• Missne

    Utländska tester och behandlingar

    cff: blir så imponerad av din energi. HAde jag bara haft hälften av din energi så skulle jag vara nöjd. Men jag är glad att du delar med dig av dina erfarenheter. Jag har själv funderat på att åka till Dr Gorgy eller Aten för att göra utredningar, men har inte tagit mig för det ännu. Om jag misslyckas på mitt nuvarande försök så kommer jag nog att göra det. Hur kommer det sig att du skickat vissa prover till grekland och vissa till USA fast du gör utredningen i London? Jag skulle vilja göra allt på ett ställe för att förenkla allt.

  • Missne
    cff skrev 2013-05-14 22:59:31 följande:
    Imorgon är det dags för mitt Skype-möte med CHR (Center for Human Reproduction). Jag skall då prata med Norbert Gleicher - författaren av väldigt många forskningsrapporter jag läst. Det skall bli jättespännande att höra vad en sån expert som han tycker att jag bör göra.
    Lycka till med samtalet i morgon. Ska bli spännande att höra efteråt vad som kom fram av samtalet.

    Skönt att mensblodet kom fram och var analyserbart. Skulle de två olika proven analyseras på olika saker? eller varför skickade du två prov? Hur mycket blod behövs det? Jag har ju ganska sparsam mens som kommer i vågor så jag vet inte hur lätt det skulle vara att ta ett prov? Har även rätt ofta klumpar och koagulerat blod... Skulle provet tas en speciell dag i mensen?
Svar på tråden Utländska tester och behandlingar