Inlägg från: Hoppas03 |Visa alla inlägg
  • Hoppas03

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Så roligt att läsa om er som plussat samt er som kanske har en graviditet på gång! Det inger hopp.

  • Hoppas03
    Tigrinna skrev 2013-07-30 17:14:35 följande:
    Stort GRATTIS till dig kossann, vad roligt

    Bling- jag gjorde mk-provet förra tisdagen, det var obehagligt men gick snabbt. Tyvärr fick jag feber på em när jag kommit hem. Ringde kk och de blev lite oroliga. Febern varade i två dagar, såklart trodde jag att allt var kört men nu så här en vecka senare känns det ok. Magen växer! Läkaren ringde igår och berättade att alla kromosomer är normala, tjohoo!! Och på torsdag går jag in i vecka 14. So far så good..... 
    Åh vad härligt! Så roligt att läsa att allt går bra. Mer solskenshistorier vill vi ha!Glad 
  • Hoppas03
    Sladdis skrev 2013-07-29 13:59:21 följande:
    Men åh, nu kom tanten en dag för tidigt. Vem kom på att mens skulle kallas så? Tycker att kärringen hade varit mycket bättre namn. I min värld är en tant en äldre snäll dam men beskrivningen av min mens är mer som en jäkla kärring!
    Bra uttryckt! Vet hur trist det är när mensen kommer när man så gärna vill ha ett plus. Men som tur är, är det ju bara ca 14 dagar tills att nya försök kan påbörjas. Bättre lycka då! Det verkar som att trägen vinner i dem allra flesta fall.
  • Hoppas03
    Blingbling skrev 2013-07-30 19:06:09 följande:
    Hoppas 03: Vad händer hos dig? Vilket läge är du nu i...väntan på BIM om nästan två veckor eller? Så sant som du skriver, trägen vinner och det gäller i allra högsta grad dig också!
    Jag är på dag 22 i menscykeln. Vet inte riktigt hur lång min cykel är nuförtiden förut när jag hade ägglossning på dag 12-13 kom mensen på dag 30-31. Förra månaden fick jag ägglossning på dag 11 och mens på dag 28, så det är väl mellan 6-9 dagar kvar till bim. Jag känner inget än men hoppas gör man ju alltid. Ja du Bingbig jag hoppas verkligen att trägen vinner ännu en gång för mig så att det kommer ett guldägg till..

  • Hoppas03

    Bingbing, tänker du testa i morgon? I så fall stort lycka till! Mina symptom har i dem flesta gånger kommit i nära anslutning till bim och ökat efter att jag passerat bim. Det kan mycket väl bli ett plus för dig i morgon. Håller tummarna!

  • Hoppas03

    Tigrinna! Kul med din kund som är gravid. Det inger hopp för mig som fyllt 44.

    Grattis Zebran!

    Che är det inte dags att gå  och kolla upp om det kan vara något på gång snart?

    Che och Bingbing, ni som skriver om sjukdomskänsla menar ni att det kan vara ett tecken på graviditet men att kroppen håller på att stöta bort det?   

           

  • Hoppas03

    Bingbing så att jag grattat och tackat dig i fel tråd så än en gång stort grattis till din påbörjade graviditet och tack för ditt utförliga svar på min fråga. Lycka till nu!

  • Hoppas03
    che71 skrev 2013-08-02 08:02:11 följande:
    Jag vet bara inte vart jag ska vända mig...för jag har ingen egen läkare...bara alla de olika (på RMC/KK) jag träffat vid missfallen.

    Jag hoppades att dessa symptom skulle kunna vara graviditet, men samtidigt är jag rädd därför att jag inte tagit alla mediciner sen Juni, pga att vi inte vet var i cykeln jag är...så det är bara att vänta skrev Dr D från Aten.
    Annars tar jag ju prednisolon från innan ÄL o intralipid dropp precis efter ÄL
    o sen Fragminsprutor  från 1 vecka innan BIM (+ babyaspirin)

    Testade imorse också- inget plus.
    Är så trött, kan knappt hålla mig vaken om kvällarna, fast jag sover bra...är irriterad o känner att det är nära till tårarna ibland utan anledning...känner inte igen mig själv.
    Är det så här det ska sluta för oss? I ingenting, utan en ärlig chans att försöka igen..
    Jag som trodde att "bara 1 gång till, men efter 7 missfall - då kanske vi ger upp"....

    Finns det verkligen ingen kvinnoklinik eller gynekolog dit du kan gå? Du behöver väl inte berätta allt. Säg. bara att mensen inte kommit och att du vill kolla upp det. Du kanske kan få en tid på barnmorskemottagningen där du bor.
      .
    Tappa inte modet. Vi är många som stöttar dig och ser fram emot den  dagen du plussar och får en fullgången graviditet.
  • Hoppas03

    Jag har smakat både vitt och rött och kan väl inte säga att det är någon smakupplevelse direkt. Personligen tycker jag att alkoholfri öl smakar bättre. Det finns även alkoholfritt mousserande vin som smakar som god läsk om man gillar det. Dock är smusslandet med vin en ganska trevlig upplevelse då man vet anledningen. Lycka till Kossan.

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?