Inlägg från: JessicaDeluxe79 |Visa alla inlägg
  • JessicaDeluxe79

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    sär skriven skrev 2012-11-23 11:54:21 följande:
    Jag har väl i grunden ungefär samma skäl som du att förhålla mig totalt anonym på nätet... Sen om det hjälper, som du säger, ifall denne "någon" verkligen skulle vilja... det tvivlar jag på. Men det KÄNNS bra. Har dock inte skyddad identitet eller adress i övrigt.
    Ok, jag fick det efter att ha satt någon i fängelse ett par år drygt. Vederbörande har ju gjort saker för att förtjäna det, men så tänker han nog inte själv, så jag tog det säkra före det osäkra. Jag är ändå mamma, och efter två års konstanta hot och pistolhot hemma i köket fick jag liksom NOG och anmälde och det blev såhär. Men det är en annan historia :) IDAG är jag en svennebanan på många sätt igen, och det är helt klart skönare att vara ointressant.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Ramborg Persdotter skrev 2012-11-23 12:28:17 följande:
    Fantastiskt att en medioker bloggares tramsiga tilltag kan generera en så här lång tråd. 
    Jag håller verkligen med om detta. Jag trodde det INTE när jag startade tråden. Men jag klagar inte!
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    sär skriven skrev 2012-11-23 12:29:03 följande:
    Vi har avhandlat diverse i tråden i och för sig. Se det som en mötesplats , inte som en tråd där vi diskuterar blodiga mensbindors rätt i samhället.
    Faktum är att det handlat om många olika saker, och ändå har man kunnat återgå till kärnan (TS) och så vandrar man iväg igen ett tag osv... men det har i stora drag känts TREVLIGT, jag har fått många skratt, lite förfäran och några "men shit hur tääänkeeer duuu?" moments i den här tråden. Ovanligt för FL. (TACK alla!!)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    sär skriven skrev 2012-11-23 14:28:58 följande:
    Jag kräks på den här ytan. Alla bor i Family Living-stylade små hus med fina täppor och shoppar polarn och pyret-kläder. Det finns liksom ingen personlighet, inget djup, ingen självinsikt eller självdistans och definitivt ingen humor. Och de djupare bloggarna avhandlar samma ämnen dag in och dag ut, undantagslöst. Fy så jävla träligt. Det värsta är ändå gnäll-bloggarna,
    Ja jag håller med dig om de där utan djup.. samma visa för det mesta. Å andra sidan är det lite svårt att variera sig om man aldrig får veta vad folk vill ha, och det är bara att inse, folk är innerligt LATA och kommenterar väldigt sällan. När jag bloggade om hästar fick jag nog mest kommentarer, tror jag.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Plutteli skrev 2012-11-23 14:29:33 följande:

    Sånna där "småbarnslivet är ljuvt" människor anser jag kan kategoriseras enligt följande:
    *De har ett barn med odiagnostiserad autism inom det introverta spektrat. Dvs barnet vill helst tillbringa all sin tid med att rada kritor och inge tid med att fara runt, riva i saker, klättra i bokhyllor osv.

    * De lider av vanföreställningar

    * De umgås egentligen bara ca 10 minuter om dagen med ungen/ungarna och spenderar resten av tiden på allehanda caféer med sina vänner medan maken slavar hemma.
    Haha ja det är nog inte omöjligt att det där är väldigt sant jag håller mig som sagt ifrån de där bloggarna. Jag har för grov humor för att gilla dem tror jag. Blir uttråkad.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    sär skriven skrev 2012-11-23 14:30:18 följande:
    Var hittar man en sån make? Var var var?
    Jag hittade min på nätet, haha. Fast vi är då inte gifta, men han gör massor här hemma. Helt klart mer än någon annan kille jag känt i hela mitt liv.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    sär skriven skrev 2012-11-23 14:40:15 följande:
    Haha jo! 1,5 års villkorligt här. Mest för att jag var dum i hela jävla huvudet (eller jävligt manipulerad, detta är ett gäng år sedan om man säger så) och "stod på hans sida" genom processen för att "han skulle få hjälp". Galet.


    Fy så puckat av dig. Ursäkta men det VAR ju det. Skit ska skit ha.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Winterfell skrev 2012-11-23 14:41:46 följande:
    Dagens hjärtattack här då.
    Mina barn var ute i lekparken och jag hör ett illtjut, springer till fönstret och ser den yngre komma springande i full fart, springer ut i strumporna och möter upp den större som kommer gående med handen för tinningen. Frågar vad som hänt och då säger hon att hon balanserat på staketet och ramlat ner.

