• Tant Groda

    Vi gravida från RMC Malmö

    Prova katrinplommon! Det brukar hjälpa. Nä jag tog aldrig något men det är ju inte till att rekomendera

  • Tant Groda

    Malphie: jag har molvärk väldigt ofta. Att det spänner och drar / molvärk är ett tecken på att det är något som växer i magen.

  • Tant Groda

    Karin: jag känner ett lätt illamående från och till, framför allt på kvällen. Mat är det värsta som finns och jag är matglad i vanliga fall. För mig är kvällarna värst. Det känns som om någon slagit mig hårt i huvudet.

    Malphie: Vad du har varit med om. Skönt att du är hemma nu och att du får en fin graviditet. Vad är en dreamgenii??

    Annanax: lycka till på vul

  • Tant Groda

    Vi har valt att inte göra kubtestet. Har visserligen inte åldern inne men jag och bm pratade om detta. Vi valde bort pgd, så då känns det fel att kolla nu.
    Idag har jag jobbat på en förlossningsavd, och det är svårt att tänka sig att man aka ligga där själv om 7 månader. Ska fick föda på annat sjukhus, vilket jag är evigt tacksam för!

  • Tant Groda

    För vår del finns ju risken att barnet är sjukt till 50% och de hade synts på ett sånt test. Och då hade vi oroat oss för det en massa istället. Hade nog varit annat om jag var "frisk"

  • Tant Groda

    Min kan man se på test och vi fick om vi ville göra pgd. Men vi tacka nej. De allra flesta som lever med min sjukdom kan leva normalt liv.
    Antar att din mans sjukdom tillhör sällsynta diagnoser?

  • Tant Groda

    Cornelia: jag hade också mycket mensliknade smärta i början. Men allt har sett bra ut. Välkommen hit!

    Annanax: lycka till

    Karin: antagligen är han lite sällsynt. Kommer inte ihåg siffrorna på vad som räknas. Min har 1 på 3000. Lycka till med kub

    Imorgon går jag in i vecka 10!!! Jisses vad tiden går...

Svar på tråden Vi gravida från RMC Malmö