• Kramklubba

    Fungerande mångkulturellt samhälle?

    I Sverige har det gått helt åt helvete i jämförelse med vad Sverige varit. Kom inte och påstå några lögner. Detta är en sak vi måste reda ut. Men det måste ske helt utan lögner. Sverige var våldsamt för en sisådär 1000år sedan. Men blev mindre och mindre våldsamt in på 1900-talet, där Sverige hade sin riktiga storhetstid. Tyvärr så hamnade fel människor vid köttgrytorna. Hade generationerna tidigare fått se vad ledarna åstadkommit, så hade folket i preventivt syfte åkt och mördat hela familjerna till förrädarpolitikerna. Vi får se den sanningen i vitögat.

    Nu kommer ju era barn och barnbarn bli extremt fattiga i Sverige. Det är en profetia som är 100 % korrekt. Det visar sig först med svenska kronan, sedan kommer räntorna sticka om ett kort tag här 7 % 10 % osv. Det blir när jänkarna sätter räntan och inte idioterna på CB.

    Det är en given utgång, och troligen kommer de flesta att inte reproducera sig. Behöver inte vara något negativt. Svenskarna som lät sig hjärntvättas plockas bort från historien helt enkelt. Ett sätt för Darwin att visa sin teori igen. Den starkaste vinner och inte att förglömma den med starkast familjeband, vinner. Men jag ser utvecklingen som onödig och negativ. Men såklart är jag en vit patriark också. Lång, stålig vit patriark med IQ 150. Men även IQ är en patriark-grej enligt svenskarna. Säkerligen skönhet också men tur att man inte kommer spendera livet i Sverige.

  • Kramklubba
    Anonym (B) skrev 2020-02-06 22:56:45 följande:
    När du skriver att de flesta inte kommer reproducera sig menar du pga det där tramset om miljöpåverkan där folk uppmanas att inte skaffa barn för klimatets skull?
    En del på grund av tramset med miljöpåverkan, en ännu större del av feminismen, sprickan mellan män och kvinnor kommer bara öka ännu mer allt enligt planerna. Samtidigt som ekonomin blir mycket sämre genom inflationen, priserna kommer drivas upp, socialersättningarna kommer i relation till köpkraften bli obefintliga. Barnbidraget kommer inte ens räcka till blöjorna.

    Vissa kvinnor som ändå skaffat barn genom inseminering sig kommer ändå bli nästan luspanka, barnen olyckliga och deprimerade. Skolan kommer inte lära ut mycket, förutom mer kumbajah-indoktrinering, generellt kommer konflikter mellan föräldrar och barn och kommer öka, eftersom föräldrarna inte kommer ha ork eller tid att lyssna på hur dåligt det är i skolorna. Antalet självmord kommer sticka i höjden tiofalt, liksom all brottslighet femtiofalt.

    Åldringar i vården kommer behandlas ännu sämre, det blir en modern variant av ättestupa som införs. Åldringen får någonstans att bo, kallt, men med sämsta tänkbara mat - lite fiskbenspulver i vatten, eventuellt korv, alla symtom kommer att negligeras.
Svar på tråden Fungerande mångkulturellt samhälle?