Inlägg från: Sladdis12 |Visa alla inlägg
  • Sladdis12

    Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar

    Nej, 30/8 skrev Saftis, är imorrn!!

    Då är vi iaf två den 11/9

  • Sladdis12

    Haha, nej tandläkartid känns ju lite väl tidigt Saftis Tror de kollar första ggn när de är tre! Ja, tråkigt att vi inte ses allihop men är nog svårare att få till nu när flera jobbar...Snart även jag... Helgerna är ju tyvärr mer uppbokade :-/

    Kul att ni kan iaf Glimra o LittleMy - Vad säger ni, ska vi hitta på ngt inne i stan?

  • Sladdis12

    Jennny - skönt att op gick bra o kul att ses den 11:e Ja, det var en välväxt kille, får väl spela i samma basketlag som Tigo

    LittleMy - det var en seg förkylning lillan fått. Vad duktiga ni är som undvikit sött ända till nu! Inte ens glass i somras alltså? Här har det smakats friskt :-/

    Alva fyller år när vi är på Cypern men vi firar veckan efter. Blir väl tårta o bullar o kalas med släkt o vänner!

    Ang 11:e så håller jag med om att det måste gå att röra sig för de små! Ska kika runt lite o höra om lite tips!

  • Sladdis12

    Jennny - var faktiskt o kikade på overall häromdan men blev osäker på storleken så jag köpte ingen... 86 var gigantisk men 80 är jag osäker på om den räcker över vintern! Ang regniga o kyliga höstdgr så kör jag nog på fleecekläder o så typ regnkläder över, lager på lager principen. Så spar man på overallen lite. Under overallen beror ju på hur kallt det blir men är det bara några minus räcker ju typ mjukiskläder o annars tycker jag microfleece är bra när det är lite kallare. Hur tänker ni andra med storlekar, 80 el 86?

    Kulturhuset kan väl låta som ett bra alternativ, var massor av år sen jag var där! Vilken tid tänker vi oss att ses?

    Idag ska jag för första ggn åka ifrån min lilla skrutta. Ska upp till Dalarna med mina föräldrar för en barnfri helg med lingonplock, god mat, kortspel o mys! Borta till söndag vilket känns lite konstigt så här första ggn men Alva är ju hemma med pappa o syskon så det går ju ingen nöd på henne! Ska oxå bli såååå skönt att få sova länge flera dgr i rad!

  • Sladdis12

    Läge att bestämma oss nu så vi kan planera våra liv jag tycker det vore roligt att se hur det ser ut på Kulturhuset. Skulle det vara hysteriskt med folk får vi väl gå någon annanstans. Förmiddag lär det vara minst folk om man ska tro nätet iaf... Runt halv elva-elva kanske?

  • Sladdis12

    Då ses vi 10:30 vid entrén vid Sergel! Går vi till fiket o ger lunch eller tar ni med ngt som redan är värmt alt kan ätas kallt?

  • Sladdis12

    Just det Saftis, lycka till men ha inte för mkt ångest i förväg. Det hade jag när jag skulle meddela hur jag ville ha det o så sa bara chefen; ok men då vet vi hur du vill ha det så planerar vi efter det! Kanske blir samma för dig!

  • Sladdis12

    LittleMy - då hjälper vi dig isf! Jag kan leka tvillingmamma Finns matsäcksrum men ingen mikro. Då får man gå till fiket...

  • Sladdis12

    Tack ni oxå, blev ju trevligt även om det inte blev som vi tänkt oss

    Superfin tårta men lite avancerat för mig. Men såna bokstavskuber är ju jättefint! Men vad gör man själva kuberna av?

    Jaha Saftis tandläkarbesök redan alltså! Men bor inte nu oxå i Borkyrka eller har jag helt blandat ihop det? Här i Tullinge är det vid 3 år fortfarande, var nämligen själv där s jag frågade!!

    Var och köpte vinterkläder till stora barnen idag! Känns ju heeeelt sjukt när det är 20 grader ute men vis av erfarenheten vet jag att väntar man tills det är kallt så är det utplockat redan!

  • Sladdis12

    Saftis - Vi skulle ha varit på Rum för barn på Kulturhuset. Men vi träffades 10.30 eftersom det stod att det var minst folk fm på hemsidan... Visade sig att de öppnade 13. Texten låg kvar sen sommarlovet då de hade mer öppet! Snopet men vi gick till fiket på Mio istället o det var helt ok även om lektummet var ganska trist.... Kul att ses var det iaf!

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar