Inlägg från: Glad i hågen |Visa alla inlägg
  • Glad i hågen

    Dopmat??

    Vi var på ett pensionat efteråt där dom ordnade med mat eftersom det var en del långväga som skulle behöva äta innan dom åkte hem igen. Vi beställde buffé bestående av tjälknöl, klyftpotatis, potatissallad, sås, 2 sorters sill, ost- och skinkpaj, gravad lax, gravlaxsås, 2 sorters sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe... Jag tror det var allt... Vi fick det för 115 kr/person och det tyckte jag inte att det var värt att försöka göra nåt billigare för hemma.

    Sen höll vi själva med tårta efteråt.

    Oavsett om man är nån annanstans eller hemma så är nog plockmat bra. Då kan alla ta av det dom vill och det blir lite lättsamt när folk får röra sig och prata lite mellan borden.

    Jag tycker alla förslagen här låter bra. Exotisk planka är ju fräscht, det hade vi när jag tog studenten, med mammas hemgjorda tjälknöl (tjälknöl igen, märkligt!), potatissallad och hembakade bröd.

Svar på tråden Dopmat??