• princesspeach

    Första barnet, November-13

    Jag hittade en tråd för Novemberbebisar 2013, men skulle vilja ha en för oss som väntar första barnet. 

    Själv har jag efter en tid med hormonbehandlingar och ett tidigt missfall i Januari blivit gravid helt av oss själva! Jag har normalt ingen egen ägglossing utan har vart tvungen att med hjälp av hormonstimulering få ägglossning som lyckades men slutade lika snabbt i ett missfall.
    Kort därefter när jag skulle börja med en ny omgång av hormonstimulering så började jag få väldigt ont i magen och fick åka in till akutmottagningen.. Och minsann, då hade jag blivit gravid på nytt!

    Ingen vågar dock riktigt hoppas på något ännu trots att vi fick göra ett vul i förra veckan och såg ett tickande hjärta, och dessutom ska vi göra ett till vul den 22 april (Cirka v11-12) så förhoppningsvis vågar vi andas ut snart?

    Är det någon mer som är förstföderska och vill följas åt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-05 10:04
    BF-lista:

    Princesspeach - 10/11 - 25år - Gävle

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-01 19:05
    BF-lista!

    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6. LH 28år, Visby/Eskilstuna
    7
    8. Niianne 33år, Västra götaland + Princesspeach 25år, Gävle
    9.
    10. Mades 29år, Ödeshög
    11.sofiapalesjo92 20år, Eskilstuna
    12.
    13.
    14. Västeråsaren 31 år, Västerås
    15.
    16. ReggieW 27 år, Västerås
    17.
    18.
    19. jenny182, 24 år, Åland
    20.
    21.
    22. Magnoliaa 26 år, Lund + misstänkt 23år, Norrköping
    23.
    24.
    25.
    26. OneLife 27 år, Malmö
    27.
    28.
    29. Annvy 31 år, Sundsvall
    30.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-02 08:01
    Sommarhallon, 23/11, 32år, Göteborg

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-24 18:21
    Västeråsaren, 19/11, 31år, Västerås
    Mentoz, 20/11, 28år, Borlänge
    josefyyyn, 18/11, 20år, Kalmar

  • Svar på tråden Första barnet, November-13
  • magnoliaa

    Hej!

    Här har du en till som väntar första barnet! Går in i vecka 7 idag (6+0) så bf är beräknat till 25 november. Jag har blivit gravid med hjälp av pergotime.

    Nervör så in i bomben att någonting ska gå fel, därför har jag bokat tid hos min doktor för ett tidigt VUL nästa vecka för att se så allt allt ser normalt ut, mestadels för att jag tagit pergotime.  Spännande att se om det är en eller fler också och såklart hoppas jag också på att få se ett tickande litet hjärta!

    kram

  • princesspeach

    Åh så spännande :) Håller alla tummar och tår för er! Har ni försökt länge med pergotime? Själv var vi på hälsosamtalet hos barnmorskemottagningen igår, och nästa träff blir mot slutet av april för alla prover som ska tas.

  • misstänkt

    En till som väntar första :) 
    Vilken tur att du fixat den tråden, har letat runt efter precis den här ;) Där inte alla är rutinerade mammor ^^
    Är i vecka 7 (6+5) 

  • princesspeach

    Ååh så roligt! Välkommen :D

    Ja men visst är det väl skönt att kunna få tips från erfarna "mammor" men det är ju också skönt att kunna få dela all den här osäkerheten och alla möjliga saker som dyker upp. :)

    Hur känns det för er då? Är ni skonade från illamående? 

    Jag hade bara illamående en kort sväng, knappt en vecka för kanske 3 veckor sedan, så jag är verkligen skonad än så länge! Mitt största problem är tarmfunktionerna... hahaha, absolut inte van vid en mage som inte fungerar! :)

  • Carina J

    Jag tar och hoppar in på den här tråden jag med :)  är i vecka 6+3 nu med första barnet, så hoppas bara allt går bra och att allt står rätt till alla de kommande veckorna. Uj Uj illamåendet kommer och går här och molvärken i magen oxå.. lite läskigt när man inte känner någon molvärk i ett par dagar.. fy jag vart såå orolig att det stannat upp.. huh bara o vänta o se vad mitt VUL säger 18 april nu..
    Men är det någon mer än jag som hade riktigt ömma bröstvårtor, men nu i v 6-7 så är det helt försvunnet.. inget ömmande alls, dock är brösten ömma men inte mina små nipples ?? hehe 

  • misstänkt
    Tack princesspeach! Ja precis, när allt är så nytt :) 

    Ja har inte känt av ngt illamående ALLS (peppar, peppar) men mina bröst tar död på mej :P Tunga som bowlingsklot känns det som och ömma så det står härliga till.
    Fy vad jobbigt! Magen kan ställa till stora problem ;) För mej är det faktiskt tvärt om, har alltid haft krånglig mage men nu är den väldigt...snäll ^^ 

    Carina J ja samma här, hade väldigt ont i mina små nipples först men nu är det hela boobsen som är under konstant tortyr :P 
  • jojojo123

    Hej. Jag slår följe här jag med. Är i vecka 11 nu och har bf 1/11 :) är det så att alla ska på vul? Jag bor i Halmstad och på hälsosamtalet hos bm nämndes det ingenting om vul.

  • princesspeach

    Välkommen jojojo123! :)
    Jag gör vul på grund av att jag gått på fertilitetsmottagning och gått en behandling för att bli gravid, så då erbjöd dom mig ett vul i cirka v7, men läkaren var så snäll och frågade om jag även ville ha ett runt v12.. Och oavsett om det kostar pengar eller inte så tackar man ju inte nej till att få se så allt står rätt till :) 

    Men på mitt första samtal med bm så pratade hon bara om och lämnade information om att i cirka v18 så erbjuds man en gratis ultraljuds undersökning hos landstinget och det är ju den som normalt är första ultraljudet. 

    Ja dessa jäkla bröst! Jag har inget problem med dom när jag exempelvis vaknar på morgonen eller så, men på kvällen när man släpper upp BH'n, då håller dom på att spricka känns det som :D
     

  • princesspeach

    Åh nej, tänkte ju göra en BF-lista i trådstarten men vart ju skitkonstigt, och sedan kom jag på att varje gång man uppdaterar kommer det ju stå "tilläggskommentar."... 

    Vi kanske kan ha en som uppdateras bland alla inlägg istället så vi har lite koll? :)

    Kopiera gärna och lägg in er:

    princesspeach - 10/11 - 25år - Gävle 

Svar på tråden Första barnet, November-13