• Anonym ("Mick­e")
  Tis 29 jan 2013 10:45
  439757 visningar
  1341 svar

  Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

  Det här känns så genant. Klassiskt. Vad ni vill.....

  Men här har ni ännu en looser som blir bedragen av sin fru. Vi har varit gifta i 10 år och tillsammans i över 20. Våra barn är snart vuxna och vi är båda runt 45-års åldern. Vi har alltid haft ett i mitt tycke mycket begränsat sexliv - och nu är jag alltså bedragen av en otrogen fru.

  Redan när vi i relativt unga år nyss hade träffats, nyförälskade och allt det där, var min nuvarande frus sexlust rätt begränsad. Det är klart att vi hade sex...men inte så ofta. Så har det fortgått under vårt förhållande. Och jag har ju uppfattat detta som en rätt vanlig bild av ett förhållande. Mannen vill ha sex...kvinnan vill ha närhet och ägna sig åt hem och familj istället. Jag har liksom alltid blivit matad med att det är jag som man som skall förföra, förföra, förföra, jaga, jaga, jaga och i slut förtjäna lite sex. Kvinnan "släpper till" ibland. Så har det sett ut hos oss - och så ser det ut hos de flesta har jag förstått. Det har i alla fall räckt till att skapa två barn. Så visst...vi har haft sex emellanåt...men väldigt sällan. Och iom att vi fick barn, köpte villa osv så blev det ju mindre och mindre tid, lust och anledning till att avvara tid för sex. Åtminstone från hennes sida. Även det något som jag förstått är vanligt i de flesta förhållanden. Även om jag hade velat annat.

  Min fru har aldrig varit den sexuella typen av människa. Aldrig intresserat sig för området överhuvudtaget. Sex är inget vi diskuterar hemma. Så det är inget tjat eller så. Vi har ibland gjort det...snabbt, i mörkret. Avklarat, undanstädat, bortsopat för ett tag framöver. Typ...

  Nu när barnen har börjat flytta hemifrån så får ju också vi mer tid över för annat. I hennes fall jobb. Hon avancerar på sin arbetsplats vilket jag tycker är kul och jag försöker stötta henne och även hjälpa henne där jag kan och där hon vill. Jag har alltid varit den i familjen som haft det krävande arbetet och den höga inkomsten i familjen. Vi har i alla fall försökt fördela sysslorna i hemmet och hushållet så rättvist som möjligt i alla år. Men nu är hon som sagt chef på sin arbetsplats. Och en väldigt bra chef vad jag förstår. Så det går bra för henne nu på samma sätt som det har gått bra för mig på jobbet under i stort sett hela vårt förhållande.

   Men nu är hon som sagt otrogen och har en glödande sexlust. Har jag förstått. Jag kom på henne...och jag har snokat (pinsamt nog). Hon jobbar ofta kvällar iom att hennes arbete kräver det. Det är personalmöten, styrelsemöten och föräldramöten. Och då har jag antytt att hon är verksam inom skolväsendet (sen avslöjar jag inget mer). Så det blir minst 1-2 kvällsmöten i veckan. Som hon planerar och leder. 
  Jag kom som sagt på henne för ungefär 1,5 månader sedan. Hon hade ett kvällsmöte och jag var också på väg hem från ett sent arbetsmöte med min avdelning. Jag fick ett spontant infall att jag skulle plocka upp henne från hennes arbete på vägen hem så skulle hon slippa gå, även om det inte är alls långt från vårt hus. Så jag parkerade utanför hennes arbetsplats och gick in genom köksingången. Jag vet att hon brukar använda den när hon jobbar sent. Och dörren var olåst.

  Dom höll till i hennes arbetsrum. Jag hörde det redan när jag klev in i huset. Först fattade jag inte vad det var. Men när jag närmade mig hennes dörr som stod på glänt så började jag förstå. Jag stod en lång stund i dörröppningen och såg dom i ett svagt sken från skrivbordslampan. Hon red honom i soffan. En av papporna i styrelsen. Dom såg aldrig mig utan var helt uppfyllda av att knulla skiten ur varandra. Hon lät och rörde sig på ett sett som jag aldrig sett och hört henne i vår säng. Och som jag inte trodde hon kunde eller var bekväm i. Jag smög hem och sa inget när hon kom hem 1 timme senare. Jag behövde processa detta och ta ngn form av kontroll över mig själv, mina känslor osv innan jag ev konfronterar henne. 

