Inlägg från: Webbredaktör Annelie |Visa alla inlägg
  • Webbredaktör Annelie

    Tävla och vinn! Vem eller vad är din livboj i livet?

    Tack för alla fina bidrag! Ber om ursäkt för dröjsmålet, det var så många bra bidrag att juryn haft svårt att komma överens. Men här kommer de äntligen. Vi kommer att behöva adresserna till vinnarna inom en vecka. Annars går tyvärr vinsten vidare.


     


    1:a pris  Vip-kit från Trygg-Hansa och ett presentkort värt 1000:- från Åhléns


     


    # 26 Lillsudd: Det älskade barnet var aldrig min livboj, hon är alldeles nog i sig själv och som hennes mamma behöver jag inte räddas, men genom åren som ofrivilligt barnlös och det slutliga beskedet om att jag aldrig kommer att få genetiska barn - och vägen vidare mot barnet som till slut kom - var min blogg och min dator min livboj, möjligheten att finna andra som också delade erfarenheten av att komma i klimakteriet som knappa 30-åringar och tankarna om hur och sen och kanske (och det förbjudna ordet "aldrig"). Jag undrar hur de klarade detta innan internet, för det är ju inte precis så att man träffar någon annan på stan eller jobbet bara sådär. Bloggarna blev till en hel liten livbojspark, en möjlighet att inte göra den långa resan alldeles ensam.


     



    2:a pris  Vip-kit från Trygg-Hansa och ett presentkort värt 500:- från Åhléns


     


    # 16 Fannysmamma09: Det här är min farmor och det är min livboj som alltid finns där och ställer upp i vått och torrt, hon ser till att jag håller mig flytande. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra.
    För cirka ett år sedan ringde pappa till mig och berättade att han hittat farmor på golvet i sin lägenhet och hon kunde inte ta sig upp. Jag åkte givetvis dit och hjälpte henne, men insåg snart att någonting var galet, så vi ringde ambulans. Det visade det sig sedan att hon fått en bäckenfraktur och inte fick stödja på benet på 10 veckor. Det blev sjukhusvistelse och korttidsboende under hela sommaren och man märkte att hon var ledsen över detta. Jag trodde givetvis att det här nederlaget skulle få henne att ge upp och sluta kämpa, hon som alltid klarat sig själv trots onda knän och dålig hörsel, men där hade jag fel.
    Hon gav sig sjutton på att hon skulle hem igen så hon kämpade med att försöka klara sig själv och i september förra året kom hon hem till sin lägenhet igen.
    Nu har hon rullstol hon åker runt i, och har hjälp av hemtjänst 2 ggr/dag, men allt annat klarar hon själv, envis som hon är.
    Jag är så stolt över att ha en sådan kämpe till farmor och hon är min livboj och stora förebild här i livet!


     



     


    3:e pris  Vip-kit från Trygg-Hansa och ett presentkort värt 300:- från Åhléns


     


    # 21 Alby: Min flicka är 7 månader, och de här 7 månaderna har utan tvekan varit den bästa tiden i mitt liv..
    Det ska bli så roligt att se henne växa upp, och jag vill finnas där för henne vid alla glada stunder men även vid de sorgsna. Jag vill vara hennes paraply när det regnar, hennes plåster när hon har ont, för det är hon är min livboj som ger färger till mitt liv.


     



     


    Grattis!
     


     

  • Webbredaktör Annelie

    Trygghansa är så nöjda med tävlingen och uppskattar alla era fina bidrag. Därför har det valt att ge bort ytterligare två Vip-kit. Därför säger vi nu grattis även till TeriChan och mammas4killar. Mejla eller inboxa mig era adresser så kommer vinsten inom kort.


    Vi kommer att behöva adresserna till vinnarna inom en vecka. Annars går tyvärr vinsten vidare.


     


    #4 TeriChan: Utan den här underbara ungen hade jag inte varit vid liv idag! Hon har fått mig att resa mig från botten av min depression och gett mig en anledning till att leva! Min älskade underbara dotter! *Hjärta*


     



     


    #32 mammas4killar: Min livboj här i livet är min sambo, han är min klippa, vi har gått igenom mycket under de 5 år vi varit tillsammans, förlorat en liten prinsessa som skulle bli sina fyra storebröders lilla sessa,  han har stöttat mig genom svåra sjukdomsperioder, lättar upp och gör mig glad genom små saker. Har alltid ett leende på läpparna oavsett hur jobbig dagen varit. Han är min bästa vän den bästa pappan man kan ha till sina barn. För honom sitter aldrig något fast, han hjälper alla. Även om han jobbar 150 procent med sitt egna byggföretag tar han sig alltid tid för mig och barnen, jag älskar honom av hela mitt hjärta, han är en på miljonen.


     


Svar på tråden Tävla och vinn! Vem eller vad är din livboj i livet?