• kgv

    Hur många missfall har du fått?

    I Sverige klassas det som missfall fram till vecka 21+6. Dagen därpå, 22+0, är det enligt lag ett barn.

    Berätta gärna i vilken/vilka veckor.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur många missfall har du fått?
  • AbbyTheTabby

    Usch, vad många det är som måste gå igenom detta! Många kramar till er alla! {#emotions_dlg.flower}

    Jag har haft ett, i vecka 14. Precis som när jag väntade min äldsta son blödde jag mycket, men hade varit på ultraljud och sett en frisk liten knoddis tumla runt så jag var inte så orolig. Bara några dagar senare blev jag kissnödig mitt i natten, klev upp ur sängen och kände en stor klump glid ur mig. Väl på WC hittade jag min pyttepyttebebis i underbyxorna...

    Några år senare blev jag gravid igen, blödde mycket även denna gång och var liksom under första graviditeten inlagd ett par gånger. I vecka 32 började jag blöda väldigt mycket, så de akutsnittade mig och jag fick en liten men frisk pojke. 


    En hund har ägare, en katt har personal.
  • Sissimoine

    5 stycken. 3 stycken i v.5 och 2 stycken i v.6. Ändå glad att jag haft "turen" att få de så pass tidigt. Har två barn och nu gravid med de 3:e i v.6, känns som att det kommer gå vägen denna gången!

  • IVFmamma

    8 stycken. 1 var ett MA och 2 stycken (utöver de 8) som började som tvillingar men som slutade som singelgraviditeter.

    Första gången i v15 kände jag att något var fel och UL visade att ena tvillingen dött. Då visste jag sen v.7 att det var tvillingar.

    Andra gången gick vattnet i bilen i v.9, visste inte att det var tvillingar.

  • alade

    Ett tidigt missfall (5+6) i min enda graviditet hittills, för några år sedan. Stor sorg, då jag längtat efter barn länge (10 år) och sedan inte kunnat bli gravid igen.

  • GrönaDruvan

    Första missfallet i vecka 9.
    Andra i vecka 5.
    Är nu gravid med tvillingar, men en av dom dog i vecka 17...pga en komplikation där jag fick opereras, och han överlevde inte operationen.

  • MrsP79

    Ett missfall i v. 21+5. För oss var det ett barn vi förlorade, och det står intrauterin fosterdöd i journalen, men han räknas ju som missfall rent juridiskt.

Svar på tråden Hur många missfall har du fått?