• Anonym (Dålig)

    Hur runkar man killen "rätt"??

    Har sökt men inte riktigt hittat det jag letar efter, så ursäkta om detta är ännu en tråd om ett väldigt vanligt ämne.

    Saken är den att jag är 26 år, har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande och är därför inte heller jätteerfaren på den sexuella fronten. Visst har jag haft sex en hel del, men det har enbart varit ganska tillfälliga förbindelser där jag inte har känt att det är läge att fråga vad killen tycker om att jag gör då jag är ganska blyg..

    Men - nu har jag träffat en kille som får mig att ångra att jag inte tidigare har "lärt" mig ett och annat. Framförallt det här med att runka killen som förspe el dyl. Jag vet verkligen inte hur man gör!! Jag har kommit på att jag nog tidigare har dragit förhuden alldeles för långt ner (och dessutom helt utan saliv/hans sekret el dyl sm glidmedel) och det är inte alls skönt har jag förstått!! (Fasa...) Igår vid ett tillfälle (som inte varade länge pga telefonsamtal mm) försökte han visa men jag förstod inte riktigt och av ren blyghet vågade jag heller inte fråga utan sa bara, lite klumpigt, "jag är verkligen dålig på det här.." Ångest!

    Så - några tips snälla?!?!  

  • Svar på tråden Hur runkar man killen "rätt"??
  • Anonym (m)

    först måste du ju vågaGlad. säg helt enkelt som det är, han får visa dig mer hur han vill ha det. Ta det som en lektion "nu ska jag lära mig detta" töm hjärnan, bara lyssna på vad han säger eller visar. Bry dig inte om nervositeten. Gör bara, så ska du se att det funkar och han blir ju givetvis glad att du vill försöka och att du ber om hans hjälp. 

    jag tex som är 40+ och som kan det därFlört fick mig ändå en tankeställare när jag efter min skilsmässa träffade en ny man som inte alls ville att man skulle ta så hårt när man runkar. Jag var van att man tar i lite, det gillade exet. (och tidigare pojkvänner)  Nu fick jag lära mig att vara superförsiktig i starten. nästan som fjärilsvingar:) Det  var lite av en aha-upplevelse för mig. så alla är olika och det enda raka är att vara lyhörd och lära sig vad just den killen gillar.

  • snappi81

    Om han är villig att visa dig så tycker jag ni ska fortsätta öva ihop, ta det som en kul grej. Alla killar gillar väl olika varianter. Det är inte speciellt svårt utan det är nog ditt självförtroende som sätter käppar i hjulet. Men det är ju viktigt att det glider vare sig du använder glidmedel el saliv som funkar lika bra!

  • Anonym (Dålig)

    Nej nervositeten grundar sig säkert mycket i att jag är ett par år äldre än honom och det känns lite pinsamt att vara mindre erfaren än honom på det planet. Ska försöka våga mer, helt klart! 

    Men tack för tipsen! Men det finns alltså ingen "grundprincip" eller något sätt som "brukar funka" mer än det här med någon sorts glidmedel? (Utöver att alla såklart gillar olika saker.)

  • angeni

    Det enda jag kan komma på som tips till dig är att prata ned honom. Alla är vi olika och vill därför också beröras på olika sätt. Det har jag lärt mig genom tvärtom. Han fick lära sig hur jag ville bli smekt för det var inte alls samma som med hans ex till flickvän. Det gjorde ont på mig.

    Sedan samma sak för mig, jag tog i för hårt på honom och alldeles för långt ner. Försök att prata och var lyhörd så lär du dig. Han känner sin kropp, du får lära dig den:)

  • carlf
    Anonym (Dålig) skrev 2013-06-15 09:38:18 följande:
    Nej nervositeten grundar sig säkert mycket i att jag är ett par år äldre än honom och det känns lite pinsamt att vara mindre erfaren än honom på det planet. Ska försöka våga mer, helt klart! 

    Men tack för tipsen! Men det finns alltså ingen "grundprincip" eller något sätt som "brukar funka" mer än det här med någon sorts glidmedel? (Utöver att alla såklart gillar olika saker.)
    han är mer erfaren än alla andra, alla vill ha det olika o han har säker runkat på sitt sätt som han har gillat. finns säkert 1000 olika sätt att runka på.
  • Anonym (lever så)

    Jag har också blivit visad nån gång för länge sen, det är ju som de flesta sagt olika. När man fått in snitsen på en och inte minst självförtroendet vågar man prova och kan anpassa mer själv tycker jag. Övning ger färdighet;)

  • Anonym (Dålig)

    Ok tack allihop! Då är det bara att ta modet till sig och fråga då!! Skrattande

  • carlf
    Anonym (Dålig) skrev 2013-06-15 10:19:07 följande:
    Ok tack allihop! Då är det bara att ta modet till sig och fråga då!! Skrattande
    Japp tycker jag.
     Men en grund kan du ha.  att aldrig röra vid ollonet om där inte är förhud i mellan eller mycket glidmedel. samt inte glida med handen mellan huden på kuken om du inte har glidmedel.
     skönaste är när handen precis greppar utan att trycka o du rör handen sakta upp o ner ca 4-5 cm så huden på kuken åker med upp o ner utan problem.
     glöm inte att kontakt på ett naket ollon kan kännas mycket konstigt. 
  • Anonym (Gillar det)

    Jag tänder på att tjejen använder båda händerna en till bollarna andre runkar medan du suger av honom så djupt du kan . Ögonen upp och ser på han så kan du kontrollera och du kommer och kännar när höjer du tempo och när han är när att komma så här mest hastighet . Jag hoppas att du förstår mig

  • Cecese

    Nåt jag gillar är när vi onanerar framför varandra som en del av förspelet. Det är också ett bra sätt att se hur han gör och vad han gillar samt att han ser vad jag gillar och hur jag vill ha det

Svar på tråden Hur runkar man killen "rätt"??