• Anonym (Usch)

    Usch vad äckligt med feta kvinnor!

    MINST en gång om dagen ser man en proper snygg och vältränad kille och VARJE gång funderar jag på vad i helvete de ser hos sin kvinna. För släpandes efter sig kommer en överviktig, white trash brud som ser ut att aldrig duscha.

    Varför tränar ni inte och tar hand om era kroppar? Att föda barn är ingen ursäkt.. Människan är inte gjord för att vara tjock. UT OCH SPRING!

  • Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!
  • Anonym (e)

    i mitt fall så sitter min mans kärlek till mig inte i hur jag ser ut utan hur jag är som person. Nu vet jag att han tycker det är jätte bra att jag tagit tag i min vikt och att han är jätte stolt. jag kämpar dock med min vikt för min skull, för att jag.ska må bra och trivas inte för.att han vill att jag ska gå ner.

  • Varla

    Du tror inte att det kan vara så att en del av de här "feta kvinnorna" inte vågar träna (med mera) på grund av just sånna som du? Hur kul tror du att det är att ge sig ut och jogga om man känner sig tjock och klumpig, och sedan vet att det finns sånna som du, TS, som dömer ut folk hela tiden? Inte särskilt, va? Eller, du kanske är en sån som inte bryr sig om vad folk tycker - och då kan jag ju passa på att säga att det är hyckleri av dig att förvänta sig att andra ska bry sig om vad just du tycker.

    Nä, vet du vad, TS. Tror att folk mår bäst av att skita i vad tycka-till-are som du har att säga.

  • Pompeia01

    Är killarna verkligen "propra" då, i de där paren..? För vältränade OCH välklädda, propra o.s.v. män brukar väl inte vara tillsammans med feta och skitiga kvinnor..? Inte i min erfarenhet i alla fall. Däremot är det typiskt WT att killarna kan vara väldigt vältränade - de tror att det ger dem respekt, som de inte kan få på annat sätt eftersom de misslyckats med utbildning och karriär. Ibland behöver de sina muskler för kriminell verksamhet, för gängstrider, för att klara sig i fängelsehierarkin då de emellanåt åker in...

    Dessa killar är naturligtvis tillsammans med WT-bruttor, och dessa är ofta feta, tatuerade, blonderade, missköter sin hygien o.s.v.. Kvinnorna i denna klass ser ingen vinst med att träna och hålla vikten - de bryr sig helt enkelt inte, utan hänger sig åt sina begär för stunden. Typ varenda doughnut i hela universum framför daytime television... 


    The difference between dream and reality is the true Hell
  • Anonym

    Jag tycker att det är mer oattraktivt att vara korkad än att vara tjock.

  • Anonym

    Hur kan det va så synd om de vuxna männen? De kan nog göra sina prioriteringar på egen hand. Spara empatin och energin till behövande istället. Jag är en smalis som nöjer mig med att min man tycker om mig, andras män får tycka vad de vill, lämpligen tycker de om sina partners mer än andras smala eller tjocka flickvänner.

  • taquine
    Anonym skrev 2012-10-20 15:18:58 följande:
    Jag tycker att det är mer oattraktivt att vara korkad än att vara tjock.
    Jag med ! såg att jag skulle skärpa mig av en anonym men nu är det avskärpning och mysisar och linne som gäller! Älggryta och choclad mousse  med en proper vältränad man....Kyss
    Bryt inte ensam Bryt ihop
  • Anonym (aldrig sett det)
    Anonym (VA!?) skrev 2012-10-20 14:08:33 följande:
    Ut och spring!? Ja,det är ju lätt att säga åt en med svår fibbro,ständig inflammation i ena foten och sköldkörtelproblem. Dessutom är inte feta äckliga förutom om de just inte duschar,men det är ju smala också! Har du inget bättre att klaga på?



    Jag stör mej inte på andras utseende, men det där är feltänk. Man blir fet av att äta för mkt i förhållande till vad man gör av med. Jag kan inte heller springa eller ens gå långt pga en skada. Då får jag vara väldigt noga med vad jag äter, nästan bara nyttig mat i rimliga mängder, för inte mår mina knän bättre av övervikt. Då blir fetma ännu ett problem. Jag har inget utrymme för onyttig mat och håller vikten med bra kost, simma och styrketräning. Attityd till sin kropp, det har inget med utseende att göra.
  • elmadumle
    Anonym skrev 2012-10-20 01:03:48 följande:
    Att vara överviktig är inte hälsosamt.

    Och du vet hur jag mår och hur mina värden är? skulle inte tro det. Dessutom är det bättre att ligge på en jämnvikt om än för mycket än att pendla upp och ner. Min doktor har en annan åsikt än dig.
  • Anonym

    Vissa killar gillar faktiskt "mulliga/tjocka" tjejer, eller helt enkelt roliga, mysiga och trevliga tjejer med en trevlig attityd.. Synd att TS råkar bli avis för att killen förmodligen inte skulle ha valt henne istället.

  • elmadumle
    Anonym skrev 2012-10-20 01:44:12 följande:
    En tjockis är alltid mer ohälsosam än en normalviktig. Varför? Jo, för att den överviktiga måste ha haft dåliga matvanor under en lång period, medan en  normalviktig kanske äter pizza än gång per år medan den feta äter pizza tre gånger per vecka. Ett exempel. Vad fan dillar du om yttre fett? Är man normvalviktig är man det också på insidan, kom inte med patetiska ursäkter. Vaddå mängder? Ge en källa på det är ''mängder''.

    Kan tala om att det inte stämmer överhuvudtaget, jag är uppvuxen med väldigt goda matvanor, äter knappt pizza alls. När jag var barn så fick man inte godis hur som helst, lite grann på lördagar och jag och min bror fick dela på en 33cl läsk på söndagar till middagen. Jag var väldigt aktiv som barn men drog ändå iväg i mellanstadieåldern, ingen visste varför.
Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!