Hej,
varit här länge och är inne i perioder. Saker ändras och så även jag.

Jag är singel för första gången på väldigt länge. Jag är oerhört glad, lycklig och nöjd som jag har det nu. Det har varit en stökig relation som slitit väldigt mycket och för mig är det viktigt att inte ha någon relation alls nu ett tag och på sikt absolut inte ha en relation som innebär så mycket slit.

Några saker som är viktiga för mig just nu:

NÄRHET:
Jag är en person med stort närhetsbehov. I två av tre av mina långa relationer har det blivit snett och där mina partners tycker jag har behövt för mycket. Jag behöver naken hud mot min, långsamt kli på ryggen med naglar, att bli klappad på långsamt och medvetet. Jag behöver också få ge på samma sätt, har extraknäckt som massör och kan kroppar.

REP:
Många tolkar det som att det per definition betyder bondage, vilket är helt fel. Jag gillar det, men det är en ganska liten del av min reputövning. Jag tror att rep är ett multiverktyg som lika gärna kan vara en hållande lugnande kram där vi får släppa allt annat och känna oss helt omhändertagna. Jag utför sessioner med människor som vill bli bundna på ett tryggt och närvarande sätt. Det är kanske min största hobby.

SEX:
Jag är intresserad av sex och har ägnat mycket tid åt bland annat tantra och lättare bdsm med maktförskjutning. För mig är sex i den traditionella meningen "förspel, ligga/knulla, komma, sova" rätt ovanligt. Jag vill att det ska vara lekfullt, spännande, att våga lita på intuitionen, att vara modig nog att säga nej. Och att säga jag ångrar mig - ja - och sedan nej igen. Det där är inte något som många kan, men det går att öva sig fram till total trygghet, framför allt när det uttalas innan, att det skall lekas med. Om du vill veta mer kan du tex söka på youtube på "Wheel of consent" och ett sätt att öva på det som kallas "three minute game"

RELATIONER:
Relationer är det jag kanske mest av allt intresserar mig för. Ett framtida drömyrke är parterapeut. Det finns så otroligt mycket i relationer som är spännande, allt ifrån anknytning och hur det formar oss, till vår självbild, hur vi kommunicerar, tillit till andra människor och mycket mer.

Jag skriver gärna med dig. Jag träffas gärna. Framför allt om du bor i Göteborg och kan tänka dig att hänga i soffan framför en film och klappa på varandra och där det verkligen känns ok om det inte leder till någon relation. Jag kommer inte att ta kontakt och skriva med dig. Sannolikt för att du inte riktigt varit så här tydlig med vad du önskar och behöver. Så känns det här bra får det komma från dig.
Vad är det värsta som kan hända?

Barn

20 år     22 år    

Civilstatus

Singel

Föräldratyp

Deltidsförälder     Styv/Bonusförälder    

Personlighet

Glad     Nyfiken     Omtänksam     Optimist     Pilsk     Social     Trygg    

Intressen

Matlagning/Bakning     Resor     Sex/samlevnad     Träning    

Musik

Allätare    

Aktivitetsflöde

2020-04-06 P30 svarade i tråden: Udda fantasier: Jag blir rätt förvånad själv när jag inser att jag nog faktiskt upplevt alla fantasier som jag vill uppleva. Jag har haft fantastiska kvinnor i mina två senaste längre förhållanden där väldigt.
2020-04-06 P30 svarade i tråden: Hur hittar ni närhet som singlar?:
Jag skrev om presentationen så att den speglar mer vem jag är.

Tack för input kring det!

2020-04-06 P30 svarade i tråden: Hur hittar ni närhet som singlar?: Tack båda sista inlägg. Jag förstår att presentationen kan bli både förvirrande och olika. Praktiskt taget hela presentationen är gammal och har funnits där under många år.
2020-04-05 P30 svarade i tråden: "Lura" sin partner för att bli gravid: Självklart kan du göra det!Du kan också slå ner folk på stan med basebollträ eller strypa söta hamstrar med fiskelinor.Eller så kan du helt enkelt vara en helt jävla schysst människa och berätta.
2020-04-05 P30 svarade i tråden: Hur hittar ni närhet som singlar?: De gångerna jag har haft kk har det alltid slutat med att hon blivit kär i mig. Jag vet inte riktigt hur det ska hanteras. Dessutom har det varit mer fokus på sex och närheten har varit alltifrån helt ickebefintlig till.
2020-04-05 P30 svarade i tråden: Vi vill helt olika saker. Gå vidare?: Fast - att sex inte klaffar? Det klaffar väl, men att du inte är så kåt?Den viktigare frågan är ju då - kommer du vara mer kåt med någon annan efter femton år tillsammans eller finns det något.
2020-04-05 P30 svarade i tråden: Vad tycker du om att bli bunden?: Jag blir lite provocerad av alternativen.De känns mer som att det är frågan om hur hårdhänt sex vill du ha. Att bli bunden kan ju vara totalt icke-sexuellt på en massa olika sätt.Hårdhänt sex behöver.
2020-04-05 P30 svarade i tråden: Vad tycker du om att bli bunden?: Rep handlar ju naturligtvis om att lämna över kontrollen till någon annan.Intentionen med att binda kan vara en massa olika saker - men om det är sexuellt och tvingande (som det verkar handla om här) är det väl så.
2020-04-05 P30 svarade i tråden: Er första tanke?: Att han har en undvikande personlighet och om han inte är intresserad av att ändra på det kommer inte mycket att förändras.

Han kanske möjligen kan tänkas ha en relation med en annan undvikande person så de.

Innehåll