• P30

    En pinsam fråga men vad gör ni med det som blir kvar av falukorven?

    För övrigt har jag för mig att all röksmak i falukorv är tillsatt på konstgjord väg med aromer. Det verkar tämligen svårrökt om röksmaken skall ta sig igenom plasten som man inte kan ta sig igenom med en trubbig kniv ens.

    Jag föreslår ett blindtest för ts. Skär fyrkant av ändbit, ytterbit och den innersta cœr de filet du falukôrv, lägg på separata, numrerade papperstallrikar. Smaka av.

    De kommer att smaka alldeles otäckt lika varandra.

    Det som kan smaka otäckt är ju en av ändbitarna på gurka. Samma form. Samma användningsområden (finns väl två hittills i tråden - onaniredskap och mat...) osv.

    Så - om du har lätt att blanda ihop gurka och korv så är den ena grön, den andra röd, båda går att skala och därefter äta som de är.

    Lycka till! 


    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
Svar på tråden En pinsam fråga men vad gör ni med det som blir kvar av falukorven?