Inlägg från: Sommarhallon |Visa alla inlägg
  • Sommarhallon

    Första barnet, November-13

    Hoppar in här
    Väntar första barnet i november, kanske mitten? Lite osäker på hur långt men kring 10v nu tror jag.. ett mf tidigare och ingen mens emellan gör det lite knöligare..
    ska på vul i nästa vecka.. längtar så otroligt.. hoppas på att få höra ett litet hjärta ticka! 

  • Sommarhallon
    misstänkt skrev 2013-04-20 20:50:20 följande:
    Hej och välkommen Sommarhallon!

    VUL? Vad härligt, du får uppdatera oss när du varit där :D

    Hur mår du då? 



    Mår bra, nästan för bra... Lite illamående men inte så att man varit besvärad av det. Ömma bröst och svullen mage. Idag haft lite ilningar på ena sidan som kommer och går. Närmare ljumsken, känns för långt ned för att vara utomkveds men vad vet jag.. Någon som haft liknande? Försöker tänka positivt.. Vila lite extra. Bara några dagar kvar nu.

    Mycket nyfiken om det finns ett litet liv... Även hur långt det kan vara, om de egna misstankarna kan stämma

    hur har ni andra det?
  • Sommarhallon
    princesspeach skrev 2013-04-29 07:20:50 följande:
    Någon mer än jag som fått ett gräsligt håravfall av graviditeten? Överallt läser jag om att det normala brukar vara att man tappar mindre hår och får ett tjockare hår. 

    I vanliga fall har jag ett väldigt tjockt hår själv så jag är glad att det inte är så, men när jag drar fingrarna igenom håret i exempelvis duschen så är hela handen full av hår

    Det är inte så att jag har några kala fläckar eller märkt av att håret är särskilt mycket tunnare men det känns så konstigt.. BM trodde inte det var någon fara, för så kunde det minsann vara för vissa 



    Kanske inte hår avfall men känsla av att håret är helt hopplöst... Trist och bara hänger.. Naglarna däremot är bättre än någonsin!
  • Sommarhallon
    princesspeach skrev 2013-04-30 15:54:18 följande:
    Hoppas illamåendet ger med sig snart Mades! 

    Haha ja detta himla hår.. blir galen! Känns som att man varje dag har en dålig hårdag :) Idag köpte jag mina första mammabyxor.. Haha, kanske lite tidigt men på kvällarna är min mage så himla svullen och uppblåst att det till och med gör ont att ha leggins på magen. 

    Och eftersom jag hela tiden tänkt köpa ett par svarta jeans fick det nu bli ett par svarta mamma-jeans! :) Suuuupersköna!

     



    Har haft mammabyxor från början, vill inte ha ngt som trycker på magen.. I början svullen men bättre nu, gått in i v 10
  • Sommarhallon
    misstänkt skrev 2013-05-01 13:47:52 följande:
    Jag börjar också fundera på mammabyxor, men vill hålla mig till v. 13 iaf så jeansen fortfarande inte är något problem, endast för bekvämlighet :) Men vart har ni handlat mammakläder? Något bra tips? :)
    I förrgår kom min syster förbi så då berättade vi för henne och hennes sambo. Fällde faktiskt några tårar, känner verkligen att jag blivit mer gråtmild :P Men GUD så roligt det var att berätta för henne, hon blev otroligt glad.

    princesspeach du vill inte lägga till alla i BF-listan i tilläggskommentaren så man har koll på alla? :) 
    byxor (jeans) har jag handlat på hm. Kollat lite på www.bonprix.se kanske testa och beställa där i framtiden... :)
  • Sommarhallon

    V 10+3  Beräknad 23 nov

    var till BM i går och då nämde hon att jag nog kan känna mig lugn, att det är "stabilt".. allt såg ju fint ut på vul i förra veckan (9+4) Vågar man hoppas? jo.. lite mer....

    En tur till Gekås (Ullared) slutade i inköp av några plagg.. kunde inte motstå. Blir garanterat en till tur i slutet av sommaren för större inköp av kläder och prylar till liten... Glad
    Blev även en bok, nordstets stora boken om barn. om ni inte har den kan jag verkligen rekommendera den. mycke bra läsning från grav och till ungefär 6 års.. Bläddrat lite i den och redan mycket matnyttigt att ta vara på. 

  • Sommarhallon
    princesspeach skrev 2013-05-01 19:09:18 följande:
    Nu har jag lagt till den senaste BF-listan som vandrade i tråden.. Dock blir det ju så himla rörigt eftersom så fort man uppdaterar så blir det ju en ny tilläggskommentar. Men det är ju tur att man kan gömma trådstarten ;)

    misstänkt: Det var samma här, mina vanliga byxor funkar men mot kvällskvisten så var tillochmed leggins kört :D
    Jag har handlat mina på h&m, brukar normalt handla en del kläder där så det föll sig naturligt att checka in mammaavdelningen. :)

    Känslorna är verkligen helt åt skogen ibland. Jag kan tända till på alla cylindrar som karln brukar säga för ingenting ibland, medans jag i andra stunden står och skrattar eller gråter :) Är det bara i början eller kan man räkna med att sånt fortsätter? :P  
    hur gör man för att lägga till sig själv? 
    23 november, 32 år och göteborg 
  • Sommarhallon

    Någon fler som känner av ett sviktande och snabbt växlande humör? Kan bli så irriterad på min man..... för minsta lilla...... jag hoppas verkligen att det går över snart... v 13+4 idag :)

  • Sommarhallon
    Ino skrev 2013-09-24 21:58:06 följande:
    Hej! är ny i den här tråden och väntar min lilla tjej till 23/11 så är i v32. börjar bli tungt och otympligt. Känner mig som en strandad val vart jag än placerar mig. Börjar verkligen sakna att bara vara mig själv igen, utan inneboende ;) är så himla nyfiken på vem det är jag går och bär på nu. Känner ni också så? Vill bara få en tjuvkik på hur hon ser ut, vem hon är lik, hur hon har det. Kommer bli världens bästa överraskning. Har aldrig längtat så mycket till november som nu. 
    hej.. jag känner samma som du och med bf 24/11....
    prick 2 månader kvar....  
Svar på tråden Första barnet, November-13