  Hon har också ett hemligt gmail konto. En okänd emailadress dök upp i inloggningsrutan en kväll när jag satt och random skrev bokstäver i det. Jag tänker inte skriva ut den eller antyda den här...men den var rätt banal om jag säger så. Att sen lista ut lösenordet var det lättaste i världen. Jag känner henne rätt väl efter så många år. Så där kom jag åt hennes hemliga värld. Och ja....hon har en glödande sexlust tydligen. Det framkom i all tydlighet i korrespondensen med hennes älskare. Jag läste några få konversationer och sen slutade jag. Det räckte med råge. Jag har inte loggat in där efteråt och jag skäms över att jag gjorde det överhuvudtaget.

  Och jag har ännu inte sagt något. Är jag feg? Ja...kanske. Men jag vet inte riktigt vad jag vill.

  Vi har inte haft sex med varandra på drygt två år nu. Vi har det i övrigt rätt bra. Vi är väldigt ömma med varandra och vi har en stor värme mellan oss. Det har vi alltid haft. Den sexuellt ointresserade (nästintill frigida) fru jag har levt ihop med så länge har visat sig ha en stark, kanske nyvaknad, sexlust. Dock inte med mig. Och jag vet ännu inte riktigt hur jag skall hantera det här. 

  Hon jobbar fortfarande 1-2 kvällar i veckan. Ibland tar jag en kvällspromenad under tiden och står i skogsbrynet utanför och ser hennes skrivbordslampa lysa svagt genom hennes kontorsfönster. Jag hinner hem innan henne. Hon brukar ha med sig någon pärm under armen. Ögonen är glansiga - det har varit en lång arbetsdag. Vi dricker te, kollar på 22-nyheterna och sen i säng. Det är ju en arbetsdag i morgon också.

  Om du tycker att det här är en sjuk läsning....vänta tills du har läst följande:

  Jag känner mig sårad. Jag känner mig lurad. Jag känner mig kastrerad, förminskad, hånad och väldigt väldigt omanlig. Ovärdig. Pinsam. Samtidigt känner jag också en form av upprymdhet som jag inte begriper mig på. Jag känner en spänning i det här. På något bisarrt sätt gläder jag mig åt att hon faktiskt har en glödande sexlust som hon nu bejakar och lever ut. Om än inte med mig. Det finns en sjuk njutning i att vara bedragen. När jag skyndar mig hem från min "kvällspromenad" hinner jag onanera innan hon kommer hem. Det är alltid samma scenario jag har på näthinnan när jag onanerar numera. Min fru med sin älskare i soffan i hennes arbetsrum. Hennes stön och flämtningar som jag aldrig hört tidigare. Ord som hon yttrade som jag inte trodde hon kunde förmå sig att säga. Hennes målmedvetna rörelser över sin älskare.

  Vad sjukt livet kan vara. Det blir inte som man hade tänkt sig
   

Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad
 • Anonym (sexli­v)
  Tis 29 jan 2013 10:54
  #1

  Du borde fråga om hon vill gå på swingersklubb med dig!

 • Anonym (jseb)
  Tis 29 jan 2013 11:09
  #2

  Tråkigt att läsa. Förtrollningen är bruten - det är dags att ge sig av.

 • Anonym (bah)
  Tis 29 jan 2013 11:09
  #3

  Sorry, för min del spricker det på att du kunde gå in genom en öppen köksingång (i skolvärlden?) utan att höras och stå i dörren utan att märkas.

 • Miss Blue
  Tis 29 jan 2013 11:21
  #4

  Tittat mycket på film? 

 • Miss Blue
  Tis 29 jan 2013 11:23
  #5
  Miss Blue skrev 2013-01-29 11:21:58 följande:
  Tittat mycket på film? 
  Näe, jag ändrar det till.

  Läst mycket kioskromaner?
 • Anonym ("Mick­e") Trådstartaren
  Tis 29 jan 2013 11:26
  #6
  Anonym (bah) skrev 2013-01-29 11:09:59 följande:
  Sorry, för min del spricker det på att du kunde gå in genom en öppen köksingång (i skolvärlden?) utan att höras och stå i dörren utan att märkas.
  Vem har sagt att det var en skola?  :-/

  Oavsett så är ju huset larmat med skalskydd. Hon brukar larma av just köksingången när hon jobbar kväll iom att hon använder den dörren när hon går hem (när hon slår på larmet på dörren igen). Jag hade räknat med att den skulle vara låst när jag kom fram. Den brukar nämligen vara det när jag har hämtat henne förut. Och då ringer jag när jag står utanför och hon kommer och öppnar. Men nu var dörren som sagt olåst. Jag gissar att hon lade låst upp den för älskaren och han hade glömt att låsa efter sig. Gissar jag. Jag bryr mig inte så mycket huruvida något spricker för dig....men kände att det kanske var på plats med ett förtydligande.
 • Tis 29 jan 2013 11:26
  #7

  Som någon skrev på en fråga om någon skulle tända på att se sin fru ha sex med en annan man:

  "- Ja för då vet jag att hon har en sexlust"

  Där handlar det mest om bekräftelsen att det man har trott hela tiden är sant. Att man inte har varit fel ute utan det är hon som har undanhållit det, alt inte velat ha sex med honom under hela tiden.

