Inlägg från: Feltryck01 |Visa alla inlägg
  • Feltryck01

    "Nu är jag full..."

    Äh jag struntar i det helt. Ska käka nudlar till middag sen får det vara bra! Är alldeles för trött för att bråka, man blir så snäll när man lägger sig i soffan efter en lång dag! :D

  • Feltryck01

    Angie, nja, nudlar blir det för mig. Inte mycket till middag direkt, men nåväl! Jag hoppas också ni får en fin kväll, det är du värd kära du!
    Paddeln, javisst är det! Känner mig bara som en tant när jag tittar på det och blir överförtjust över gamla fickur.. :S

  • Feltryck01

    Angie, nä, vi har en tre min bort, men den stänger 22, annars är det donken som har öppet till midnatt, men det är en 25 minuters promenad dit jag gärna är utan ikväll :P

  • Feltryck01
    AngieT skrev 2013-02-01 23:19:36 följande:
    Tråkigt =(
    Neejdå, ingen fara på taket, jag får komplettera med en köttbit sen, eller lite ostbågar Skrattande Vad ska du äta darling?
  • Feltryck01
    AngieT skrev 2013-02-01 23:50:11 följande:
    Just nu ska jag äta en minipizza. Sen ska jag laga mat. Vi har hotdogs, prinskorv och köttfärs hemma i köttväg. Så blir nog hotdogs i tomatsås med pasta tror jag. Gott och enkelt =)
    Mums! Jag har jättelänge varit sugen på kyckling i tomatsås med pasta, men sambon är inte särskilt förtjust i idén. Han är en knäppis.
  • Feltryck01
    AngieT skrev 2013-02-01 23:55:06 följande:
    Haha, laga det till dig själv då och säg att om det inte passar så kan han laga något annat.
    Hm..
    Jag måste fan få lite mer stake, verkar det som!  
  • Feltryck01
    fortsätt paddla skrev 2013-02-02 00:08:07 följande:
    Feltryck: inte alls säkert att du måste?Det beror väll på hur pass sambon jämkar med dig. Rättvisa kvinna;) Han kanske aldrig får sina fiskbullar? och då är det kanske ok.
    Fast då kan ju å andra sidan du äta din kyckling den dag han äter fiskbullar...
    Mja alltså.. Vi har ju redan som så att han får äta blodpudding då och då i utbyte mot att jag får käka mina älskade lövbiffsrullader.  Såååå.. Vi har ju redan rättvisa på det sättet!
Svar på tråden "Nu är jag full..."