• many87

    Pergotime start mars 2013.

    Hej jag är inne på andra månaden med pergotime för denna gång (testa de innan vi fick dottern med)
    Jag har pco så därför äter jag dom nu igen i hopp om att få syskon..
    Jag är extremt trött när jag äter tabletterna å väldiga svettningar framförallt nattetid.

  • many87

    Hej ja de är jobbigt när allt förstör sömnen, har väldigt svårt å sova :/ men men..
    Jag blev aldrig gravid sist försök, dottern kom via ivf...
    Men ger pergotime ett nytt försök innan vi ger oss på ev nytt ivf...

  • many87

    Elmsson
    ja vi hade turen att de gick på första försöket... hoppas på att turen är på vår sida denna gång..
    skönt att du klara dig utan svettnignar inatt, jag trodde jag skulle krivera mitt i natten... blev inte många timmars sömn inatt... men men..
    jag går inte heller på vul nu när jag tar enkel dos, men när jag nästa månad ska börja med dubbeldos kommer jag få gå på vul...

    igloo: vad skönt de låter med semester. hoppas ni får en härlig semester :)

    funderaren: tiden känns som att de gr extra långsamt nä man väntar in äl efter tabletterna å sen väntan efter bim... hoppas de går bra när du ska på vul 

  • many87

    Jobbigt :(
    Förstår att du blir stressad över testen.. Jag gillar inte att testa. Vi testar inte utan kör bara de dagar vi "ska" enligt läkarens ordination.. Känns fullt tillräckligt att ha X i kalendern om sex.. Fast sambon brukar skoja om att han har de bra som vet vilka dagar vi ska mysa på..
    Fast jag tycker då inte de är så kul å behöva mysa alla gånger på beställning.. Men vad e man inte för att få bebis..

  • many87
    Elisie skrev 2013-03-26 16:26:18 följande:

    Hej på er! 

    Har gått igenom utrednings karusellen för andra gången nu. Gjorde den för ett antal år sen med min fördetta.
    De behandlingarna med pergo och sprutor resulterade inte i något barn, tror nu i efterhand att de berode mycket på att vi inte hade de bra jag och mitt ex, tyvärr såg jag de inte då.

    Nu är jag igång igen tillsammans med min sambo.

    Avslutade första pergo kuren den 18 mars.. har med idag varit på 2 UL, äggblåsorna hde inte växt sig nå sen första UL, de var på 9 mm... :( enl min läkare kunde de inte bli något av dem då de var för små.

    Så nu ska jag få ta bara provera, och börja typ nu i dagarna för att få en blödning och sen ska jag spola äggledarna den 22 april.

    Kom hem så lessen och besviken att de inte ens växt sig till rätt stl, har gråtit en skvätt och skällt på ? någon här för mig själv då sambon är på jobbet. 
    Tycker de är skit jobbigt, orättvist och allt, att de bara inte ska kunna bli en "oups" jag blev visst gravid som de blir för många andra.
    Vet att de är många därute som har problem som jag men jo jag tycker de är jätte orättvist för mig och alla andra som kämpar. Man går ju och vet ingenting hur de kommer gå och när de kommer gå osv.

    Förlåt om jag kommer in här och är deppig och tråkig men tänkte att ni kanske förstår hur jag känner!?

    Efter spolningen ska jag få dubbelkur pergo.. ska köra pergo i ett halvår om de inte funkar så sa läkaren att man kunde ju ta sprutor och fortfarande testa själva hemma eller ivf, och de var ju de mest effektivaste sättet..                    


    Jag håller helt med dig att de är orättvist med alla som "råkar" bli gravida både en å två å tre gånger....

    klart du får vara arg å ledsen... de får man vara å man måste få bryta ihop lite för att sen resa sig å känna sig lite starkare å lite mer posetiv.. iaf så känner jag...

    hoppas de hjälper att spola äggledarna...

    lycka till...
    hoppas du fått stöd å fått prata av dig med din sambo 
  • many87

    mylady: jag tog mina pergotime till frukosten. Tyckte de var lättast å skönast å fått de gjort..

    Har nu äl efter dubbelkuren så nu hoppas jag verkligen att detta fungerar :)

  • many87

    En dubbel dos till kör vi på.. Vul kontroll mens dag 10.. Verkar bli sista försökte med pergotime innan uppehåll. Läkaren vill helst inte skriva ut fler omgångar men de skulle vi diskutera när vi träffas för kontroll...

  • many87

    Hej idag har jag varit på vul.. Tyvärr är de lite dåligt med ägg eller ja de är 1 efter denna dubbelkur.. Fick ägglossningsspruta å sen på torsda ska jag börja med progresteron så hoppas vi de går.. Blir inga fler pergotime försök efter denna gång

  • many87

    Ja de känns tungt..
    Ne vi ska tina ägg från tidigare ivf behandling.. Läkaren trodde inte de ska ta sig denna gång heller utan att de är bättre för kroppen å gå på ivf:n igen :/

  • many87

    Jag är också kvar.. Blir att vänta 2 veckor innan de är dags att testa, nu tar jag progresteron i hopp om att de ska hjälpa till på traven.. Är sista försöket nu sen blir de ny ivf..

Svar på tråden Pergotime start mars 2013.