  Att man kan bli tänd av tanken är en sak, Verkligheten är en annan. Ibland kan man nog lätt klä saker i något för att det skall vara lättare att hantera. För verkligheten kan vara grym och kall. Det kan vara upphetsande att se några ha sex, det kan vara upphetsande att så någon man känner visa sin lust. Och en del män fantiserar nog om att se sin fru/sambo/partner leva ut sin lust och vara "slynig".Men frågan är hur mycket den känslan egentligen är värd här och hur viktig den är? Tror att du kommer få svar från män som är cuckold i den här tråden. Äkta cuckold sombara vill förverkliga det men även de som har det som en fantasi. Men kom ihåg att dessa inte befinner sig i din situation där huvudproblemet är en otrohet och ett svek.

  Och det är nog det faktumet du främst måste tackla.

  För i fantasin (som du kontrollerar) så fortsätter hon att leva ut sina hemliga lustar och kommer sedan hem till dig för att leva det vardagsliv ni har haft. I verkligheten så kan det ta vilken väg som helst. Vem vet, hon kanske har planer på att separera men har inte nått den punkt där hon vågar? Om hon väljer det, vad har du kvar då?

  Det kan även vara så att hon väljer att stanna kvar tills det antingen tar slut mellan honom och henne, eller de blir påkomna.  Det kanske kan bli så att hon föreslår att ni skall ha ett öppet förhållande eller att hon vill ha sin frihet och ni har ett vitt förhållande för att hon skall stanna kvar. Inget av dessa är omöjliga. Det du vet är att du vet och faktumet att du skriver här är att det inte känns bra som det är. Dina känslor kommer för eller senare att rinna ut över er relation. Så du bör nog fundera på vad du egentligen vill. Leva vidare med en otrogen fru som går bakom ryggen på dig? Ta upp det och kräva ett val? Kanske själv börja fundera på ifall ett síngelliv för dig själv kan ge dig allt det som inte har fått under er tid tillsammans? 

 • Anonym ("Mick­e") Trådstartaren
  Tis 29 jan 2013 11:27
  #8
  Miss Blue skrev 2013-01-29 11:23:22 följande:
  Näe, jag ändrar det till.

  Läst mycket kioskromaner?
  Jag var på väg att svara på din första fråga (Ja).
  Men till din ändrade fråga blir svaret nej (tror jag - vet inte riktigt vad som avses med kioskromaner) 
 • Anonym ("Mick­e") Trådstartaren
  Tis 29 jan 2013 11:28
  #9
  Anonym (jseb) skrev 2013-01-29 11:09:56 följande:
  Tråkigt att läsa. Förtrollningen är bruten - det är dags att ge sig av.
  Om det var så enkelt. Att bara packa och dra...men det är det inte.

  Förtrollningen är inte bruten direkt....den ändrade karaktär. Dramatiskt 
 • Anonym (bah)
  Tis 29 jan 2013 11:32
  #10

  "Vem har sagt att det var en skola?  :-/
  Oavsett så är ju huset larmat med skalskydd. Hon brukar larma av just köksingången när hon jobbar kväll iom att hon använder den dörren när hon går hem (när hon slår på larmet på dörren igen). Jag hade räknat med att den skulle vara låst när jag kom fram. Den brukar nämligen vara det när jag har hämtat henne förut. Och då ringer jag när jag står utanför och hon kommer och öppnar. Men nu var dörren som sagt olåst. Jag gissar att hon lade låst upp den för älskaren och han hade glömt att låsa efter sig. Gissar jag. Jag bryr mig inte så mycket huruvida något spricker för dig....men kände att det kanske var på plats med ett förtydligande."

  (Jag kan av någon anledning inte använda citatfunktionen.)
  Du skrev att din fru var verksam i skolvärlden, eller "skolväsendet".
  Om/när man är otrogen så är man väldigt försiktig och rädd för upptäckt, inte minst om man håller till på arbetsplatsen. Din fru skulle få kicken vid upptäckt, så även om hon skiter i om du kommer på henne skulle hon knappast strunta i det. Älskaren ahr också en del att skydda.
  Att hon (och älskaren) skulle 1. missa att låsa dörren och 2. inte höra att någon kom och t.o.m. stod i dörren är alltså
  helt osannolikt.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...