Inlägg från: StrawberryFudge84 |Visa alla inlägg
  • StrawberryFudge84

    Utredning med Samtal och sedan läkare

    Jag tog igår kontakt med kvinnokliniken och förklarade att jag inte trodde jag har ÄL, men den jag pratade med var inte alls förstående.

    Fick spydiga kommentarer som "Du har ju mens säger du, då har du ÄL" "köp ÄL stickor" Hon var inte alls trevlig, men hon skulle lägga en lapp till en kvinna som enbart jobbar med par som är barnlösa och behöver hjälp.

    Efter någon timme ringer den här kvinnan som arbetar med par som är barnlösa. Hon var jättetrevlig mot mig och jag fick förklara hur länge vi försökt och jag sa snart 1½ år.

    I mars ska vi få komma dit både jag och sambon. Hon kommer ta lite prover på mig och så. Killen får ju också lämna prover, men tydligen i Linköping vad jag förstod. Sedan blir det ett läkarbesök. Hon tyckte inte man skulle skämmas för att man inte blivit gravid utan att det är många som har det såhär.

    Håll tummarna för oss. Är det någon som haft samma problem och också får hjälp? vad har ni fått för hjälp? skriv gärna och berätta. 
  • Svar på tråden Utredning med Samtal och sedan läkare
  • StrawberryFudge84

    Nej det har jag ju inte. Var köper man dem?? Jag hoppas att hon ska kunna hjälpa oss! Hur kommer det sig att du inte har nån mens??

Svar på tråden Utredning med Samtal och sedan läkare