• 16574
    Äldre 22 May 18:27
    9138 visningar
    30 svar
    30
    9138

    så arg på min son förskola

    Hej just nu är jag verkligen iritterad på min sons förskolan. Personalen lägger i sig för mycket. Det kräver ett möte med mig och där ska chefen vara också angående min sons eksem och allergi som han har haft sen han föddes. Och det jag mest blev iriiterad av att chefen var på plats när jag skulle hämta mina barn från dagis och jag läste brevet där de bestämt ett tid. När jag jag ni göra ett möte pågrund av hans medfödda eksem, så sa hon nej han är också alltid hungrig på måndagar och du hämtar honom sent och han är allid trött och mår bra. Jaha sa jag för just nu ser jag att han är mår bra . De kommer bara med massor av falska anklagelser. Jag jobbar som vikarie så ibland får mina barn som går på samma dagis från 7:30 till 4:30 och plus studerade jag samtiidigt. Barn ska vara hungriga och äta för att de ska kunna växa. Barn ska också kunna vara trötta. Vet inte vad jag ska göra dem vill tvinga mig känna mig skyldig. Och vad jag ser som en mamma så är mina barn pigga och mår bra.


  • Svar på tråden så arg på min son förskola
  • 16574
    Äldre 22 May 18:30
    #1

    Ursäkta min stavning. Skrev det från mobilen

  • Trolle­40
    Äldre 22 May 18:40
    #2

    Svårt att förstå problemet ! Mötet kan ju handla om varför han har eksem o om dom kan hjälpa barnet att bli bättre ?

  • Elin 885
    Äldre 22 May 18:42
    #3

    barnet går alltså på förskola i nästan 24 timmar? 7:30-4:30 nästa morgon.


    Jag har ADHD/AS/DYSLEXI, men jag är snäll egentligen =)
  • Äldre 22 May 18:49
    #4

    Vad är det för allergi han har? Det kanske är bra att ni pratar om det för då kanske dom kan få mer information om hur dom kan stötta din son bättre. Han kanske är tröttare än dom andra barnen och då är det ju jättebra att personalen märker detta så att han kan få bättre stöd. 

    Om han är hungrig så behöver han ju äta mer, då får han väl ha med sig en frukt eftersom mellis på förskolan brukar väl oftast vara mellan 14-15 någon gång (iaf på dom ställen jag vikarierat på men det varierar säkert) och då hinner man ju bli hungrig till halv fem igen, speciellt om man fortfarande växer.Jag är vuxen och behöver äta var tredje timme annars får jag blodsockerfall och mår fysiskt dåligt och blir sur på köpet :P

  • Äldre 22 May 18:50
    #5

    Jag fattade inte riktigt vad problemet var.

  • Äldre 22 May 18:53
    #6

    Du kanske har lite problem i kommunikationen med förskolan? Med tanke på din osammanhängande TS...

  • Äldre 22 May 19:00
    #7

    Oj detta är väldigt svårt att läsa och förstå ts.

  • Äldre 22 May 19:03
    #8

    Är förskolan orolig för att ditt barn är hungrigt på måndagar? Upplevs som trött hela tiden och har långa dagar? Plus att han har eksem som är hur då?

  • 16574
    Äldre 22 May 19:07
    #9

    han har medfödd eksem och har allergi från Ägg och fiskt och lite av mjöl och soja, min sons personal vet redan sen han började på dagis att han har eksem och har allargi. och vi pratade om hur han ska bli bättre genom att de ska få en miniderm av mig som dem bad om så att de kan smörja in honom också när han kommer till förskolan. det jag blev iritterad på att de vill ha ett möte med mig för att han är också hugrig på måndager, jag fattar inte vad dem menar med ?? kanske de siktar på att jag inte ger honom tillräckligt för mat under helgen?? och han är jämt trött och grinig och att jag hämtar honom sent? jag jobbar som vikarie i en bemmaningsföretag både heltid och deltid och kan kunna jobba mer än 8 timmar som undersköterska och har en man som jobbar timis, och vi är båda tvungna att jobba för o försörja våra barn, och plus jag studerade samtidigt. jag vet själv att mina barn mår bra och de äter bra för barn i hans ålder 1,5 år vill ha mat för att kunna växa eller vad tycker ni?? han är grinig för hans resten av kindtänder e på väg ut. jag är alltid ledig när de är sjuka och inte bara när de är sjuka vi kan också¨åka till mina föräldrar i några dagar och de får vara lediga från dagis. det är jag vill komma fram till är att de lägger i sig för det minsta.

  • Trolle­40
    Äldre 22 May 19:10
    #10

    Dom kanske inte tycker han mår bra av så mycket tid på fsk o vill hitta lösningar ? Jag förstår faktiskt inte ditt problem , jag skulle vara glad att fsk reagerade o vill tala om det

Svar på tråden så arg på min son förskola