• AC24
    aprilbebisen skrev 2013-07-28 07:43:47 följande:
    Mitt illamående börjar försvinna. Wiiho. Nu lixom kan vissa dagae vara helt underbara och ibland mår jag inte illa på 3dagar men sen kommer det tillbaka. Men tröttheten kommer mer och mer. Fast jag sover hellre middag än bor i toan :p
    Åh va skönt! Hoppas det släpper mer och mer för dig nu då... du har ju haft ett h-vete med illamåendet.... Jag mår oftast bara illa på kvällarna.. men det har nog avtagit litegrann för mig också... hoppas alt står rätt till i magen :P Går in i vecka 11 på måndag (lr tisdag). 
  • AC24
    aprilbebisen skrev 2013-07-28 12:29:55 följande:

    Ja tack. Verkligen. Det är klart det står rätt till i magen :) vilken dag ska du göra kub?
    :) Jag har fått en för kub ultraljud den 16e aug. Hur har det gått för dig?
  • AC24

    Vi har ju inte varit på något ultraljud än, men jag tror nog inte att det är tvillingar.. även om magen är ganska svullen ;P Återstår att se hehe... 

  • AC24

    Haha jag tänkte ställa samma fråga till er.. Magen är ju ganska gasig som den är men man känner ju skillnad på gaser och "annat"... vad nu "annat" kan bero på... det bubblar till i magen ibland.. både uppe och nere typ.. men inte så att man varit gasig efteråt.. Vet inte om man kan känna så tidigt? Går in i vecka 11 på mån lr tis som du hallonfrossa.

  • AC24
    Hallonfrossa skrev 2013-07-28 16:32:39 följande:
    man kan ju bli kännsligare ju fler barn man fått så inget är nog omöjligt :) jag är säker på att det är liten som bökar :)
    Jo iofs... det stämmer nog :) men sen hänger det väl lite på hur moderkakan ligger? Fram lr bak typ?
  • AC24
    Hallonfrossa skrev 2013-07-28 16:44:02 följande:
    jo det kan det nog göra, ligger den fram så skyddar den ju mot en del slag, sen beror det ju även på vilket håll bebis ligger med, sparkar den inåt känns det inte lika mycket heller?

    när fick ni era +? var de med tidiga? har det varit tidigare ju fler barn ni fått? 
    Precis :) Jag plussade 2 dagar före beräknad mens den här gången :) Första graviditeten var inte "planerad" så därför tänkte vi nog inte på det på samma sätt som denna gången.. Med första plussade vi på 5+3...

    Du då? 
  • AC24
    Vårtmirakel2014 skrev 2013-07-28 16:55:59 följande:
    Hej Igen !!

    Nu har jag ju inte läst alla inläggen i denna tråd, så jag kanske upprepar mig eller så. Men vill nån svara så är jag glad och tacksam. Jag väntar som sagt mitt 4e barn. Och jag tycker att magen är stor och rund och spänd redan och jag är nu i v 11 ( 10+3) !! Är det normalt att magen är så STOR redan ?
    Min sambo (snart min man Skrattande)  har tvillingar på både sin mors och sin fars sida. Ingen av hans föräldrar är tvillingar dock. Men hans mammas bror & syster är tvillingar, samt hans farfar hade tvillingsyskon. 
    Hur stor är chansen/risken att jag då bär på tvillingar ?? Jag har dock INGA tvillingar på min sida. 

    Var förresten och tog blodprover i fredags inför KUB testet. Ska ringa och boka UL i morgon. Lite nervöst är det ju när man vet att ålder spelar in. Är ju faktiskt 37 år gammal. Men har även läst att mannens ålder kan spela in i vad det blir för resultat på KUB testet. Ju yngre desto bättre. Aja, ingen idé att oroa sig innan man vet. 

    Tacksam för svar.  {#emotions_dlg.flower} {#emotions_dlg.flower} Ha en fin SÖNDAG {#emotions_dlg.flower} {#emotions_dlg.flower}
    Vad jag har fått höra så är det stor sannolikhet att man får tvillingar om kvinnan har tvillingar i släkten och inte mannen... Men jag är inte helt säker :) Oroa dig inte för KUB testet, kan ju faktiskt visa bra resultat även fast du är 37 :) Jag ska lämna blodprov för KUB på torsdag.. och den 16e aug har jag fått remiss för UL. 
  • AC24
    Hallonfrossa skrev 2013-07-28 17:06:00 följande:
    jag fick + på äl+8, Bim-6 i vecka 3+4 de andra två fick jag inte + förens på bim eller senare :)
    en av de anledningar till att vi misstänker tvillingar, man brukar få + tidigt då hormonerna blir dubbla vid tvillingar :) 
    Ahh ok.. men då är det säkert inte tvillingar här eftersom det gick typ 10-11 dar efter ägglossning för min del?
  • AC24

    Åh va kul med bilder! Hallonfrossa, jag kunde bara se halva din bild dock? Har inte tagit några gravbilder än, får se till o fixa det :)

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)