• amalia02

    Insemination - sommaren 2013

    Nu har jag varit iväg till kliniken och köpt nya stickor. Räknar med ägglossning nästa helg, lör/sön. Sista försöket innan ivf och denna gång känns det stressigt som in i.......

  • amalia02
    Adina15 skrev 2013-09-20 12:56:35 följande:
    neeeej försök inte tänka på tid, press och sånt som stressar upp dig nu! jag vet det är lättare sagt än gjort, men stressen är en j*vla bov i fertilitetsförsöken... det kanske rent av funkar denna gång, fyll dig med hopp och glädje i ett kommande inseminationsförsök och ta det som det kommer. lycka till! spännande!

    Tack för de  uppmuntrande orden. Jag vet att du själv har det jobbigt just nu så det värmer extra mycket. Hjärta
  • amalia02

    Ok, då är vi 3 stycken som ska insemineras med bara någon dags mellanrum. Ska bli kul att ha sällskap på vägen.

  • amalia02
    Cassidy skrev 2013-09-27 09:30:08 följande:
    Ja, här får man antingen eller. Det går dock att byta två inseminationer mot en IVF. Det vanliga är att man gör fyra försök med insemination och sedan ett IVF. Vi är på väg till VUL på dag 10 nu. De brukar aldrig se nåt så här tidigt, men för säkerhets skull vill de ha in oss ändå. Får uppdatera med resultatet om någon timme. Om det blir insemination denna cykel lär det bli på onsdag-torsdag nästa vecka.

    Hur gick det??? Vad sa de???
  • amalia02
    Cassidy skrev 2013-09-28 12:01:39 följande:
    Håller tummarna för er Amalia!!!

    TackHjärta  Jag hoppas att det går bra för dig också och att de växer till sig som de skaGlad Nu är det den förbannade väntan i 2 veckor igen... Hoppas du hoppar in om några dagar.
  • amalia02
    PatKay83 skrev 2013-09-28 19:26:54 följande:
    Håller tummarna Amalia! Nu ska det ta sig.
    Nu har jag haft telefontid med vår läkare där vi skulle bestämma hur vi går vidare och vi kom fram till att vi testar upp till två inseminationer till innan vi går vidare med ivf. Det kommer inte att tas från våra ivf-poäng så är ganska nöjd med det. Hoppas såklart att det räcker med en insemination :) 

    wow så perfekt ! Är det för att ni har lyckats innan? När börjar ni?

    Tack för tummarna! Jag var på kliniken kl. 9 idag, När hon gick iväg för att förbereda strået bad jag att hon skulle säga god morgon och hälsa så gott från mig hahahaha undrar om det kan göra susen???
  • amalia02

    Håller tummarna för dig med Linnea. På så många ägg måste ju bara något befruktas. Avundsjuk på dig , jag hade bara ettTungan ute

  • amalia02
    linnea83 skrev 2013-09-30 10:09:15 följande:
    Haha

    pssss... läste ditt sista blogginlägg. Jag hade ungefär samma problem i helgenSkrattande hehehe
  • amalia02

    Jag hade ett ägglossningstest kvar som jag tog idag bara för att jag var nyfiken på vad det skulle visa.(Är på bim -10)  Det gav ett jättestarkt utslag och det var inte ens morgonurin utan för nån timme sen. Tror inte att det ens är lönt att beställa grav.test den här gången. Fy fan för allt detta.

Svar på tråden Insemination - sommaren 2013