Inlägg från: Anonym (ernie&bert) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ernie&bert)

    Min sambo anser att homosexualitet är fel

    Anonym (frustrerad) skrev 2013-07-05 00:03:27 följande:
    Mina frågor:
    - Är jag hemsk som försöker få honom att ändra inställning?
    - Vad kan ligga bakom hans hårda yttranden?
    - Diskutera gärna annat jag skrivit också. Jag vill gärna höra spontana tankar och funderingar som dyker upp. Jag känner mig helt vilsen i det här.
    kanske din kille försöker undantrycka sin egen nyfikenhet på andra män...? spånar bara. för min egen del vet jag att jag är 100% heterosexuell, har en fästman och är inte ett dugg intresserad av andra kvinnor. jobbar som barnmorska så har sett både en och annan kvinna...

    jag håller med din sambo, jag tycker också att homosexualitet är fel. det är emot naturen liksom. vill inte gå så långt så jag säger att det är en sjukdom men det är inte naturligt. normen är en hona och en hane, jag är för kärnfamljen. sen kan jag acceptera att folk väljer att leva med en person av samma kön, alla är fria att välja vad de vill men jag ser det inte som naturligt. och ja, jag tror jag ser lite ner på homosexuella... de är konstiga. 
  • Anonym (ernie&bert)

    och för er som undrar, jag träffar på en hel del lesbiska på förlossningen, men nej - jag behandlar dom inte annorlunda. jag är lika trevlig och tillmötesgående mot dom som heterosexuella par. skulle de fråga mig så skulle jag säga att det är helt ok att vara homo, och inte diskutera det mer.

Svar på tråden Min sambo anser att homosexualitet är fel