och då blir han hård. Jag blir rätt äcklad av det och har påpekat det och då blir han lite småsur för han tror väl att jag antyder att han skulle vara pedofil eller nått. Han säger att han inte kan styra det och att det är så för alla. Men har killar verkligen så lätt att få stånd? Har aldrig sett det på någon annan när de har barnet i knät och de trampar runt eller "hoppar". Fast jag kanske bara inte kollar på deras skrev heller..

  • Svar på tråden Stånd
  • Anonym (äcklad)
    Anonym skrev 2012-10-02 16:01:22 följande:
    Haha, vilket skitsnack. Kolla upp? Och säga vad? "Min kuk blir lite hård när den vidrörs"? 
    Kolla upp behövs kanske inte men just det där att han blir hård när den vidrörs, den borde ju bli det så fort jag rör vid den och det blir den ju inte.
  • Anonym (Hm)
    Anonym skrev 2012-10-02 19:36:31 följande:
    Glömde du bort att läsa ordet "ploppa upp"

    du vet att det finns reklamer som ploppar upp om man går in på vissa hemsidor. Idag är det med Betson som kommer upp och inte sexreklam dock. Men för ett par år sedan så var det sex som gällde.


     OMG. Du MÅSTE vara dum!
    Man KAN styra över sin kropp om man bara vill.

    Och du verkar inte veta så mycket om kroppen du heller. Erektioner börjar i hjärnans så kallade sexcentrum. Därifrån skickas nervimpulser ner genom ryggmärgen och når till slut svällkropparna i penis.
    Jag blir fan rädd över att det finns människor som dig, seriöst. Klart som fan att man INTE kan styra sin kropp i alla lägen. Som sagt, KAN du styra över att inte låta dina bröstvårtor styvna? kan du det? 
  • Anonym (äcklad)
    CMM skrev 2012-10-02 16:28:18 följande:
    Hur definierar vi "stånd" i den här tråden? För om man menar att kuken går till något sorts läge nära max i hårdhet och storlek är det givetvis en annan sak än om den bara reagerar och blir lite större och hårdare, vilket ofta är brukligt även vid oavsiktliga beröringar.
    Den blir ordentligt hård..
  • Anonym (Hm)
    Anonym skrev 2012-10-02 20:03:50 följande:
    Är det nu du har bytt nick ? Men är det så på riktigt så är det säkert inte rolig, och du lär ju vara rätt ensam om det. Men att få det till att det är vanligt stämmmer inte
    Men enligt dig så kan ju inte det ske, det som han skrev =) nu är ju det ett bevis på att det faktiskt finns människor som har det problemet.
  • Anonym (allmänbildning)

    Trodde det hörde till allmänbildningen att män kan få "stånd" i tid och otid utan att vara mentalt kåta. Var fanns ni på sexualundervisningen i skolan? Ja, jag är kvinna.

  • Anonym (Hm)
    Anonym (allmänbildning) skrev 2012-10-02 20:22:49 följande:
    Trodde det hörde till allmänbildningen att män kan få "stånd" i tid och otid utan att vara mentalt kåta. Var fanns ni på sexualundervisningen i skolan? Ja, jag är kvinna.
    Ja eller hur, jag tänker samma sak =O ganska läskigt faktiskt. Är också kvinna förästen.
  • Anonym (äcklad)
    Anonym (puckon?) skrev 2012-10-02 19:53:24 följande:
    Men är ni puckon allihopa eller? Jag fick även (och kan än idag få) stånd av att min dotter låg och sparkade mig på skrevet eller liknande. fel som det känns betyder det väll ingenting. När mitt stånd går upp har jag extremt svårt att få ner det till störst del pga att när den växer så blir det helt plötsligt extremt trång i byxan och då är det konstant tryck mot skrevet vilket gör det svårare för ståndet att gå ner. Jag är en vuxen person som än idag kan få stånd bara av att åka på en för stor vägbula vid fel tillfälle och när det börjar kan jag intefå det att sluta, utan får i regel sitta kvar i bilen tills den går ner. Så har jag haft det sedan tonåren och det har aldrig gått över. Det räcker ibland med att frugan drar handen snabbt över mitt skrev för att "sätta igång" processen och jag kan säga att samma process antagligen skulle sätta igång om en 70-årig gammal äcklig gubbe tog mig på skrevet. Jag har helt seriöst fått lite halvresning på jobbet bara av att chefen skämtsamt "snärtat" mig på penis och hade det vart en kvinna kan det vid tillfällen hända bara dem tar på valfri del av min kropp. Tror ni själv att jag tycker att det är kul att få resning på jobbet? eller sitta i bilen i 10-15 minuter ibland när man har brottom? NEJ, jag kan inte kontrollera det.

    Dem ända gångerna då detta tycks dämpas är när jag har regelbundet sex minst en gång per dag med frugan, vilket vi inte har haft sedan dagen hon plussade.  

    Okej, men då har du alltså ovanligt lätt att få stånd verkar det som. Så pass lätt går det inte för min sambo, i så fall hade jag ju märkt det tidigare och inte blivit ett dugg förvånad.
  • Anonym (äcklad)

    Åh, det blev lite hetsigt i tråden, ångrar nästan att jag startade den för nu mår jag bara sämre :( Både av er som tycker att jag är dumi huvudet som undrar över det här och även ni som ser det som sjukt och att han typ är störd :( Vet inte riktigt vad jag vill med tråden längre, tänker inte prata med honom om det i alla fall.

  • Anonym
    Anonym (Hm) skrev 2012-10-02 20:23:57 följande:
    Ja eller hur, jag tänker samma sak =O ganska läskigt faktiskt. Är också kvinna förästen.

    Eller hur, starta en tråd om hur många som får stånd när vad som hällst som nuddar än får en att få stånd, typ barn, hundar, eller kanske gamla män
  • Anonym (puckon?)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 20:26:44 följande:

    Okej, men då har du alltså ovanligt lätt att få stånd verkar det som. Så pass lätt går det inte för min sambo, i så fall hade jag ju märkt det tidigare och inte blivit ett dugg förvånad.
    Jag har väldigt lätt vid fysisk beröring av andra personer, ja. Men det här med bilar händer inte allt för ofta, jag tog bara det som exempel för att förklara att man inte kan "vilja" ner ett stånd och för att klargöra att även andra saker än att ha någon ta på en kan sätta igång det. I regel när jag snabbt får stånd när någon tar på mig så är det när jag inte förväntar mig det. Tex kvinnorna på jobbet kan vara lite hands on, och vi snackar alltså inte om några skönheter och kvinnor som är äldre än min mamma, och bara av att jag inte alls förväntat mig det kan reaktionen ske, samma med män, trots att inga sexuella attraktioner gentemot dem finns.
Svar på tråden Stånd