Inlägg från: roffe |Visa alla inlägg
  • roffe

    så arg på min son förskola

    Vad är det för allergi han har? Det kanske är bra att ni pratar om det för då kanske dom kan få mer information om hur dom kan stötta din son bättre. Han kanske är tröttare än dom andra barnen och då är det ju jättebra att personalen märker detta så att han kan få bättre stöd. 

    Om han är hungrig så behöver han ju äta mer, då får han väl ha med sig en frukt eftersom mellis på förskolan brukar väl oftast vara mellan 14-15 någon gång (iaf på dom ställen jag vikarierat på men det varierar säkert) och då hinner man ju bli hungrig till halv fem igen, speciellt om man fortfarande växer.Jag är vuxen och behöver äta var tredje timme annars får jag blodsockerfall och mår fysiskt dåligt och blir sur på köpet :P

  • roffe

    Med tanke på att dom i nuläget träffar ditt barn i vaket tillstånd mer än du gör så är det ju en helt fantastisk personal som bryr sig jättemycket eftersom dom faktiskt tar upp detta med dig, dom är oroliga för din son för dom tycker om honom. 

    Det är ju ni som föräldrar som valt att skaffa barn medan ni är timanställda och vikarier inom bemanningsföretag, ni måste ju insett att barnet kommer vara på dagis jobbiga tider då.  (Sen ja jag vet att man kan bli av med jobbet helt plötsligt efter man planerat barnet eller efter man blivit förälder.)

    Om det bara är att tänderna är på väg ut kan du ju säga det, jag förstår inte problemet ändå. Dom bryr sig och oroar sig och vill prata med dig om det. Det är en jättefin grej.  

    Det hade ju varit misshandel i min åsikt om dom ser att ditt barn mår dåligt när han är där (för det är när han är där som dom talar om, och du arbetar då så du ser inte hur dåligt han mår på förskolan) och sen skiter i att berätta det.

    Jag tycker det är fantastiskt med personal som bryr sig och dom gör inte det för att jävlas.  Gå på mötet med inställningen att ditt barn är viktigare än ditt ego så blir allt som det ska i slutändan.

  • roffe
    trådstartaren1 skrev 2013-05-23 08:09:22 följande:
    Hej Roffe. Misshandel ? Han är bara grinig och mår inte bra när han är där i dagiset. Inte vad jag ser hemma, hemma är han hur pigg som helst jag själv kan märka om min son mår inte bra eller inte. Nu under sista tiden när jag lämnar sonen till dagis så början han plöstligt gråta och vill inte släppa mig. Han kanske inte gillar att vara där längre. Jag är inte en ego mamma. Jag bryr mig jätte mycket om mina barn , och vill ha deras bästa.
    Ja, om förskolan inte gör sitt jobb så anser jag att det är misshandel. Om dom tycker ett barn mår dåligt och skiter i det, då är det misshandel.

    Varför tror du inte på dom, varför kan ditt barn inte vara trött på dagis men pigg hemma?

    Kanske är det för högt tempo eller för mkt andra barn på dagis för ditt barn? Alla passar inte att gå på dagis.

    Jag var tystlåten, trött och nedstämd i skolan, hemma var jag glad, framåt och energisk. Jag blev helt slut av att det var så mkt prat, babbel, ungar som skriker och springer omkring i skolan att jag helt enkelt inte orkade med. INGEN av lärarna sa något till mina föräldrar. Ingen hjälpte mig.
    Hade jag fått hjälp att t ex gå i en annan klass eller ha en stödlärare ibland så hade jag förmodligen haft bättre betyg idag. Jag vill inte att detta ska hända ditt barn. Därför blir jag glad att läsa att det finns fantastiska lyhörda förskolelärare som gör sitt jobb riktigt bra. 

    Vad bra att du bryr dig om dina barn. Försök se att andra oxå gör det :)
Svar på tråden så arg på min son förskola