Inlägg från: elinos01 |Visa alla inlägg
  • elinos01

    Februari bebisar 2014 ;)

    V.15 idag. Härligt att det går framåt :) Tycker magen börjar synas mer och mer nu men en tjej jag jobbar med som vet om det tycker jag har en liiiten mage, haha. Känns inte riktigt så ;)

    Hoppas du hittar en bälte som fungerar bnra hallonfrossa, de där med foglossning låter inget vidare.

        

  • elinos01
    Hallonfrossa skrev 2013-08-11 01:36:27 följande:
    Vad mysigt när tiden går :) kännt några rörelser ännu??

    Ja jag hoppas verkligen det och att de hjälper denna gång, förra gången kände jag ingen skillnad :-/
    Njaä, jag har modekakan lite i framvägg så deg kunde ta lite extra tid för min del :) Men om några veckor förhoppningsvis :) trodde jag kände fladder där ett tag sedan men de var säkert något annat :)

    Då håller vi tummarna för det så du slipper ha ont.
  • elinos01
    Hallonfrossa skrev 2013-08-11 01:34:58 följande:
    Ja vi har varit iväg en gång och kännt och klämt lite ;)

    Det är verkligen en djungel men jag gillar emmaljunga mycket!

    Ni då?
    Åh vi kollar också på emmaljunga. Viking som kommer 2014 är den söm står högst på listan nu. Älskar chassit och det känns så stabilt att köra. Ska bara klämma lite på liggdelen med men den har inte kommit ut så man kan göra det än. Men i september så kommer den :) det kan ju vara upp till 12 veckors leveranstid så jag tror vi beställer i oktober eftersom vi är beräknade till 7 februari :)
  • elinos01
    MammaTillMaja skrev 2013-08-11 16:33:11 följande:

    Efter min förra graviditet så har inte mitt blodvärde återhämtat sig ordentligt, ligger på gränsen till anemi enligt läkaren jag träffade förra veckan.

    Så nu ska jag äta duroferon 3 gånger om dagen i minst 6 månader, trodde verkligen det skulle gå fortare men inte det. Är ju över ett år sedan min dotter kom, dock vid förlossningen så låg mitt blodvärde på 69. Nu ligger det "endast" på 106.

    Och förra graviditeten så blev jag inlagd på förlossningen i en vecka pga graviditetshepatos, det var på tal om akutsnitt men lever och gallsyrevärden vände i sista sekun.


    Oj jösses. Hoppas det blir lite lättare denna gången. Tråkigt att behöva äta så mycket medicin bara.
  • elinos01

    Ja fy det förstår jag verkligen att det tar på en. Du är stark som klarar av att ro runt allt. Behöver du äta tabletter efter graviditeten också eller gå det tillbaka till normala värden efter ett tag av sig självt?

  • elinos01
    inebrine skrev 2013-08-14 12:00:05 följande:
    Hej får man vara med här 😀 jag har följt tråden den den starta men har inte velat skrivit förrän nu . På grund av att jag hade en blödning i v10 och en i v 11 vara dock bara en dag och alla symtom kvar . men va in till gynakuten vid andra blödningen men fick ingen hjälp på grund av att dom inte hade några tider förrän om tre veckor men fick även ingen tid då . då nu väntar vi på rul som är 25/9 har nu gått in i v14 och kan känna lite fisk sprattel . Så lite lugnare känns det nu Plus att jag fortfarande mår illa men det är betydligt bättre en förut . Har även en dotter född 2011
    Välkommen! :) Och grattis! Tycker också det var väldigt konstigt att dom inte undersökte dig på gynakuten. Vad ska behöva hända för att man ska få hjälp egentligen? Härligt att det gått bra iallafall och mysigt att du känner av bebisen! :D 
  • elinos01
    pilli skrev 2013-08-14 13:50:20 följande:
    Hoppas det är okej att jag hoppas in här :)
    Är gravid med andra barnet nu i v.13 bf 23 februari.
    Första barnet blev en ängel i v.35 då jag fick havandeskapsförgiftning med kramper så vi håller tummarna på att detta slutar bättre. 

    Var inne på akuten igår för högt blodtryck och fick även se Mini på ul snabbt som låg och sprattla. Känns skönt att veta att den lever :) Ska iväg på UL nästa vecka så det ska bli spännande!
    Du är så välkommen så :) Grattis till graviditeten och beklagar verkligen vad som hände sist. Fy vad hemskt. Mysigt att ni fick se bebisen på UL. Känns ju alltid bra att kolla läget :)
  • elinos01
    Hallonfrossa skrev 2013-08-15 16:31:07 följande:

    Mitt ul på tisdag är avbokat då det visade sig att något gått på tok snett haha

    Jag ringde för att boka rul och då sa hon att jag redan hade haft rul och var fullgången och att det var ett ul dör att se så bebisen hade det bra i magen nu när jag överburit den ;)

    Jag satt här som ett frågetecken och sa men jag är ju bara i vecka 13.......

    Det blev ett gott skratt och ett riktigt rul är nu bokat till 27/9 :)

    Ack så tokigt det kan bli :D


    Haha, vad lustigt det kan bli :)
  • elinos01
    AC24 skrev 2013-08-16 12:30:09 följande:

    Sen är det ju lite märkligt.. när jag skrev in mig i vecka 9 så vägde jag 64,5 kg.. (jag vägde mig även hemma samma dag för att se så vår våg stämde överens med deras).. och igår när jag vägde mig så stod den på 63,1... kan det va att man går ner i sig själv? Dricker ju inte lika mkt läsk.. o godis blir mer sällan osv.. 


    Det är ganska vanligt när man avviker från sina normala kostvanor på ett nyttigare sätt :) Man går ner i sig självt :)
  • elinos01

    I vår stad går det också utmärkt utan körkort tror jag. Både jag och min sambo har det och varsin bil, men det hade inte fungerat för mig utan då jag jobbar 3 mil från stan. Busstidtabellerna här är dessutom helt knasiga så ingen kan riktigt läsa av dom. Man får chansa lite. Så det hade nog inte varit ett hållbart sätt ;)

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)