• Anonym

    Adoptera bort

    förlåt men det här med att många fler mår dåligt för att dom blir adopterade det köper jag inte, hur många vet man inte som växt upp med båda sina föräldrar och mår skit, som inte fungerar alls?!  klart det kan bli så också det kan man ju aldrig någonsin veta. Det jag vet är att jag inte är tillräcklig 

  • Anonym

    helle85: ja kanske är det en bättre väg att börja med.

    MinaE: den historian är inte positiv och jag har ingen lust att berätta mer än att han svek mig, stack och hittade ny direkt. Sen valt att inte finnas över huvudtaget och hans familj stöttar det beslutet

  • Anonym

    minaE: nej tror inte de har nått med saken att göra eftersom vi hade en bra anknytning jag och sonen tidigare.. Jo men det är ju inte en pappa

  • Anonym

    Du kanske borde läsa lite om anknytningsteori. SÅ kan du ju sedan avgöra om du verkligen tror detta är en bra lösning. 

  • Anonym
    hysteria skrev 2013-03-22 19:44:04 följande:
    Det låter som du mest vill ha nått att skylla på för att slippa barnet, varför behöver han en pappa? Majoriteten av barn som växer upp med ensamstående föräldrar blir hyggliga människor de med.

    Om det är för jobbigt att plugga och ta hand om en tvååring, så känns det inte som det naturliga valet varit att adoptera bort tvååringen, nä ta ditt ansvar!



    "Varför behöver barnet en pappa?" Är inte en pappa lika viktig som en mamma? Är det värre om en mamma lämnar bort sitt barn än om en pappa gör det? Om TS inte känner att hon klarar av barnet är det väl bättre att hon lämnar bort det än att hon går under. TS det här med familjehem/fosterfamilj låter ju som den bästa lösningen. Då kan du kanske också ha fortsatt kontakt med barnet om du känner att du klarar av det. Har du ringt soc och förklarat läget? Jag har en kompis som växte upp med en fostermamma, han träffade sin biologiska mamma då och då, typ på födelsedagar och så, och det blev folk av honom också. Hoppas det löser sig för dig!
  • Anonym

    Jag hoppas alla de som tycker att det är sååå konstigt att vissa inte vill ha barn läser den här tråden. Till TS: jag hoppas att du snart får hjälp på något vis och att det löser sig för dig och ditt barn.

  • Anonym
    Loriyana skrev 2013-03-23 13:06:05 följande:
    Jag ville inte ha barn och blev planerat gravid. Inte så mycket att göra åt saken. Jag tog mitt ansvar och försöker göra det bästa för mitt barn. Det är så vettiga och mogna människor resonerar. Jag ser det som min plikt och mitt ansvar att göra allt i min makt för att mitt barn ska ha det bra och aldrig känna sig oönskad. Även om jag inombords ofta känner mig bitter över hennes pappa som lovade så mycket och sedan övergav oss, så gör jag mitt yttersta för att inte låta min dotter få reda på dessa känslor. Hon är mitt barn och mitt ansvar och vare sig jag vill det eller inte så är jag hennes trygga punkt och det är mitt jävla ansvar att se till att hon har det bra. Sedan så är barn jävligt duktiga på att snappa upp undertoner, så jag får verkligen anstränga mig...men jag ger mig inte. Jag tänker ge henne en bra uppfostran om jag så dör på kuppen. Inte för att jag är överväldigad av moderskänslor utan för att DET ÄR MIN MORALSKA SKYLDIGHET att göra så. TS däremot har ingen moral, det är uppenbart. Hon bryr sig inte ett skit om sitt barn. Om hon hade brytt sig så hade hon insett att en dålig mamma är bättre än ingen mamma alls.



    Tycker du verkligen att en dålig mamma är bättre än en bra fostermamma?
  • Anonym
    Loriyana skrev 2013-03-23 17:22:29 följande:
    JA! Ingen tvekan om saken! Absolut 100% JA



    Även en suicidal mamma med psykisk sjukdom som inte klarar av att ens laga mat till barnet?
  • Anonym
    MLB skrev 2013-03-22 09:23:20 följande:

    Jag hoppas du har fel för alla adopterade barns skull.
Svar på tråden Adoptera bort