Inlägg från: Krissie74 |Visa alla inlägg
  • Krissie74

    Gravid med tvillingar via IVF?

    Hej det är jag Mimmie01 som startade tråden, har 2 alias :) Hoppas väcka liv i tråden igen, drog mig ur tråden då det syntes bara ett foster med hjärtaktivitet i v.6, var även på vul v7 och då trodde man såg en hinnsäck till men ingen hjärtaktivitet i, vul v.8 visade liten hinnsäck med liten blödning jämte samt foster med ev. hjärtaktivitet men som låg 1 vecka efter i utvecklingen och som dom sa skulle sluta utvecklas och som kroppen skulle absorbera. Idag i vecka9 så hade foster 2 vuxit i kapp och nu skiljer det endast 4 mm på dem och idag sa läkaren att även foster 2 nu skulle säkert klara sig hela vägen, så vilken vändning, vi skall visst ha tvillingar ändå, chockad, hur skall jag smälta det här? :)

    Hur går det för er andra?

  • Krissie74

    Annanax oj 4 veckor, så spännande, snart ju!! Hur kommer det sig att ni har planerat snitt om jag får fråga?

  • Krissie74

    Åh vad sorgligt, men glädje över att ert andra pyre mår bra. Jag är också sjukskriven till nästa veckas vul i v.10+2. Bra att du tar det lugnt,har du nytt vul inplanterat? Vilken vecka är du nu i? Kram!


    äralltupptaget skrev 2013-06-27 21:50:33 följande:
    har inte skrivit på ett tag..

    Kommer väl inte vara så aktiv i detta forum då det visade veckan efter att vi fått tvilling-beskedet att den ena verkade död. Man såg inget hjärta samt att den var lite mindre.

    Fick en tid veckan efter igen och då var den jätteliten 1,3 cm jämfört med 3-4 cm på den andra så hon sa att den var död, så det blir ett barn för oss om allt går som det ska.

    Just nu är jag sjukskriven iom risken för komplikationer för den andra som lever. Rätt skönt att ta det lugnt.

    Vi är så klart ledsna att nykomlingen dog, men väldigt glada att det ser bra ut för den som är kvar och läkaren trodde inte att något skulle hända med den.

    Lycka till ni andra med era tvillinggraviditeter, vi har ett fryst ägg så om vi sätter in det i framtiden kanske det blir levande tvillingar - man vet aldrig !!! :):)

  • Krissie74

    Hej, lite nyfiken hur det får för alla i tråden? Igår v. 10+2 var jag på mitt sista vul på kliniken och skönt nog hade den lilla blödningen jag hade i livmodern försvunnit, puh! Det skiljer fortfarande lite i storlek på twinsen,men dom följer sin kurva, ena var 3 cm och den andra närmare 4 cm, hjärtat slog så fint på dem och dom sprattlade med armar och ben så fint på skärmen, kändes overkligt. Skall på hälsosamtal hos mvc idag och inskrivningsmöte v. 12. Så lycklig.

  • Krissie74

    Grattis Eos79, vad spännande. omtumlande och härligt! Då är vi nästan lika långt gångna i graviditeten, jag är idag i v.10+5. Fick tillbaka 2 embryon, bägge tog sig, detta var vårt sjätte försök. Jätteglad över våra 2 pyren, men fortf. chockad att det verkligen är sant :)

  • Krissie74

    Men åååh så bedårande söta, skönt att allt gått bra. Stort Grattis!! Verkligen underbara bilder!

    Ps, det var jag Mimmie01som startade tråden (har 2 alias) Är just nu i vecka 15 med våra två små pyren :)

  • Krissie74

    Vecka 17+2 idag, mår som en prinsessa, har inte mått illa eller haft ont en enda gång, puh. RUL om en vecka, längtar att få se våra skruttar igen :)

    Hur mår ni andra?

  • Krissie74

    Varit på RUL idag, fick se båda våra skruttar sparkas och knuffas med varann, ååh vilken underbar känsla. Allt såg bra ut, höll på över en timma, skönt att allt var bra! Nu vågar jag ge mig på lite shopping, kanske lite bebiskläder i veckan, mysigt :) Jag har dessutom börjat känna små sparkar, så härlig känsla :)

    Hur mår ni andra här inne och vilken vecka är ni i? Hur mår dina bebisar Catharina?

Svar på tråden Gravid med tvillingar via IVF?