• AC24

    Februari bebisar 2014 ;)

    Neo4ever skrev 2013-06-26 15:53:43 följande:

    har ni hört av er till mvc än? ja har ringt hela veckan,men får till svar att det e många som ringer så ja ska försöka nästkommande dag :-/


    Jag ringde innan midsommar. Fått tid den 17juli. Är då i vecka 9.. Märkligt att dem inte svarar? Dit jag går så ringer dem upp en.
  • AC24

    Blä.. jag mår så fruktansvärt dåligt... illamående till tusen..känner att jag behöver skriva av mig hehe.. Har blivit sjuk på köpet också.. inte så kul combo :( Hoppas inte att det är halsfluss... Är det farligt om man har lite feber tidigt i graviditeten? Går in i vecka 7 imorgon..

  • AC24
    aprilbebisen skrev 2013-07-01 15:02:24 följande:

    Nej lite feber skadar inte jag åkte på magsjuka och feber ut kom en frisk bebis :) Illamåendet förstår jag att du lider av det gör jag med spyr 3-10 gånger om dagen sjukt jobbigt har åksjuke armband och de funkar ej postafen mår jag extrem dåligt av kan inte vara vaken blir deppig och sur. Citronvatten funkar inte heller, ingefära mår jag illa av bara tanken. Vad kan man göra mer?
    Får hoppas det... man blir så nojjig och då mår man bara ännu sämre.. Stackare, låter som att du har försökt det mesta! :S Under min förra graviditet så funkade bara vatten.. hade med mig en vattenflaska vart jag än var..även i sängen :P Idag ar jag bara fått i mig en smörgås och två glas blåbärssoppa..kanske hjälper att få bukt på magen litegrann.. 
  • AC24
    aprilbebisen skrev 2013-07-02 07:48:07 följande:

    Tack :D ja det hoppas jag med -2.5 på vågen sen jag vart gravid.
    Ja, verkligen helt hemskt. :( Hur går det för alla? hur mår ni?
    Usch o fy, hoppas dina kräkningar försvinner snart!! Jag är fortfarande sjuk men mår väl lite bättre idag.. Jag blev dock väldigt orolig igår när jag märkte bruna flytningar på toan.. det kom bara en gång och har inte fått nåt efter det..(som tur är) hoppas det inte är något fel..
  • AC24
    aprilbebisen skrev 2013-07-02 09:29:46 följande:

    Skönt att du börjar bli bättre. Men fy vad jobbigt. Men det ska väl vara väldigt vanligt nu i början att man får någon liten blödning? hoppas på det bästa iaf min tjejkompis blödde genom hela graviditeten och det gicl bra
    Ja det verkar vara rätt så vanligt med flytningar/bruna flytningar tidigt i graviditeten. Det var inte färskt blod utan bara ljusbrunt...Blir nog ett vul om några veckor ändå :P 
  • AC24
    pandafreak skrev 2013-07-02 09:39:42 följande:
    Någon från Uppsala här? :D
    Nope, Sthlm :)
  • AC24

    Åh, jag har verkligen noll ork med nånting... trött,illamående,yr,ingen lust att leka med min nästan 3 åriga dotter :( Jag är hungrig hela tiden men kan inte äta pga illamåendet.. och äter jag så mår jag illa direkt efter ändå :P blaaaah försöker verkligen att se det positiva i allt illamående...men tycker synd om min dotter som har sommarlov nu och vill hitta på grejer.. 

  • AC24

    Glömde att säga att jag börjat äta järntabletter nu.. jag hade lågt järnvärde med dottern och förmodar att det är samma visa nu.. men kanske borde kontakta barnmorskan först eller vad tror ni?

  • AC24

    Vad kul att det har gått bra för er som fått göra tidigt vul!:) Har inte bokat in någon tid än för det.. tänkte vänta lite för att vara säker på att man ser något :P Går in i vecka 9 imorgon.. Mitt illamående går upp och ner, värst är det på kvällen.. använder seabands (men får ta av dem ibland då jag får skitont i handleden..) har också prövat åksjuketabletter.. blir så trött av dem bara 

  • AC24
    aprilbebisen skrev 2013-07-15 11:29:43 följande:

    Kommer du att göra kub eller bara vänta till rul? Med mitt första barn kollade vi inget innan rul :p
    Alltså min svägerska berättade om en kompis som var 29 år och gjorde KUB, fick ett resultat på 1 av 2 chanser att det skulle va "fel" på barnet typ... jag är 27 så jag funderar på om jag ändå ska göra KUB? Min barnmorska lär ju försöka övertala mig om att det inte behövs.. men men återstår att se ;P Med min första så gjorde jag VUL i vecka 11 och sedan RUL i vecka 20 lr så (vart strandade i Thailand, så fick göra det senare än tänkt). 

    Nu försöker jag hitta ställen i Stockholm city som gör VUL lr om dem kan göra vanligt UL i 9+0? Men dem jag har ringt hittills har antingen sommarstängt till typ mitten av augusti lr så ligger det för långt bort... suck.. blir nog inget VUL för min del... får väl göra det i vecka 12 i så fall..

    Har du gjort VUL? Vilken vecka är du i nu? 
Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)