    Staketet i fråga är två meter högt. Jag kan säga att tusen saker passerat för min inre syn.
    Ungen mår iaf bra, hon är svälld över kinden men i övrigt vid god hälsa. Själv tappade jag orken till allt så det blir fan donken till middag. 
    Ushc läbbigt, skönt att det gick bra i alla fall.. själv tvingade jag ut min treåring för att hunden skulle få köra race med sin syrra. Han fick komma hem från dagis pga att han kräkts. Konstigt att han ALDRIG spyr här hemma bara på dagis. Hur som, han blev trött och ligger och snarkar nu, men jag sitter ju här och erkänner lätt att jag funderar på att be min sambo (han som är så bra på att hjälpa till här hemma, och som inte har problem med min mens heller för övrigt...) att åka till donken han med. ORKA laga mat, måste ju komma i partystämning men det VILL sig liksom inte...
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    sär skriven skrev 2012-11-23 14:49:32 följande:
    Alltså jag klagar inte på min man heller, egentligen. Han undervisar på högskolan och håller superviktiga föreläsningar på engelska för hundratals studenter åt gången och sådär. Själv sitter jag för närvarande mest hemma i soffan och är ofruktsam. Samma gäller faktiskt här med grabben; det är MIN grabb sen tidigare äktenskap men han är lika mycket makens, i makens ögon alltså. Därför går HAN upp och lagar frukost och skickar ungen till skolan och jag får sova. Jag är nog äckligt bortskämd egentligen!
    Samma här. Stora killen är inte sambons barn, men han har varit fadersfigur åt honom sedan tvåårsåldern. Och faktiskt, den jag kallar pappa är inte heller min biopappa, utan någon som min mamma ersatte haschälskaren som bidrog med några kromosomer, med. Även han kom in i MITT liv omkring tvåårsåldern. Det är vad jag skulle kalla en riktig MAN som går in och tar ansvar även för andras barn bara utan att fundera ens.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    sär skriven skrev 2012-11-23 14:52:01 följande:
    Jag tycker bättre om att dricka kaffe hemma. Då kan jag skälla på sonen samtidigt.
    Men kaffe, fy så äckligt. Cola, o´boy eller juice. Inte något varmt. Blähää. *kvar på barnstadiet gällande drycker*
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-23 15:19:02 följande:
    Som sprutfobiker kan jag säga att det enda man får göra är att tänka att det går snabbt. Fick också spruta idag, i röven. Och förra veckan två i armen. Och för inte så länge sen en i röven. Och förra året tre i armen. De tre sista åren har jag fått 9 sprutor eller mer, det måste ju vara fler än jag sammanlagt fått genom hela livet tidigare!

    I Sverige får man väl de här vanliga mot mässling och röda hund och allt vad det är en gång när man är liten, om man inte haft sjukdomen vill säga. Här är det skit samma det är mässling, röda hund, stelkramp, hepatit och fan och hans moster och eftersom jag inte fått nåt av det där i vuxen ålder så var det bara att börja köra igång Obestämd Och sen ska samtligt fyllas på om 10 år Skrikandes jag bävar redan!
    Jag är typ INTE avundsjuk. Tog nog spruta senast i sjätte klass typ. Hmm, hur många år blir det om man är född -79? *räknar på fingrarna*
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-23 15:38:28 följande:
    Hör ni, fl-oldies: ANOF är igång igen! "Den här tråden ska handla om vad ni säger innan ni lägger på telefonluren" www.familjeliv.se/Forum-26-74/m67482833.html Kan bara bli bra.

    *gräver i popcornsskålen*
    OMG Hämta popcornen var det ja.. ANOF är ju bara för skön även om det är svårt att urskilja ibland... :)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Winterfell skrev 2012-11-23 16:31:50 följande:
    Men köp hem donken för tusan. Det var skitgott. Och min lilla flygare vräkte i sig varje smula med god aptit så jag känner mig ytterligare lite lugnare nu! Ringde pappan också och meddelade läget, och för ovanlighetens skull så reagerade han. Biopappan har förvisso barnen varannan vecka, han ger den det de behöver i form av mat, kläder, leksaker och hygien, men i övrigt så bryr han sig inte. Han bryr sig bara om sitt jobb och att tjäna pengar. Det är trist som fasen. 

    Igår tappade min äldsta en tand på skolan. Hon var jätteglad och ropade "Jag måste ringa mommo och berätta och när jag kommer hem så ska jag berätta för *sambons namn*!". Sen efter ett tag så kom hon liksom på sig själv och sa "Ja, jag ska väl ringa pappa också..."

     
    Hmm, ja det sa ju en del om prioriteringarna. Min äldsta kör ungefär samma ordning, biopappa är dock inte involverad, han har aldrig haft någon vårdnad alls om sin son det gav jag honom inte, mest för att jag insåg att det inte hade gjort vare sig till eller från då han har noll intresse annat än när det är roligt, som vid födelsedagar osv.
    Trist inställning men han är ju ett EX också.. :) Och vi är vänner, jag har inget emot honom så, bara att ansvarskänsla inte är hans grej.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-23 16:38:25 följande:
    OK, nu blir jag för nyfiken. Vad hette du innan du tog Winterfell? Om du är ANOF-fan måste jag veta vem du är.
    Haha jag gillar också ANOF men jag vet dock inte vem DU är, så...  :)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)