• Sarhan

    Föräldraledig i Västerort

    Hej, jag heter Linda o är mammaledig med dotter snart 10 mån. Är 39 år. Har en dotter på 7 år oxå. Bor i Vinsta. Har även en facebookgrupp som heter Mamma i västerort där man kan "träffa" fler mammor. Välkomna även dit. Vi är inte så många än men jobbar på det.

  • Sarhan

    Vad konstigt! Det är visserligen en sluten grupp men den ska ju vara sökbar för det. Har iaf skickat vänförfrågan till dig så kan jag lägga till dig till gruppen. Verkar inte funka annars. Konstigt. Måste försöka hitta nån som kan hjälpa mig.

  • Sarhan

    Ungmamma01 och pärlglans: meddela mig era namn så lägger jag till er. Vad kul att bli fler. :) Man kan väl skicka meddelande här tror jag.

  • Sarhan

    Jag har fått hjälp med gruppen på facebook o hoppas nu att den ska vara sökbar. Mamma i Västerort heter den för dem som vill vara med. Annars får ni som vill kontakta mig här med ett meddelande så löser vi det. :) Taraalina: sök på gruppen o om du inte hittar den får du söka på mig Linda Jacobsson. Jag kan bara lägga till dem som är mina vänner där men det ska gå att skicka förfrågan till gruppen. Du är välkommen!

Svar på tråden Föräldraledig i Västerort