Inlägg från: Anonym (Dålig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dålig)

    Hur runkar man killen "rätt"??

    Har sökt men inte riktigt hittat det jag letar efter, så ursäkta om detta är ännu en tråd om ett väldigt vanligt ämne.

    Saken är den att jag är 26 år, har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande och är därför inte heller jätteerfaren på den sexuella fronten. Visst har jag haft sex en hel del, men det har enbart varit ganska tillfälliga förbindelser där jag inte har känt att det är läge att fråga vad killen tycker om att jag gör då jag är ganska blyg..

    Men - nu har jag träffat en kille som får mig att ångra att jag inte tidigare har "lärt" mig ett och annat. Framförallt det här med att runka killen som förspe el dyl. Jag vet verkligen inte hur man gör!! Jag har kommit på att jag nog tidigare har dragit förhuden alldeles för långt ner (och dessutom helt utan saliv/hans sekret el dyl sm glidmedel) och det är inte alls skönt har jag förstått!! (Fasa...) Igår vid ett tillfälle (som inte varade länge pga telefonsamtal mm) försökte han visa men jag förstod inte riktigt och av ren blyghet vågade jag heller inte fråga utan sa bara, lite klumpigt, "jag är verkligen dålig på det här.." Ångest!

    Så - några tips snälla?!?!  

  • Svar på tråden Hur runkar man killen "rätt"??
  • Anonym (Dålig)

    Nej nervositeten grundar sig säkert mycket i att jag är ett par år äldre än honom och det känns lite pinsamt att vara mindre erfaren än honom på det planet. Ska försöka våga mer, helt klart! 

    Men tack för tipsen! Men det finns alltså ingen "grundprincip" eller något sätt som "brukar funka" mer än det här med någon sorts glidmedel? (Utöver att alla såklart gillar olika saker.)

  • Anonym (Dålig)

    Ok tack allihop! Då är det bara att ta modet till sig och fråga då!! Skrattande

  • Anonym (Dålig)
    Anonym (Felrunkad) skrev 2013-06-15 10:58:02 följande:
    Ja, många tjejer är porrskadade och sliter och drar i pålen direkt, det är en ren plåga. Det är förstås individuellt men tänk på att klitoris och pitten i princip är samma organ så förstår du hur den vill bli behandlad. Först väldigt mjukt, lekfullt och blött, sen mer intensivt ju kåtare man blir.
    TACK! Det var ett väldigt användbart och konkret tips!! Skrattande Jag är inte direkt porrskadad men tyvärr har jag nog dragit i den där pålen väldigt snabbt ändå haha.. 
  • Anonym (Dålig)

    Nej med "glidmedel" menar jag också saliv eller hans eget sekret och inte bara sådant på flaska Glad Men jag antar att nåt av dessa är väldigt bra att ha?! Flört

Svar på tråden Hur runkar man killen "rätt"??