• Wilner

    Min sambo anser att homosexualitet är fel

    Ärlig pojkvän. För ärlig.

    Kvinnor klarar inte av att höra mäns sanna tankar.  Det stora flertalet män berättar aldrig vad de tycker i kontroversiella frågor just av denna anledning. Var tacksam att han är ärlig mot dig istället.

    Möjligtvis kan man se hans ärlighet  som ett tecken på brist på intelligens. 

  • Wilner
    Eerie skrev 2013-07-05 12:36:34 följande: en människa som anser att homosexualitet är fel och som "yttrar sig väldigt hårt om invandrare" är inte välkommen i mitt hem än mindre aktuell som partner.
    Du gillar lika ser jag.
  • Wilner

    Jag förstår verkligen att ni vänsterfolk blir så totalt insnöade när ni inte klarar av att ens umgås med människor som tycker annorlunda än er själva.  

  • Wilner
    TommyAngelo skrev 2013-07-05 13:45:43 följande:
    Men du kanske kan föregå med gott exempel och hänga med lite muslimer? 
    Det gör jag redan. Jag träffar muslimer i samband med förtroendeuppdrag som jag har.

    Om vi nu ska göra Sverige öppet för alla måste vi bli betydligt bättre på att acceptera olika åsikter. Hur tror du på allvar att en muslim ska kunna känna sig hemma i Sverige när han/hon förväntas påstå att det knappt finns några skillnader mellan könen, att uppfostran för pojkar och flickor ska vara likadan och att homosexualitet är något positivt mm mm.

    Med de åsikter som du företräder gör du det i stort sett omöjligt för en invandrare att känna sig svensk.

     
  • Wilner
    Anonym (m) skrev 2013-07-05 14:09:36 följande:
    jag vet inte hur du menar att man skulle kunna "uppfostra" nån till vare sig det ena eller det andra? Är barnet hetero eller gay så blir det ju så, eller?
    Finns även en social faktor. 
  • Wilner
    Anonym (frustrerad) skrev 2013-07-05 15:27:18 följande:
    Jo, jag älskar honom otroligt mycket. Jag vill inte ens tänka mig ett liv utan honom. Jag blir bara så otroligt förvirrad och frustrerad. Med tanke på hur respektfullt och kärleksfullt han alltid har behandlat mig så kan jag inte tänka mig annat än att han skulle behandla sitt barn på samma vis, oavsett sexuell läggning. Jag har berättat saker för honom om mig själv som skulle kunna skrämma bort en partner men han har alltid varit förstående. Jag kan för mitt liv inte förstå hur någon med hans personlighet inte kan ta ställning till om han skulle skämmas över ett homosexuellt barn eller inte. 
    Men allvarligt talat. Du tycks ha hittat en väldigt brasambo och ni har en bra relation.

    Det finns alltid något i ett förhållande man inte är nöjd med och att han till skillnad från dig ogillar homosexualitet är ett mycket litet problem i sammanhanget.

    Välkommen till verkligheten säger jag. Många skulle vara beredda att offra allt de äger för vad du har så sluta överanalysera och njut av ditt liv.

     
Svar på tråden Min sambo anser att homosexualitet är fel